תקבלו הכל, רק כדאי שתוודאו שכל הנפשות רשומות .או זכאים ל1950 שח
התמלא ב1000
לאחר השימוש קיבלנו הודעה שהתמלא שוב
בפועל התמלא רק 40 שח
האם זה תקלה????
תקבלו הכל, רק כדאי שתוודאו שכל הנפשות רשומות .או זכאים ל1950 שח
התמלא ב1000
לאחר השימוש קיבלנו הודעה שהתמלא שוב
בפועל התמלא רק 40 שח
האם זה תקלה????
אין עם מי ליצור קשר, יגיעו אליך שובהתקשרו אליי להיות בבית בשעות מסוימות לקבלת הכרטיס בפועל אף אחד לא הגיע איך אני אמור לקבל את זה עכשיו ?
עם מי אפשר ליצור קשר ??
@אשל חב"ד ??
זה לא תקלה, זה מערכת ממוחשבת שבודקת שימוש, יתרה בכרטיס, יתרת זכות במערכת, וכו', ובהתאם לכך מטעינה.כן כולם רשומים
רצינו רק לדעת האם זה תקלה שקורה להרבה?
ההסבר ארוך וטכני, בהמשך יוטען עד למלוא סכום הזכאות.@אשל חב"ד
קיבלתי הודעה הבוקר שהכרטיס ייטען בשעות הקרובות
אחכ הלכתי לקנות וראיתי שהיתרה היא 348 שח ואני קניתי ב150 בערך
הכרטיס שלי לא התמלא בטעינה האחרונה ב1000 שח אלא בפחות
למה?
הנה כאן אפשרי !!!איך אפשר כבר להתחיל להגיש ????
הרשויות ממשיכות לדווח, כל רשות שולחת כל כמה זמן קובץ נוסף של שמות שאושרו להנחה, תמשיכו לעקוב.גרים בבני ברק (פתחון לב) יש לנו 70% הנחה בארנונה
בקו הטלפון נאמר שאין עדכון לגבנו
מה עושים?
יש להקיש את מס' הזהות רק אחר שהתקליט סיים את כולו.גרים בבני ברק (פתחון לב) יש לנו 70% הנחה בארנונה
בקו הטלפון נאמר שאין עדכון לגבנו
מה עושים?
אני מזוהה במערכת כזכאית, בהמשך מבקשים לזהות האם יש שינוי בפרטים שלי המופיעים במערכת, בסוף שואלים האם הכרטיס הישן קיים ברשותי או לא, הקשתי על מקש 2 שמסמן שהכרטיס לא אצלי, ואז השיחה מסתיימת ומתנתקת, איך מתקדמים הלאה?ניתן לדווח על אובדן הכרטיס, ובעת הנפקת כרטיס חדש היתרה שבקודם מועברת לכרטיס החדש.
לא יאומן....יש להקיש את מס' הזהות רק אחר שהתקליט סיים את כולו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: