N12מי ??
מקור :
לפי איזה שנה זה מחושב?
אכן..... המיזם יצא לדרך.... הרשויות נתבקשו להעלות נתונים לעמותות.....כתבו שהמייזם אושר
איך אפשר לדעת האם אני זכאית או לא?
לפי מה שפורט היו קצת שינויים ככה שזה לא בדיוק על פי הקריטריונים הקודמים
מי שמקבל קצבת נכות יקבל בשלב השני?אכן..... המיזם יצא לדרך.... הרשויות נתבקשו להעלות נתונים לעמותות.....
כרגע יקבלו רק מי שקיבל הנחה מ- % 70 ומעלה מטעמי הכנסה.
באוקטובר שאר התושבים שזכאים ל- 70% ומעלה ואינם מקבלים הנחה , כגון:נכס גדול, או אלא שגרים ביחידה ואין להם נכס הרשום על שמם......
לא באופן אוטומטי, תצטרכו להגיש בקשה מיוחדת ובמידה שהייתם זכאים להנחה של לפחות 70% בארנונה מטעמי הכנסה ולא בגלל הנכות, תקבלו בשלב השני.מי שמקבל קצבת נכות יקבל בשלב השני?
מכל מה שפרסמו לא הבנתי עדיין...
אם הייתי זכאית לשבעים אחוז הנחה מטעמי הכנסה הייתי כבר מקבלת בשלב הראשוןלא באופן אוטומטי, תצטרכו להגיש בקשה מיוחדת ובמידה שהייתם זכאים להנחה של לפחות 70% בארנונה מטעמי הכנסה ולא בגלל הנכות, תקבלו בשלב השני.
אם כך לא תקבלי גם בשלב השניאם הייתי זכאית לשבעים אחוז הנחה מטעמי הכנסה הייתי כבר מקבלת בשלב הראשון
אם ההכנסות שלכם כולל קצבת הנכות נמצאות בטבלת ההכנסות כמזכות ל- 70% אז אתם זכאיםמי שמקבל קצבת נכות יקבל בשלב השני?
מכל מה שפרסמו לא הבנתי עדיין...
לי יש אותולא נשמע הגיוני שצריך את הכרטיס הקודם... מי שמר אותו...
לא ידוע עדייןבאלו סכומים מדובר?
יש לי שאלה פרטית אליכם .איך אפשר לדבר ? כי היינו זכאים בפעם הראשונה . ולא קבלנו כלום. ולא היה עם מי לדבר.במידה ואתם זכאים, תצטרכו להמתין לקבלת כרטיס חדש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: