עטרת בן חמו
משתמש פעיל
הייתי שם בראיון בגדול התרשמתי מהמקום יחסית לטובה לא הספקתי לדבר עם הבנות שם,מנהלת טובה וחמה מקום מטופח זה בגדול מה שאני יודעת עליהםאני גם אשמח לקבל מידע על שבילי
הייתי שם בראיון בגדול התרשמתי מהמקום יחסית לטובה לא הספקתי לדבר עם הבנות שם,מנהלת טובה וחמה מקום מטופח זה בגדול מה שאני יודעת עליהםאני גם אשמח לקבל מידע על שבילי
דווקא מתאים לך מבחינת סגנון,הייתי שם בראיון בגדול התרשמתי מהמקום יחסית לטובה לא הספקתי לדבר עם הבנות שם,מנהלת טובה וחמה מקום מטופח זה בגדול מה שאני יודעת עליהם
מה עם בית ברכה?אני מבררת עליהם לתואר בתכנות יודעות להגיד לי מה הסגנון של הסמינר?
אני מחפשת מקום ללמוד תואר עם אווירה של סמינר
אל תשימי פה מייל,רוצה לדבר במייל?
הסגנון שלו ספרדי,שהייתי שם הוא היה נראה מצויין,והרמה המקצועית שלו טובה ממשאני מבררת עליהם לתואר בתכנות יודעות להגיד לי מה הסגנון של הסמינר?
אני מחפשת מקום ללמוד תואר עם אווירה של סמינר
וואו אני לא ממש נמצאת כאן ולא מכירה...אל תשימי פה מייל,
תמחקי מהר,
אסור לשים פה,
וגם יש פה אנשים משועממים שלא כדאי לך ליפול בפח שלהם
להשלמת תואר בחינוך -מכללת שאנן. יש קבוצות של חרדיות.עוד נקודה מבאסת עצוב שיש מענה לחרדיות רק במרכז ובירושלים,קצת שוכחים שיש בנות גם בצפון,הפכתי את כל הצפון ולא מצאתי שום מקום באמת מתאים וטוב גם ברמה מקצועית...
היא בי"ב, השלמת תואר זה אחרי תעודת הוראה.להשלמת תואר בחינוך -מכללת שאנן. יש קבוצות של חרדיות.
לתארים אחרים - יש באונו חיפה.
קראתי את האשכול בדילוגיםהיא בי"ב, השלמת תואר זה אחרי תעודת הוראה.
יותר מדוייק ללכת לפי ישיבותחרדי ליטאי.
כל מילה!!יותר מדוייק ללכת לפי ישיבות
כי גם אני ליטאית ואצלנו במשפחה זה כמעט לכתחילה לפני החתונה … ואנחנו לא נחשבים ״מודרנים״ אבל חשוב להתחיל את החיים כשיש כבר מקצוע טוב ומכניס (ולא תכנות!!) כדי לזכות לפרנס בשפיות בית של אברך.
נוות ישראל.תואר ראשון במקום חרדי-
אין חיה כזאת
(למיטב ידיעתי...)
כנראה שאין באמת מקום כזהאני מחפשת מקום שמור!
ואני רואה להתקדם לתחום הטיפול.
זה בהחלט מתייגאני בדיוק מדברת על זה עם חברה,
והיא כן אומרת לי שזה לא מקובל, לפני חתונה..
וזה מעניין.
רציתי תרפיה במוזיקה,@sol key
שימי לב, אם התכנית שלך להמשיך לתואר שני בתרפיה במוזיקה - את זה אין כיום במקום חרדי שמור...
וואו, כמה חיפשתי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: