התייעצות תגידו, שתיית קולה שווה למים?

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
שואלת מבחינת הנוזלים שהגוף צריך ביום חם/רגיל. קולה זה גם טוב?
כמובן שגם שותים מים, אבל לא בכמות מספיק גדולה..
ובלי קשר לבריאות החומרים שיש בזה והסוכר וכו' וכו'
- רק מבחינת נוזלים והשפעת כאבי ראש שנגרם מחוסר שתיה..
הקולה אינה נחשבת למים בכלל, היא מייבשת את המים הקיימים בגוף בשל הקפאין שהיא מכילה.

חיולה

משתמש מקצוען
כי שום דבר אחר לא טעים..
קפה יותר טוב?
(וגם בנוסף לשתיה, זה מהווה תחליף לצריכת שוקולד)
תשתי חלב שקדים או סויה שמוסיפים לו קצת סוכר אז יש לזה טעם קצת מתוק (מאשר בחלב רגיל)
המשקאות הנ"ל מכילים כ-70% מים ובכל אופן זה ודאי עדיף מהקולה

*זה גם פרווה אז אפשר לשתות בכל מצב

חיולה

משתמש מקצוען
הענין הוא שאני אוהבת רק קולה....
סליחה על ההתערבות
אבל את אוהבת ח"ו לחלות?
מכל המחקרים שנעשו עד עכשויו
קולה היא מתכון בטוח לחלות!
עוד לפני שדיברתי על כמות הסוכר
יש שם חומרים מסרטנים.

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
בלת"ק
אם מדובר בילד ממש קטן שלא מוכן לשתות כלום, עדיף לתת כל משקה כדי למנוע התיייבשות (את זה שמעתי מרופא)

ר גן עדן

* מעצבת פנים והום סטילינג *
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
וקולה זירו?

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
בלת"ק
אם מדובר בילד ממש קטן שלא מוכן לשתות כלום, עדיף לתת כל משקה כדי למנוע התיייבשות (את זה שמעתי מרופא)
כי זה עדיף מכלום בתוק עזרה ראשונה, וגם יש בזה סוכר וזה במקום מזון בתור עזרה ראשונה.

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
לא עזרה ראשונה.
הכוונה לסרבני שתיה, שגם לאורך זמן עדיף שישתו לפחות את זה. כמובן שמרגילים לפחות, מוהלים במים לאט לאט וכו'.
רק רציתי לומר שכל התגובות על מינוס 2 כוסות מים זה נשמע שעדיף כבר לא לשתות...

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לכל הכותבים על ילדים סרבני מים אני חושבת שצריך להרגיל מגיל מאד קטן רק מים ברוב המקרים זה עובד. הילדים שלי שותים רק מים כולל על הבוקר.

ובלי קשר לכלום,
ברגע שיש מיניבר בבית, מנסיון, לא מפסיקים לשתות!
אני שותה 2 ליטר ביום בזכותו, כשלפני זה הייתי שותה רק אם מישהו זכר להכניס בקבוק למקרר...
פשוט שווה!
ואם לכל אחד יש בקבוק אישי של חצי ליטר שעוזר לעקוב אחרי כמות השתיה, בכלל אתם מסודרים:D

Malki.A

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
ובלי קשר לכלום,
ברגע שיש מיניבר בבית, מנסיון, לא מפסיקים לשתות!
אני שותה 2 ליטר ביום בזכותו, כשלפני זה הייתי שותה רק אם מישהו זכר להכניס בקבוק למקרר...
פשוט שווה!
ואם לכל אחד יש בקבוק אישי של חצי ליטר שעוזר לעקוב אחרי כמות השתיה, בכלל אתם מסודרים:D
זה בדיוק מה שרציתי לכתוב
מיני בר זה מדהים מים קרים זמינים כל היום וטעימים בדר"כ כשהמים קרים קל לשתות אותם והם טעימים יותר

שב נא הסופר

משתמש מקצוען
לא נכנס פה לענין משקאות עתירי סוכר וכאלה..
אבל לי באופן אישי הורה פרופ' מומחה ידוע, לשתות הרבה כל יום (גם בחורף) - הרבה יותר מאדם רגיל [בעקבות מצב מסויים שעברתי], ובפירוש אמר לי שכל המשקאות שאני מכיר נחשבים לענין זה כשתייה - גם קפה וחלב וקולה ועוד, בלי שום הגבלה.
ככה שאני לא יודע מהיכן לכם ההחלטיות הזאת שלענין שתייה מרובה לא מועיל לשתות קולה וקפה וכו'.

כוכב נוגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
לא נכנס פה לענין משקאות עתירי סוכר וכאלה..
אבל לי באופן אישי הורה פרופ' מומחה ידוע, לשתות הרבה כל יום (גם בחורף) - הרבה יותר מאדם רגיל [בעקבות מצב מסויים שעברתי], ובפירוש אמר לי שכל המשקאות שאני מכיר נחשבים לענין זה כשתייה - גם קפה וחלב וקולה ועוד, בלי שום הגבלה.
ככה שאני לא יודע מהיכן לכם ההחלטיות הזאת שלענין שתייה מרובה לא מועיל לשתות קולה וקפה וכו'.
באמת? אז זה סתירה לכל מה שנאמר פה.. אולי בגלל שהורה לך אישית אז זה בסדר בשבילך, השאלה אם לכולם.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
אני? דווקא בסדר. שכחתי מהמשקה הזה. אין בזה גם הרבה סוכר?
יש בזה הרבה סוכר.
פחות מקולה, אבל עדיין הרבה.
אין קפאין. יש מלחים.
טוב למניעת התייבשות. לא מומלץ לשתיה קבועה, אבל אולי אם זה המצב.....

יחודית

משתמש צעיר
בקוקה קולה יש 1 מ"ג קפאין ל10 מ"ל ובנס קפה יש 3.5 ככה שקולה לא דומה כלל לקפה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה