למה ההורים מספרים לילדים היום(יום חמישי) על מה שיהיה שבוע הבא?
על ההורים ברור שיש מה לרחם.
אבל הילדים, לא יודעים איך להתמודד עם הכן-לא-כן-אולי-בטוח-ברור שלא-בעצם אולי כן שמסחרר את כולם.
הם עם רגיש.
נערך לאחרונה ב:
למה ההורים מספרים לילדים היום(יום חמישי) על מה שיהיה שבוע הבא?
על ההורים ברור שיש מה לרחם.
אבל הילדים, לא יודעים איך להתמודד עם הכן-לא-כן-אולי-בטוח-ברור שלא-בעצם אולי כן שמסחרר את כולם.
הם עם רגיש.
בבני ברק בוטלמישהו יודע מה בסוף לגבי פתיחת הגנים ביום ראשון?
למה לא?למה ההורי מספרים לילדי היום(יום חמישי) על מה שיהיה שבוע הבא?
כתושבת בני ברק שכבר חוותה 2-3 פעמים נוהל כזהלמה לא?
זה דבר מרגש, כשמודיעים רשמית שמתחילים.
ולא רק הם
גם הגננות, כשמודיעים להן נחרצות שמתחילים, הן מודיעות לילדים.
היום כבר אמרתי שאולי ולא בטוח, בשביל לרכך את במכה שאולי תהיה...
אני גננת בירושלים, באזור שעוד לא התחיל.כתושבת בני ברק שכבר חוותה 2-3 פעמים נוהל כזה
ביום רביעי הגננת הודיעה שחוזרים, וביום חמישי ערב/שישי ביטלו
כבר לא מספרת לבת שלי כלום עד מוצש....
הגננת החמודה שלנו לא,אני גננת בירושלים, באזור שעוד לא התחיל.
תגידי, הגננות לא אומרות לילדים בקו על חזרה?
היא הסבירה מה הסיבה?הגננת החמודה שלנו לא,
כשהודיעו על חזרה היא התקשרה הורה הורה
הרגע היא הודיעה להורים שלא חוזרים
כמה הורים אתם בגן?הגננת החמודה שלנו לא,
כשהודיעו על חזרה היא התקשרה הורה הורה
הרגע היא הודיעה להורים שלא חוזרים
הודיעו מטעם מחלקת החינוך (גנים)היא הסבירה מה הסיבה?
ולמה אתמול לא חשבו על בריאות הגננות והילדות?אתמהההודיעו מטעם מחלקת החינוך (גנים)
שהגנים לא נפתחים אחרי התיעצות עם גדולי ישראל
למען שמירה על בריאות הילדות וצוות הגננות...
אין קשר לגננות ולתסיסה! הנושא שהוא לא שאל רבנים לפני שהכריז על חזרה ללימודים בצורה מלאה, מה גם שאפילו בממשלה עוד לא החליטו הנושא חזרה מלאה וגם שם מדובר רק בערים עם תחלואה נמוכה!ולמה אתמול לא חשבו על בריאות הגננות והילדות?אתמהה
הכל מובן,אבל היויו הזה תמוה ומוזר מאד
נשמע שהיתה תסיסה בקרב הגננות וראש העיר התקפל
בכלל לא מדובר על חזרה מלאה. בערים עם תחלואה נמוכה חוזרים ביום ראשון לכיתה מלאה!!אין קשר לגננות ולתסיסה! הנושא שהוא לא שאל רבנים לפני שהכריז על חזרה ללימודים בצורה מלאה, מה גם שאפילו בממשלה עוד לא החליטו הנושא חזרה מלאה וגם שם מדובר רק בערים עם תחלואה נמוכה!
שיתנו פתרונות להורים עובדים לפחותאין קשר לגננות ולתסיסה! הנושא שהוא לא שאל רבנים לפני שהכריז על חזרה ללימודים בצורה מלאה, מה גם שאפילו בממשלה עוד לא החליטו הנושא חזרה מלאה וגם שם מדובר רק בערים עם תחלואה נמוכה!
בכלל לא.מוזר מאד.
מוזר? למה?מוזר מאד.
שמחה לשמוע שיש מי שצבר כוחות נפש בחופשת הקורונהאני מרגישה שגמרו לי את כל הכוחות נפש שצברתי בחופש הזה עם ההתלבטויות של השבועיים האחרונים.
אני יכולה להבין שזה מוזר.מוזר? למה?
כל יום יש פה קייטנה , כיף להם בבית, מה מוזר?!
ולא רק ילד.אני יכולה להבין שזה מוזר.
גם פה הילדים לא יוצאים מהבית, ומאד נהנים מהמשחקים והיצירות, אבל בכל הזדמנות שאני יוצאת עם הרכב הם קופצים לבוא איתי.
ילד ממוצע, עם כל האהבה שלו לבית וההנאה שלו ממשחקים ויצירות, מחפש לצאת קצת מהבית ומ-4 קירות ומרפסת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: