https://www.prog.co.il/threads/חימום-בקלידים.404862/אוקיי -רק עוד שאלה -האם אתה שולט ברמה גבוהה או שכמו שאתה לא יודע על סולם אחד אתה לא יודע בשאר הסולמות!
https://www.prog.co.il/threads/חימום-בקלידים.404862/אוקיי -רק עוד שאלה -האם אתה שולט ברמה גבוהה או שכמו שאתה לא יודע על סולם אחד אתה לא יודע בשאר הסולמות!
זה שהוא אוהב סגנון מסוים זה לא אומר שהוא יודע רק את זה ןאם עוד לא דיברת איתו פנים מול פנים -אז על תדבר עליו !הוא בהחלט עושה שמח, אבל ממש לא שולט בכל הסולמות וההרמוניות.
וזה לא לגנותו, כי הוא מנגן סגנון כזה, ולא ג'אז וכדו'
בהחלט, פעם בתור ילד חשבתי שאין לי מה ללמוד, וגם המורים שלימדו אותי שמו יותר מידי דגש לתוים במקום להרמוניה וסולמות.כן, אבל רק לילדים- מתחילים, כי אני עדיין לא ברמה של ללמד יותר מזה.
אבל זה לא קשור בכלל, אני דיברתי מתוך הניסיון שלי, למדתי מוזיקה בלי מורה.
אחרי שחרשתי את כל המידע באינטרנט הלכתי למורה, זה נתן לי המון (לפני כן הייתי אצל מורה שלא נהניתי בכלל)
כל מיני דקויות שלא שמתי לב אליהם לפני כן!
מי שיש לו כישרון שיתחיל בלי מורה אבל בשביל להתמקצע כדאי ללכת אח"כ למורה טוב!!
יפה כתבת!!!מה התועלת לומר את דעתי, אם כל כולה בנויה מ"שטיפות מח"?!...
איני בא לשכנע את המשוכנעים.
ראיתי סרטונים שהוא מנגן באירועים, מקסימום סולם לה מינור ורה מינור.זה שהוא אוהב סגנון מסוים זה לא אומר שהוא יודע רק את זה ןאם עוד לא דיברת איתו פנים מול פנים -אז על תדבר עליו !
הוא כבר עכשיו מקצוען ולגבי הסגנון האהוב עליו -עיין ערך הודעות קודמות!ראיתי סרטונים שהוא מנגן באירועים, מקסימום סולם לה מינור ורה מינור.
רואים שהוא מוכשר, אבל אם הוא היה לומד עוד סולמות והרמוניה, הוא היה מקצוען.
בהחלט בכל הסולמות, ולא בשמיים היא, פשוט להתאמן ולהתמיד הרבה.ראיתי סרטונים שהוא מנגן באירועים, מקסימום סולם לה מינור ורה מינור.
תראה שאני מנגן שם בכמה סולמות.מר יוסף יצחק האצבעות שלך בקליפ מוכרות לי מאיפשהו -אבל בא נתמקד בעניין הפסנתר שלך מדהים -(במובן מסוים יותר משלי) אבל רואים שהתאמנת על הסולם הזה לפני ששלחת קליפ !
אז אל תגיד שאתה שולט באותה רמה על כל הסולמות!!!
כתבת לבד שהאימון עושה הכל (ולא הלמידה אצל מורים)בהחלט בכל הסולמות, ולא בשמיים היא, פשוט להתאמן ולהתמיד הרבה.
צריך גם וגם!!כתבת לבד שהאימון עושה הכל (ולא הלמידה אצל מורים)
תלוי בבן אדם, אני קיבלתי את הרעיון מלימוד באינטרנט וספרי מוזיקה, לפני זה לא חשבתי בכלל על לנגן בכל הסולמות.כתבת לבד שהאימון עושה הכל (ולא הלמידה אצל מורים)
אתה בעצמך אומר שאתה מורה -אז במחילה !!!!צריך גם וגם!!
מורה בלי להתאמן לא יעזור כלום!!
בשביל לנגן מקצועי צריך לשבור קצת את האצבעות, ולכל מיני פאנצ'ים קטנים צריך את המורה שיכוון אותך לזה!
אם הוא מורה אז בהכרח שדעתו על מורים לא נכונה?אתה בעצמך אומר שאתה מורה -אז במחילה !!!!
לא! -אבל בהכרח שהוא נגוע בדעותיו שכן הוא מתפרנס מזה!!!אם הוא מורה אז בהכרח שדעתו על מורים לא נכונה?
מה זה קשור לזה שאני מורה?אתה בעצמך אומר שאתה מורה -אז במחילה !!!!
זה רק אם אתה באמת מתקדם לכוון של שליטה מלאה בקלידים (הרמוניה וסולמות), ולא מלהטט בשלושה אקורדים ובטוח שאין לך עוד מה ללמוד.כתבת לבד שהאימון עושה הכל (ולא הלמידה אצל מורים)
אז תלך למורים שכן שווים את זה, אם תלך למורה לא משהו תבזבז סתם את הכסף.
אבל אם תלך למורה טוב- לא תתחרט על זה!!!
כן, אבל רק לילדים- מתחילים, כי אני עדיין לא ברמה של ללמד יותר מזה.
אבל זה לא קשור בכלל, אני דיברתי מתוך הניסיון שלי, למדתי מוזיקה בלי מורה.
אחרי שחרשתי את כל המידע באינטרנט הלכתי למורה, זה נתן לי המון (לפני כן הייתי אצל מורה שלא נהניתי בכלל)
כל מיני דקויות שלא שמתי לב אליהם לפני כן!
מי שיש לו כישרון שיתחיל בלי מורה אבל בשביל להתמקצע כדאי ללכת אח"כ למורה טוב!!
תקרא שוב את ההודעות ותראה שהמורים הטובים שהתכוונתי, זה לא אני!לא! -אבל בהכרח שהוא נגוע בדעותיו שכן הוא מתפרנס מזה!!!
טוב -תכלס אני סובר שלא צריכים מורה ואתה סובר שכן -סגור!תקרא שוב את ההודעות ותראה שהמורים הטובים שהתכוונתי, זה לא אני!
הפרנסה העיקרית שלי זה לא ממוזיקה, אני קצת עושה שיעורים פרטיים במוזיקה ולילדים! (שיעור אחד/שתיים בשבוע!!)
לילדים זה עדיין לא ההתמקצעות שדיברתי עליה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: