קורונה תגובת השר ארדן על התנהגות המשטרה

מצב
הנושא נעול.

הר הבשן

משתמש מקצוען
לא אמרתי שהם נאצים הם גם מבני ישראל אמרתי רק שההתנהגות שלהם היא כשל נאצים באיזו אכזריות ואני לא מתכוון דווקא על עכשיו בזכרוני צרובים עד עכשיו מראות נוראים שראיתי לפני 10 שנים ויותר בחפירות הארכיאלוגיות אילו תמונות פורסמו משם ולא רק זה ואכמ"ל.

וודאי שיש שוטרים טובים [כתבתי ע"ז כמה פוסטים לעיל] אני מדבר על הרוב שלצערינו שונאים אותנו ברמה נוראה שר"י,

אני מקווה שהובנתי בהצלחה @הר הבשן
אתה לא יודע מה היה בשואה ואני ראיתי אלימות שוטרים לרחצה לא מיתקרב בגרם למכות שהופכים אנשים לגופות כפשוטו ועוד יסורים שתאמין לי לא שמעת עליהם

הר הבשן

משתמש מקצוען

MERS1

משתמש פעיל
את האבסורד בקריאות נאצים על שוטרים אכזרים ואלימים
אם הנאצים היו יותר אלימים אז זה בדיוק הדימוי שהם לא נאצים אבל הם ממש אבל באמת ממש מזכירים אותם [פר כל מיני דברים שהשתנו!]

כל דימוי בד"כ הוא לא בדיוק אבל זה לא סותר כיון שזה משתקלל עם כל השינויים שישנם במעטפת העניין

הר הבשן

משתמש מקצוען
אם הנאצים היו יותר אלימים אז זה בדיוק הדימוי שהם לא נאצים אבל הם ממש אבל באמת ממש מזכירים אותם [פר כל מיני דברים שהשתנו!]

כל דימוי בד"כ הוא לא בדיוק אבל זה לא סותר כיון שזה משתקלל עם כל השינויים שישנם במעטפת העניין
שמעתם מה קרה בשואה ?

הר הבשן

משתמש מקצוען

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
שמעתם מה קרה בשואה ?
אני שמעתי,
היו כמה יהודים פורעי חוק בוורשה שסיכנו את כל תושבי העיר, וכשהנאצים באו לטפל בהם הם זרקו על הנאצים פלורסנטים וברזלים.
מזה עשו סיפור שלם וקראו לזה "שואה" לא יודע למה

הר הבשן

משתמש מקצוען
אני שמעתי,
היו כמה יהודים פורעי חוק בוורשה שסיכנו את כל תושבי העיר, וכשהנאצים באו לטפל בהם הם זרקו על הנאצים פלורסנטים וברזלים.
מזה עשו סיפור שלם וקראו לזה "שואה" לא יודע למה
הלנו אתה אם לצרינו

חציל

משתמש פעיל
זיסי מרגליות בת ה-9 ממאה שערים שנפגעה בפניה מרימון הלם,
תיוצג ע"י משרד עורכי הדין וינרוט ושות'
בתמונה: האב (הקיצוני) בפגישה עם עוה"ד.
משטרה הם "רשעים ארורים" (בתרגום מ'אשרי יושבי ביתך'), אבל
תביעה בבית המשפט זו "מצווה", כן? אני בעד, אבל מסריח (אלי שלזינגר)
צפה בקובץ המצורף 637313
הוצאת דברים מהקשרם
זכותו של אביה של ילדה חפה מפשע לתבוע את המשטרה
סביר להניח שהתיק יסגר, אבל לפחות ידעו שניסו

הר הבשן

משתמש מקצוען

כשיש ילד אלים בחיידר הוא נאצי

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אגב עגלה.
הילדה שנפצעה, אומנם נפצעה ישירות.
אבל חצי מטר ממנה, היה עגלה עם תינוק בן מספר חודשים.
לא בטוח שמישהו בדק מה קורה עם השמיעה שלו... ואם הפיצוץ הזה לא גרם לו נזק לטווח רחוק.
ואין פוצה פה ומצפצף.

הר הבשן

משתמש מקצוען

תקראו קצת על השואה [חוץ מסיפורי נס ההצלה של הרה''ק מסאטמר]...

הר הבשן

משתמש מקצוען
שימו לב לתינוק בעגלה בתמונה יש שוטרים מאחורה אולי היא גם הלכה לעשות קניות דקה אחרי זה היתה שם אלימות ופינו את המשועממיםצפה בקובץ המצורף 637312מי שמביא ילדיו למקומות כאילו שלא יגיד אחרי זה 50 פעם אשרי [בלי לצחוק...]
אגב עגלה אין קול ואין עונה לאבא הפושע

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה