ראו שעבר שבוע והכל בסדר?השבוע בחידר של הבן שלי (בגן מכינה) פתאום כל ההורים רוצים לשלוח
(כ-30 ילדים)
אני תוהה לעצמי מה ההבדל משבוע שעבר שכל ההורים טענו שמי שולח הוא שפן ניסיון ואסור לשלוח
ורק 8-10 הגיעו
ממש חידה בעיני
אשמח לשמוע ממי שיש לו פיתרון
ראו שעבר שבוע והכל בסדר?השבוע בחידר של הבן שלי (בגן מכינה) פתאום כל ההורים רוצים לשלוח
(כ-30 ילדים)
אני תוהה לעצמי מה ההבדל משבוע שעבר שכל ההורים טענו שמי שולח הוא שפן ניסיון ואסור לשלוח
ורק 8-10 הגיעו
ממש חידה בעיני
ראו שעבר שבוע והכל בסדר?
ברור.צריך לחכות 14 יום ולא שבוע...
1 כנראה יותר הורים חזרו לעבודההשבוע בחידר של הבן שלי (בגן מכינה) פתאום כל ההורים רוצים לשלוח
(כ-30 ילדים)
ורק 8-10 הגיעו
ממש חידה בעיני
אם הביה"ס שבתו אז למה נסעת לעבודה?
וכמדומני שכל הנשים בארץ עבדו בתקופה זו בשעות לא שעות ללא תוספת בשכר (אם כבר אז להפך) ולא רק המורות.
הרצון לשלוח נובע מהלמידה מרחוק שהופסקה. וכן,ההורים עדין חוששים אבל זה בעיה שאין למידה מרחוק לשבת להדלים להם את כל החומר לבדֱֱֱהשבוע בחידר של הבן שלי (בגן מכינה) פתאום כל ההורים רוצים לשלוח
(כ-30 ילדים)
ורק 8-10 הגיעו
ממש חידה בעיני
בד"כ ההדבקה היא תוך שבועצריך לחכות 14 יום ולא שבוע...
גם אצלנו התחילו הגיעו 10 מתוך 17הבת שלי התחיל היום גן, הגיעו 17 בנות!
ז"א כל הקבוצה של ימי ראשון עד שלישי...
בתוך הגן חילקו אותן גם לשתי קבוצות נפרדות.
כל עוד אין חיסון ותרופה בנמצא זה לא סוף קורונה ולא נגמר! הסגר נגמר זה כן! זה שפתחו את הסגר כי לתת לאנשים שנשארו בלי עבודה חמצן לא אומר שעכשיו מפסיקים להזהר!לכל קרונה, יש סוף קרונה
וזה קורה עכשיו
הכל נגמר וחוזרים לשגרה
תקלטו את זה
הייתי שמח לתת תשובה מפורטת, אבל חבל, את הראשון מחקו, כנראה עברתי על איזה חוק...מה רצית שיקחו את כל האוכלסיה מגיל 50 ומעלה+בעלי הסיכון וישימו בבידוד????חצי מדינה..
ככה שמו רק את החולים והמבודדים. עדיין הרבה פחות..
אגב כבר הוכיחו שאין קשר בין שפעת לקורונה..
והענין שהקורונה עושים ממנה עסק זה ברור כי לא היתה מגיפה ככ קטלנית שמדביקה כל כך בקלות אלפי אנשים ברגע.. וצמצומה תלוי באנשים.
מה שבטוח שאנשים יותר חכמים ממני וממך החליטו את ההחלטות הנ"ל..
זה נכון.כל עוד אין חיסון ותרופה בנמצא זה לא סוף קורונה ולא נגמר! הסגר נגמר זה כן! זה שפתחו את הסגר כי לתת לאנשים שנשארו בלי עבודה חמצן לא אומר שעכשיו מפסיקים להזהר!
סליחה שנתפסתי לפרטים,שני בתי הספר בהם אני עובדת החזירו את עובדיהם הרבה לפני השאר.
לא,סליחה שנתפסתי לפרטים,
אם חזרת לעבודה למה את צריכה במקביל להמשיך במרחב הקולי?
זה לא או זה או זה?
הר'בה של הבן שלי מקליט את עצמו מהגן כך שאין לו עבודה כפולה...לא,
אצל הבן שלי חזרו ללימודים והשיעורים ממשיכים גם בטלפון. (אני שמחה עם זה כי לא שלחתי את הבן שלי..אבל..)
עבודה כפולה, ממש מעריכה את הרבה שלו.
סליחה שנתפסתי לפרטים,
אם חזרת לעבודה למה את צריכה במקביל להמשיך במרחב הקולי?
זה לא או זה או זה?
רק שתדעי שלא בכל המוסדות זה ככה, שמעתי על מורות שחזרו הם ניסו להקליט את השיעור שמסרו בכיתה ולא הלך, וכמובן שלא השאירו שובלא! לא!!
עם המפקחות קבל את התורה בהר תבור!!!!! ואת השכל בעמק....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: