קורונה תגידו אתן לא מפחדות לשלוח את הילדים לגנים??

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני יכולה להבין שזה מוזר.
גם פה הילדים לא יוצאים מהבית, ומאד נהנים מהמשחקים והיצירות, אבל בכל הזדמנות שאני יוצאת עם הרכב הם קופצים לבוא איתי.
ילד ממוצע, עם כל האהבה שלו לבית וההנאה שלו ממשחקים ויצירות, מחפש לצאת קצת מהבית ומ-4 קירות ומרפסת.
ברור שהם שמחים לבוא איתי לטיול לבד, אבל כמו כל יציאה שהם באים איתי לבד לפני הקורונה..

המימד הנוסף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני יכולה להבין שזה מוזר.
גם פה הילדים לא יוצאים מהבית, ומאד נהנים מהמשחקים והיצירות, אבל בכל הזדמנות שאני יוצאת עם הרכב הם קופצים לבוא איתי.
ילד ממוצע, עם כל האהבה שלו לבית וההנאה שלו ממשחקים ויצירות, מחפש לצאת קצת מהבית ומ-4 קירות ומרפסת.
תתפלאי שלא כל הילדים, יש לי שישה והם אפילו לשכנים לא הולכים וממש לא מתענינים בלצאת.
גלוי נאות יד לי מרפסת גדולה אבל לדעתי זה יותר אופי

מקצב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
:)
על ההורים ברור שיש מה לרחם.
אבל הילדים, לא יודעים איך להתמודד עם הכן-לא-כן-אולי-בטוח-ברור שלא-בעצם אולי כן שמסחרר את כולם.
הם עם רגיש.
נכון ולכן לא כדאי לספר לילדים מקסימום תעירי אותם בבוקר ותפתיעי.

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מודיעים לך, בתור גננת, שמתחילים.
לא תודיעי לילדים בקו הלימודי?
לילדים? לא
הודעה להורים כן
לילדים ממש לא
אצלינו כשהיא רצתה להודיע משהו לאמהות היא אמרה :
"ילדות חמודות עכשיו תביאו את הטלפון לאמא......"

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הרב קסלר פירסם עכשיו שלא לפתוח עדיין גני בנות, משפחתונים, וגנים פרטיים
ואם אין ברירה, מחמת פיטורין וכד, יש לשאול רופא אם אין סיכון.

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
.

שושי אקשטיין

צלמת ניו בורן
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
בכלל לא מדובר על חזרה מלאה. בערים עם תחלואה נמוכה חוזרים ביום ראשון לכיתה מלאה!!
מדובר בסה"כ להתחיל את מה שהתחילו בכל הארץ כבר לפני שבועיים!!!
חלוקת הגן לשתי קבוצות ורוטציה בין הקבוצות, ובלי צהרון
אז מה, נישאר חודש מאחורי כולם??? על מה ולמה?

לא נישאר חודש אחרי כולם- עוד חודש מסתיימים הלימודים ושוב כולם בבית - - -

שואל ומשיב

משתמש מקצוען
שמעתי ממקורבי מרן הגרי"ג שליט"א שנשאל באופן פרטי על שליחת ילדים למוסדות וענה כך 'מי שחושש ימתין כמה ימים. מי ששואל סימן שהוא חושש'.

אהרון לייב

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
שמעתי ממקורבי מרן הגרי"ג שליט"א שנשאל באופן פרטי על שליחת ילדים למוסדות וענה כך 'מי שחושש ימתין כמה ימים. מי ששואל סימן שהוא חושש'.
תחשוב טוב יהיה טוב!
זה גמ' מפורשת בברכות דף ס.
שמי שחושש יכול להנזק,
ומי שאינו חושש לא יקרה לו כלום!

ורבנו יונה בשע"ת שער ג' אות לב כתב שזה מצות עשה לא לירא בעת צרה.
צריך בכל סכנה לפעול ע"פ כללי המומחים! בדיוק כמו שעוברים כביש.

ומקובלנו מגדולי ישראל שבענייני רפואה הרופאים ומשרד הבריאות זה הדעת תורה!!!

אני וביתי

משתמש מקצוען
אין קשר לגננות ולתסיסה! הנושא שהוא לא שאל רבנים לפני שהכריז על חזרה ללימודים בצורה מלאה, מה גם שאפילו בממשלה עוד לא החליטו הנושא חזרה מלאה וגם שם מדובר רק בערים עם תחלואה נמוכה!
לאחר בירור מדובר על גננות מחוג גדול ומכובד שפנו לרבם על דבר פתיחת הגנים והוא הורה לעירייה לא לפתוח!

מקצב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
לא נישאר חודש אחרי כולם- עוד חודש מסתיימים הלימודים ושוב כולם בבית - - -
א. למה חודש אחרי כולם גם בשכונה עם תחלואה נמוכה התחילו רק ברביעי השבוע גנים
ב. באמת השנה לא ידחו את החופש???לדעתי זה חובה, ושהמורות לא יכעסו בכל אופן היה להם חופש ארוך וקבלו משכורת מלאה לא?

מקצב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
תתפלאי שלא כל הילדים, יש לי שישה והם אפילו לשכנים לא הולכים וממש לא מתענינים בלצאת.
גלוי נאות יד לי מרפסת גדולה אבל לדעתי זה יותר אופי
אגב אם כבר דיברתם על זה
לפני הקורונה לא האמנתי שהילדים שלי (במיוחד בן ה6 הקפיצי) יהיו מסוגלים להשאר בבית אחה"צ אחד!
כל יום הם לא ותרו על גינה או ללכת/להזמין חברים והשתגעתי מזה.. ופתאום הקורונה עשתה את הלא יאמן ופתאום הם מוצאים ענין בבית( כמובן שקנינו משחקים חדשים אבל זה לא רק זה.. )
כשמציבים את הילדים מול עובדה ברורה הם לומדים לקבל את זה ואפילו לא דורשים אחרת...
והנה השבוע שהתחיל הקלות וירדתי איתם מעט למטה עם האופנים והבימבה הם כבר לא מוותרים.. וכל יום רוצים לרדת.
ככה זה ילדים הם עם גמיש... הלואי עלינו;)

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזר שילד שלא ראה את אור השמש שבועות ארוכים לא רוצה לצאת....
גם אני משקיעה פעילויות לילדים, אך בכל זאת, ילדים צריכים מרחב...
על סמך מה את מסיקה מסקנות שאין להם מרחבים ושמש..?!
כמו שכתבו גם מעלי כשיש מרפסת גדולה יש תחושה של מחוץ לבית..
לא באה לשכנע אותך, רק אסיים שהבן שלי אמר לי אתמול ״איזה כיף זה קורונה..״
כן, טוב להם!
מה כל כך קשה לשמוע את זה!?

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כמה הזוי איך שאנשים מפחדים מהקורונה המסכנה הזו...
הקורונה היא לא יותר משפעת. עוד לא שמעתי על ילדים שמתו בעולם מקורונה. כ"כ טפשי
לגזור גזירה על כל האוכלוסיה שנחשבת לבעלת מערכת חיסון בריאה (ביניהם ילדים, בחורים צעירים, וכל אדם שאוכל בריא ושאינו שמן או מעשן ואינו בעל מחלות רקע). חכמי החלם גרמו לאנשים לחשוב שהקורונה יותר קטלנית משפעת שאף אחד לא מספר לכם כמה מתים ממנה כל שנה...
במקום לבודד את בעלי הסיכון, בודדו מדינה שלימה על ילדיה ואנשי הבריאים, וגרמו לנזקים כלכליים הזויים, והכי גרוע ועצוב שיש לא מעט בחורים שכבר לא יחזרו לישיבה, והרבה משפחות שפת לחמם נהרס, וכ' וכ'...
הטענה של לשמור על הילדים שלא ידבקו כדי לא להזיק לבעלי הסיכון, בעיניי היא טפשית. הרבה יותר פשוט וחכם לבודד את בעלי הסיכון מהאנשים הבריאים, ולא לבודד את הבריאים שלא חטאו מכל העולם...
מי שלא מפחד משפעת, לא אמור לפחד מקורונה.

אותי הצחיק כ"כ לראות בימים שהמסיכה עוד לא היתה חובה, אנשים שמעשנים ומקפידים על מסיכה... יש 8000 איש בשנה שמאבדים את חייהם עבור הנאת הסיגריה. גורם תמותה מספר אחד בעולם הוא לחץ דם גבוה, אח"כ סרטן, אח"כ סכרת, מישהו קורא לזה מגיפה? כמה מכם נזהרים ממלח ומבורקס וכל מיני אבות התחלואה?. אבל נגיף שבוודאות לא יכול לפגוע באדם בריא (למעט מקרים בודדים של חולשה גנטית) כ"כ מפחיד...
תכף יקפצו עלי עם מספרים מפחידים מאירופה ואמריקה, רק אל תשכחו שלושה אלמנטים חשובים. 1. ארץ ישראל בעלת השגחה מיוחדת. 2. העולם המערבי ובמיוחד אמריקה אוכלים הרבבבה ג'אנק. וכשהגוף ניזון מג'אנק, הוא הולך ונהרס. ג. הכל יחסי...

יאלה עגבניות...
זה לא יאללה עגבניות
התגובה שלך מצננת וזה נוגד את דעת הרבנים ולהבדיל כללי האתר..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה