נכון אבל עדין הרבה הוריפ מפחדים לשלוחהמכתב שהרב קסלר כתב נכתב ביום ראשון, ומפורש בו שזה לפי הוראת הרבנים שלא לפתוח עדיין גני בנות.
ההוראה השתנתה ביום רביעי בבוקר, שהרבנים הורו לפתוח את גני הבנות.
ולא אמרו שמומלץ להורים לא לשלוח.
זו זכותם המלאה, והיא מובנת לגמרי.נכון אבל עדין הרבה הוריפ מפחדים לשלוח
או שנמתצאים ממילא בבית
נכון אבל השאלה אם יש הוראה חדשה שלוזו זכותם המלאה, והיא מובנת לגמרי.
וגם ודאי שיש רבנים שיורו לשואלים אותם באופנים מסוימים [כגון: שהאמא עדיין לא עובדת, וזה לא על חשבון לימוד של האבא, או שיש מישהו בקבוצת סיכון] עדיין לא לשלוח.
התייחסתי למה שציטטו בשם הרב קסלר, שזה כבר לא רלוונטי.
מדובר גם אם האמא עובדת שהאבא ישאר בבית כך שמעתי בשם ר גרשון אדלשטיין וכן בשם ר משה הלל הירש! וגם מכתבו של הרב קסלר מדובר על עכשיו לאחר שנפתחו הגנים לא לשלוח מי שיכול כך לפי הבנתי.זו זכותם המלאה, והיא מובנת לגמרי.
וגם ודאי שיש רבנים שיורו לשואלים אותם באופנים מסוימים [כגון: שהאמא עדיין לא עובדת, וזה לא על חשבון לימוד של האבא, או שיש מישהו בקבוצת סיכון] עדיין לא לשלוח.
התייחסתי למה שציטטו בשם הרב קסלר, שזה כבר לא רלוונטי.
הרב קנר אמר לנו שהמכתב פורסם לאחר הזמן בטעות והוא אינו עדכני וכעת אין מניעה לשלוחמדובר גם אם האמא עובדת שהאבא ישאר בבית כך שמעתי בשם ר גרשון אדלשטיין וכן בשם ר משה הלל הירש! וגם מכתבו של הרב קסלר מדובר על עכשיו לאחר שנפתחו הגנים לא לשלוח מי שיכול כך לפי הבנתי.
1000 ליקים!אני דווקא חושבת ובטוחה שהתקופה הזו השהיה עם אבא ואמא וכל המשפחה ביויום, שבת וחג.
המשחקים בצוותא,הארוחות המשותפות ,אבא שיושב ולומד. תרמו הרבה לבריאות הנפשית והעצמה והחינוך של ילדינו
(כמו שכל המטפלות בהפרעות בילדים טוענות שהיחס הקשבה והזמן איכות שניתן לילדים זה מה שהכי יבנה אותם..)
לא הבנתי.אין החלפת טיטולים
התפרסם ביום שלישי, עם תאריך של יום ראשון, כשרק ביום שלישי החליטו הרבנים שחוזרים למחרת ללימודים.המכתב של הרב קסלר התפרסם בפרסומון של יום שלישי השבוע וברביעי נפתחו הגנים, לא חושבת שהוא לא התכוון לעכשיו וגם לא ראיתי הוראה חדשה ואחרת.
לא מחליפים טיטול במעון?גם אני לא.
מוזר. הנחיה כללית לכל המעונות?
מוזר. הנחיה כללית לכל המעונות?
נראה שבקיץ הקורונה פחות מסוכן משפעת בחורף, בפרט לאנשים שהם לא בקבוצת הסיכון, אחרת איך מסבירים את העצירה הפתאומית בתחלואה אפילו במאה שערים?אני פחדתי לשלוח את ילדי למכינה והשארתי אותו מוגן בבית לתדהמתי גיליתי שהייתי האמא היחידה שלא שלחה
אז חשבתי שאולי אני מגזימה,,כנ"ל גם בבנות כל מי שאני שואל שולחת.
זה אופטימיות מהסוג של הבת יענה? או שמא עיפות נפשית וזהו נמאס! על החיים ועל ה..
או שבאמת יש אמת בדבר ולמרות שהילדים לא ישמרו על הכללים בברור (אל תדמינו אפילו.. לא בחצר ובהפסקות..)
עדיין זה לא מסוכן לילדים וכו..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: