https://www.prog.co.il/threads/תגידו-כדאי-ללמוד-נגינה-אז-מה.439085/page-6#post-6487836טוב -תכלס אני סובר שלא צריכים מורה ואתה סובר שכן -סגור!
https://www.prog.co.il/threads/תגידו-כדאי-ללמוד-נגינה-אז-מה.439085/page-6#post-6487836טוב -תכלס אני סובר שלא צריכים מורה ואתה סובר שכן -סגור!
יש מי שלא נגוע בדעותיו?לא! -אבל בהכרח שהוא נגוע בדעותיו שכן הוא מתפרנס מזה!!!
ניסית ללמוד אצל מורה?טוב -תכלס אני סובר שלא צריכים מורה ואתה סובר שכן -סגור!
אנ שולט בצורה מלאה ב-2 סולמות עם כל האקורדים הנלווים לזה ואני מרגיש בטוח מעצמי -ובשעות הפנאי אני יתאמן ג"כ על שאר הסולמות אבל ברור שאני לא ילך לשום מורה נגינה יהיה אשר יהיה -וכך המלצתי לכולם!!!!!!!!!!!!!!!זה רק אם אתה באמת מתקדם לכוון של שליטה מלאה בקלידים (הרמוניה וסולמות), ולא מלהטט בשלושה אקורדים ובטוח שאין לך עוד מה ללמוד.
נכון!!!יש מי שלא נגוע בדעותיו?
אם אתה רוצה לדון בדברים ברצינות, תעזוב לרגע את הרקע ואת הנגיעות שלו ושלי ושל כל בן אנוש, ותנסה להתמודד עם הטיעון עצמו.
למי שמביט מהצד הויכוח הזה נראה כמו שיח חרשים, אתה מחזיק בדעותיך והוא מחזיק בדעותיו. זאת הסיבה שנמנעתי מלהמשיך. כי אם עוד לפני ששמעת את דעתי, אמרת שהיא "מגוחכת" ושעברתי "שטיפת מח" ממורים שונים - אין לי מה לדון יותר כי כל מה שאומר לא יהיה רלוונטי.
כן!!!ניסית ללמוד אצל מורה?
ו...כן!!!
סליחה אבל לא בדיוק הבנתי מה יש שם בקישור!?!
כן ולכן הדעות שלי הם כנ"לו...
כנראה הייתה לך חווית לימוד לא טובה, גם אני לא נהניתי פעם כשלמדתי, לימדו תוים ולא לימדו מוזיקה.ל
כן ולכן הדעות שלי הם כנ"ל
כי היית אצל מורה שהוא על הפנים!!ל
כן ולכן הדעות שלי הם כנ"ל
כל מילה.כי היית אצל מורה שהוא על הפנים!!
לא?
ובגלל זה אתה קיצוני בזה שלא צריך מורים....
אפשר להתקדם המון בלי מורים, מניסיון!!
אבל אם לומדים אצל מורה טוב זה משפר את הביצועים, אין ספק!
צריך רק להצליח למצוא את המורים האלו.
זה רוב המורים!כנראה הייתה לך חווית לימוד לא טובה, גם אני לא נהניתי פעם כשלמדתי, לימדו תוים ולא לימדו מוזיקה.
ללמד קודם כל תווים, זה כמו ללמד תינוק לקרוא ולכתוב, לפני שמלמדים אותו לדבר.זה רוב המורים!
וזה מעצבן!
(זה חיים קלים ללמד תווים, אז למה שלא יעשו את זה??)
זה טובבבבב......ללמד קודם כל תווים, זה כמו ללמד תינוק לקרוא ולכתוב, לפני שמלמדים אותו לדבר.
כמו שאמרתי, תווים אמורים להיות אמצעי כדי לשרת את קריאת וכתיבת המוזיקה, אבל לא כתחליף תוכי ללימוד של הרמוניה מוזיקלית.זה טובבבבב......
אבל כן צריך ללמד גם תווים אבל שזה לא יהיה הרוב!
עזוב...מר יוסף יצחק -מתברר שגם אתה מורה לנגינה -אז מי אני שיתווכח אם -2 מורים שזו פרנסתם אז הוויכוח אינו במקומו!
אני לא מורה.מר יוסף יצחק -מתברר שגם אתה מורה לנגינה -אז מי אני שיתווכח אם -2 מורים שזו פרנסתם אז הוויכוח אינו במקומו!
תלוי ברמת הכישרון.עזוב...
מי מוזיקאי טוב יותר, מי שלמד 5 שנים בבית ספר למוזיקה או מי שהתאמן לבד 5 שנים??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: