קמפוס שטראוסאיפה יש עבודה סוציאלית ברמה רוחנית טובה?
ויש כאלה שמתירים באופן פרטי לאנשים מכל מיני סיבות,כל אחד יעשה לפי הוראת רבותיו. אך כל גדולי ישראל יצאו פה אחד נגד האקדמיה!....
בהחלטויש כאלה שמתירים באופן פרטי לאנשים מכל מיני סיבות,
תמיד כדאי לשאול...
מה הסיפור?כל אחד יעשה לפי הוראת רבותיו. אך כל גדולי ישראל יצאו פה אחד נגד האקדמיה!....
מה הסיפור?
זה מעלה אלפי שקלים כל חודש במשכורת ושנתי עשרות אלפים!!
מי שיש לו התנגדות שיכתוב כאן, הכל לצערי הענין של הסמינרים הוא כספי ולא רווחי לכן לא לומדים אקדמאי לצערי הרב ומי שלומד, לומד בשושושוווו שלא ידעו וישמעו
יש לך סמינרים של חבד, מסלולים בכל מיני תחומים נדרש בגרות מלאה.אני רוצה להשלים לתואר אחרי שנתיים לימודי סמינר.
ולהמשיך לאחר מכן לתרפיה במוזיקה..
איפה אפשר ללמוד
חוץ מנוות ישראל...
תודה לעונות..
יש לי בגרות מלאה.יש לך סמינרים של חבד, מסלולים בכל מיני תחומים נדרש בגרות מלאה.
אפשר להפסיק בכל אשכול על מכללות או לימודים אקדמאים לעלות כל רגע התנגדות בנושא??כנראה שאין באמת מקום כזה
רק היום ראיתי מכתב של הגרמ"ה הירש שלא ללכת למקום כזה גברים ונשים כי למרות שהמורים הם חרדים
בסוף יורדים שם
המכתב הזה הוא מענין כי הוא לא צועק שם גיוואלד
אלא אומר נתון שבסוף יש ירידה ברוחניות ולכן לא כדאי
היה בעבר שיחה שלו על זה בבניני האומה שם הוא דיבר מכאב והיא מצורפת כאן למטה
ידוע לי על כמה נשים שבטלו את הלימודים אחרי ששמעו אותו
זה ציטוט שלו מפאנל לבחורי ישיבות לאחרונה, שלפעמים דווקא הם דורשים את השידוך עם בחורה שיש לה תואר כדי שיהיה לבית הכנסה גבוההצפה בקובץ המצורף 1634283
תבררי היטב איך הם מתפקדים והאם יש עזרה אמיתית במבחנים.ואגב-
ביררת על בית ברכה?
נראה לי את יכולה להוציא שם תואר ראשון במדעי החברה ובהמשך להתקדם לתואר שני
בשונה משאר המקומות,זה רק שנה להוציא שם תואר?
וואו נשמע טובבבבשונה משאר המקומות,
כן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: