תתקשר במהלך היום כשהמוקד המאויש פתוחבמספר הטלפון של אשל חבד אומרים לי שאני זכאי רק שיש שגיאה בכנסת הנתונים הנך מועבר לנציג שירות, השיחה עוברת ומתנתקת לאחמ"כ מה אפשר לעשות?
תתקשר במהלך היום כשהמוקד המאויש פתוחבמספר הטלפון של אשל חבד אומרים לי שאני זכאי רק שיש שגיאה בכנסת הנתונים הנך מועבר לנציג שירות, השיחה עוברת ומתנתקת לאחמ"כ מה אפשר לעשות?
במענה הטלפוני@אשל חב"ד
יש לי זכאות להנחה בארנונה אבל באשל חב"ד לא מופיע המס' הנכון כי העירייה מסרה להם את מס' הטלפון שהיה כתוב על הבקשה אבל הוא לא מס' נכון
איך אני יכול לעדכן את זה ???
בעל הדרכון הזר לא יקבל
ישלחו שוב בעתידרציתי לשאלו את אשל חב"ד היקר!
יש לי זכאות , ואני שהיתי בחו"ל ,זה נשלח כבר , ולא עניתי עקב שהותי בחו"ל...
כיצד עכשיו אני יקבל את זה ? ואיך אני יוצר קשר ואם מי? מה המספר של מענה אנושי ב-אשל חבד?
לצערי גם שם אין מענה מידי רצינילכל תושבי בני ברק
ניתן להגיש תלונה למי שלא קיבל תוי מזון
taveimazon*bbm.org.il
במקום כוכבית -שטרודל
לאאין לי אישור לתווי מזון בגלל שהכנסתי עבור שלוש נפשות זה מאה ש"ח יותר
השאלה היא אם האשה בהיריון זה נחשב לעוד ילד כדי להרוויח יותר?
בתודה מראש
לקרוא באשכול בהודעות קודמותתודה על המענה,
איפה ראית את המידע הנ"ל? ואיפה אפשר למצוא עוד מידע בנושא?
תודה
אם נולד ילד ב2023לא
רק ילד שנולד לפני 01/08/2023
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: