כנ"ל@אשל חב"ד
אשמח לעזרתך
קיבלתי הודעת סמס שאושרתי לקבלת סיוע באמצעות כרטיסי משרד הפנים
אבל שאני מתקשר למספר שמופיע ומקליד מספר ת.ז הוא אומר שאני לא זכאי גם לא על מספר ת.ז של אישתי
יש לזה הסבר? ולמי פונים לברר האם אני זכאי?
עוד לא התחלנו לטפל באלה, יקח זמן.
לפעמים לוקח כמה ימים עד שמתמלא שוב.@אשל חב"ד אמרו לי שאני זכאי ל1500 ש"ח. (4 ילדים) קיבלתי כרטיס אחד עם אלף. שבוע שעבר סיימתי אותו, וחשבתי שייטען. אבל לא נטען. האם הייתי צריך לקבל שני כרטיסים? א"כ איך אני עושה זאת?
תתקשר שוב בעוד חודש@אשל חב"ד
אשמח לעזרתך
קיבלתי הודעת סמס שאושרתי לקבלת סיוע באמצעות כרטיסי משרד הפנים
אבל שאני מתקשר למספר שמופיע ומקליד מספר ת.ז הוא אומר שאני לא זכאי גם לא על מספר ת.ז של אישתי
יש לזה הסבר? ולמי פונים לברר האם אני זכאי?
למה מענה אנושי, אם אתה לא קיים במערכת, משמעות הדבר שהרשות לא העבירה אתכם אלינו.@אשל חב"ד
אודה לעזרתך
התקשרתי למספר שלכם ואומרים שלא נמצאה זכאות
איך פונים למענה אנושי?
0?
כי מבקשים שם להקיש מ.ז. ואומר שהמ.ז. לא קיים במערכת
מה עושים?
אין משמעות לידיעה שכזו, עשרות אלפי מעטפות נמצאים כעת בעיצומו של משלוח המבוצע על ידי מספר חברות משלוחים, היאזרו בסבלנות.איך אפשר לדעת איפה במשלוח נמצה הכרטיס שלי באיזה קישור וכדו'?
תודה רבה
איך אתה בודק ???ובמערכת שלכם כלל לא מופיע שאני זכאי
אין לנו תשובה לגבי אורך הזמן, כמה זמן יקח מעת קבלת ההודעה מהעיריה ועד שהעיריה תחליט לשלוח את השם שלכם אלינו.@אשל חב"ד
קיבלתי בשבוע שעבר אישור על קבלת הנחה בארנונה באשדוד
וכשאני מתקשר לקו אומרים שלא קיים זכאות
השאלה האם זה אורך כ"כ הרבה זמן ,וכמה ,?
ומתי הם אמורים להעביר?למה מענה אנושי, אם אתה לא קיים במערכת, משמעות הדבר שהרשות לא העבירה אתכם אלינו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: