יתכן שההנחה לא מסיבות כלכליות, אלא מסיבה אחרת, נכות וכדומה, מה שלא מקנה זכאות אוטומטית.@אשל חב"ד אצלנו בלוד כבר חילקו
יש לנו הנחה בארנונה 90% ואומרים במוקד הממוחשב לא נמצאה זכאות
איך יתכן?
יתכן גם שהעיריה עדיין לא שלחה את שמכם אלינו.
יתכן שההנחה לא מסיבות כלכליות, אלא מסיבה אחרת, נכות וכדומה, מה שלא מקנה זכאות אוטומטית.@אשל חב"ד אצלנו בלוד כבר חילקו
יש לנו הנחה בארנונה 90% ואומרים במוקד הממוחשב לא נמצאה זכאות
איך יתכן?
כן, אני מכיר.אתם מכירים בירושלים מישהו שכבר קיבל תלושי מזון ?
ביטוח לאומי העביר נתונים של מקבלי הבטחת הכנסה ואתם תקבלו אוטומטית..אנחנו מקבלים הבטחת הכנסה אך לא רשומים בעירייה לצורך הנחה בארנונה
1. האם הביטוח הלאומי יעביר את המידע מתי-שהו לפתחון לב? או שאני צריך לעשות את זה?
2. האם הבנתי נכון מנוסח החוק שאנו זכאים לתשלום רק על הורים ושני ילדים?
תודה רבה לכל האלופים שעונים כאן
אני לא בקי בקריטריונים.@אשל חב"ד
תודה על המענה על כל שאלה
עשיתי עכשיו חשבון של הממוצע הכנסות שלי וגילתי שממוצע של 10,11,12 2022 יוצא 4297.1
עכשיו השאלה עם צריך לזה לחשב את הדתות בסכום של 639 שהיה ב2022 ואז זה יוצא יותר מהסכום שמגיע או לא צריך לחבר ואז כן יש לנו סיכוי לקבל?
אשמח לתשובה
תודה רבה!
לא.@אשל חב"ד
בית שמש רמה ג'1
חילקו כבר בחלק, אולי הגיעו ולא הייתי בבית...
יש מקום שאפשר לבוא לאסוף את הכרטיס??
תודה רבה רבהיתכן שההנחה לא מסיבות כלכליות, אלא מסיבה אחרת, נכות וכדומה, מה שלא מקנה זכאות אוטומטית.
יתכן גם שהעיריה עדיין לא שלחה את שמכם אלינו.
?הגשנו בקשה ואמרו שחסר אישור הכנסות לאישה
מה זה אומר שלנו תלושים מה צריך עוד?
תוך יומיים@אשל חב"ד
תודה על המענה כאן.
קניתי בכרטיס, המקרר מלא ב"ה, תודה לה' ולשלוחיו הטובים.
תוך כמה זמן הכרטיס מתמלא פעם נוספת?
שיננו את הכתובת במשרד הפנים,הכתובת המתוקנת מועברת לחברת המשלוחים, אנחנו לא משנים את הכתובת שקיבלנו מהרשות.
כמה זמן הטיפול בכאלו מקרים אמור לקחת?זה אומר שהפרטים שלכם כפי שהתקבלו מהרשות והועברו לבדיקה מול מאגר מירשם האוכלוסין חזרו כשגויים (שם לא תואם וכדומה).
כאלו חוזרים אלפים, ואנחנו מחזירים אותם לרשויות לתיקון, במקביל אלו שמתקשרים אלינו מקבלים את המידע ומתבקשים לשלוח אלינו צילום ת.ז., מה שמאפשר לנו לעשות את התיקון ולא להמתין לרשויות.
אחרי התיקון (המתבצע ידנית אחד אחד), הרשומה נשלחת שוב למירשם האוכלוסין כדי לקבל אישור תקין, ורק אז מתחיל הטיפול בכרטיס.
לא יודע, תפנה לרשות, לא אלינו.כמה זמן הטיפול בכאלו מקרים אמור לקחת?
שלחתי לכם צילום של תעודת זהות לפני שבועיים ועדיין אנחנו מקבלים במענה הקולי את אותה תשובה.
תודה רבה!
אם זרקתי את הכרטיסיםלא.
יחזרו שוב אם לא היית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: