אני מקווה שכבר הבנת את דברי ושעניין זה הוצא מהקשרו!!!!!@!!!!בקיצור כל מי שעושה דבר לא טוב הוא נאצי.
כולנו נאצים
אני מקווה שכבר הבנת את דברי ושעניין זה הוצא מהקשרו!!!!!@!!!!בקיצור כל מי שעושה דבר לא טוב הוא נאצי.
כולנו נאצים
חזק מאוד סו"ס מישהו כאן מדבר לענייןהויכוח פה הוא מטופש מאוד בעיניי. סליחה.
בשביל לדבר צריך להבין מה בדיוק קרה שם ובצורה עניינית ואובייקטיבית!
ולא פחות מכך להכיר את תושבי המקום וללמוד בצורה יסודית את ההיסטוריה של המקום!
מכיוון שזה לא באמת כך, כנראה שכל אחד כאן כותב את תחושותיו ופרשנויותיו האישיות בלבד...
לא עשיתי סקר על אחוז השוטרים הרעים מול אחוז הטובים.אני שמח לשמוע שגם אתה לא מכיר את המשטרה
גם אני פעם חשבתי כמוך עד שראיתי כמה דברים בעינים שלי עד שדיברתי עם העו"ד שלי ושמעתי מה דעתו המקצועית על המשטרה [עו"ד רציני מאוד ע הרבה ניסיון וותק]
ואכמ"ל> ז בבקשה גם אם נתקלת בשוטר שעושה מלאכתו נאמנה תדע שנתקלת במשהו ייחודי ואתה יכול גם לפרגן לו בכל מיני דרכים אם זה במכתב למש"י על איך שהוא טוב ואנושי וכו' זה יכול לעזור לו לפעמים בכל מיני דברים וכו' אבל כלליות השוטרים זה עם של זבל חמורים עם שני רגליים כך שעם הידיים הם גם נותנים בעיטות ועוד איזה
כבר כתבתי לעיל מה אמר לי פעם איזה פסיכולוג מה הפרופיל הכללי של רוב השוטרים מה מביא אותם לעבוד בזה כוחניות רצון שליטה ועוד רק בלי לעבוד ע"ז [ראה שם באורך]
בהצלחה
גם לי יצא להיפגש עם כל מיני שוטרים בכל מיני תחנות ורק לאחרונה במהלך איזה עניין כלשהו יצא לי לדבר ביום אחד עם שוטרים מ4 או 5 תחנות שונות ברחבי הארץ ואח"כ גם להגיע באופן פיזי לסדר איזה עניין ואני ממש לא חוזר בי יש שוטרים טובים? התשובה היא כן וודאי אחרת כבר הייתה כאן הפיכה אבל מה הרוב חלאות אדםלא עשיתי סקר על אחוז השוטרים הרעים מול אחוז הטובים.
אבל אני מכיר מכמה מקרים שנזקקתי לעזרת המשטרה ונתקלתי ביחס אוהד והוגן גם בבית וגם בתחנות המשטרה.
חלקם גם נתנו לי את הטלפון האישי שלהם (אל תבקשו ממני).
עצם העובדה שרק פעם אחת בתקופה ארוכה מתעוררת צעקה נגד השוטרים (שעובדים 24/7/365) מראה שהם לא כצעקתה. סימן שכן מצפים מהם להיות הוגנים ושמכירים אותם ככאלו.
סיכויים גדולים שהתיק יסגר לטובת המשטרההתיק לא ייסגר כ"כ מהר ובהחלט ניתן להוציא ע"ז פיצויים יפים מאוד גם במדינית ישראל 2020 הרעש שהיה ע"ז בתקשורת בהחלט יעזור להם נקווה שהם יקבלו פיצוי כמה שיותר גדול
[אני מבין בעניין הזה-קראתי עשרות תקדימים של פס"ד לפיצויים כנגד המשטרה במקרה של פגיעה בחפ"מ אין לביהמ"ש מה לעשות גם אם הם מגבים את השוטר הם חייבים לפצות בשביל העולם שבחוץ וכו']
לא...דווקא נשמע רעיון מעולה. לא?
השאלה הקודמת לזה היא האם אנחנו בכל מקרה בעמדה של נגד המשטרה, או שאנחנו יכולים לראות התנהלות הוגנת ולציין את זה לשבח.אוקיי, מאה שערים מוסכם עלי שזה מקום חולני,
מה באשר להתנהלות בשאר הריכוזים החרדים ??
תענו בבקשה על הודעתי הנ''ל ועל הדוגמא שציינתי.
אז בואו נגיד את זה בקול?וזה שמתביישים בהם, ברור כולם כך.
אם זה רק ילדים, למה בסרטון של האלימות הנוראית נגד המשטרה, בשלב הראשון - כשהשוטרים רק באו לפזר מתפללים - רואים מבוגרים שמשתפים פעולה?מי שסובל "באמת" הם תושבי מא"ש. לא יודעת איך עדיין לא ברחו משם, אני לא הייתי מסוגלת להמשיך.
הקיצונים שם השתלטו על כל השכונה, מדובר על נערים בני 14 פחות או יותר שעושים מה שמבוגרים יותר מסיטים בהם לעשות. אין קיר שלא מרוסס עליו 'שטח פלשתין', תשכחו מרבנים, אין להם כאלה וזה עושה את המצב גרוע פי כמה וכמה. לפי מה ששמעתי "הם לא הקנאים מפעם" רחוקים שנות אור מהרב עמרם בלויא ושות', לא מעניינת אותם המדינה אלא רק העקשן, עבורם זה משחק כייפי עם המשטרה 'הציונית' (שלדעתי הייתה צריכה בתחילת הדרך להגיע להסכמים עם 'הרבנים' של השכונה שהם יהיו אלו שסוגרים את בתי הכנסת, לא שזה היה עוזר לסיקריקים, הם היו מפגינים נגד הרבנים, אבל לפחות הרוב, אפילו זה שקיצוני בדעותיו, שומע לרבנים, ולא היה מרגיש שהמדינה היא זו שסוגרת ביהכנ"ס אלא המגיפה).
כל מי שמסתכל על הפגנה סטנדרטית במא"ש, רואה שם קובץ של ילדים מופרעים שלא מסתדרים באף מסגרת בארץ או בחו"ל, מכל מגזר, אשכנזים כספרדים, מן ערב רב של משוגעים, טרוריסטים במילה קצרה, שאין להם גבולות בכלל.
ועל כל זה.... באה המשטרה.
רחמיי על התושבים, הם הסובלים האמתיים.
זה לא מדד נכון לבדוק אם יש כותרות בעיתוניםאז בואו נגיד את זה בקול?
כותרות בעיתונות החרדית שמוקיעה את האלימות הנוראית הזו של התושבים?
משהו?
אם אנחנו מצדיקים ומעלימים עין, זו בעיה קשה!
מה שכתבתי, זה שמבוגרים "מסיטים" את הנערים, כך שאפילו שרק נערים מופרעים זורקים, יש מאחוריהם מבוגרים מופרעים לא פחות. (ולא ראיתי את הסרטון בכלל..)אם זה רק ילדים, למה בסרטון של האלימות הנוראית נגד המשטרה, בשלב הראשון - כשהשוטרים רק באו לפזר מתפללים - רואים מבוגרים שמשתפים פעולה?
ולמה התושבים אף פעם לא מגנים רשמית אלימות שיש שם?
למה לא הייתה אפילו גינוי אחד על פציעה של כוננית מד"א?
ברור שיש שם הרבה שסובלים לא באשמתם, וזה באמת כואב. אבל שידברו.
וגם אנחנו כולנו! יש פה הסכמה שבשתיקה עם אלימות חמורה.
ולא רק הסכמה שבשתיקה.
מישהו פה לאורך האשכול כתב שתמיד תפקיד השוטרים הוא גם להתמודד עם אלימות.
ברצינות?
שוטרים בארצות הברית נקלעים לחילופי ירי, ואז הם מאוימים.
שוטרים כאן כשבאים לפזר קטטה אלימה בדרום תל אביב, נמצאים בסכנה.
ברור, התעסקות עם פושעים היא מסוכנת.
אבל נתקלתם במקום אחד נורמטיבי עכשיו ברחבי העולם, שבו אכיפה של צו בריאות נתקלת באלימות של זריקת מוטות ברזל לעבר שוטרים?
ברור וברור שיש לפעמים גם מצבים ששוטרים עושים עוול.
אבל אם נמשיך להיות כאלה חד צדדיים, אף אחד לא יקשיב לנו, ובצדק.
ב"הזיסי מרגליות בת ה-9 ממאה שערים שנפגעה בפניה מרימון הלם,
תיוצג ע"י משרד עורכי הדין וינרוט ושות'
בתמונה: האב (הקיצוני) בפגישה עם עוה"ד.
משטרה הם "רשעים ארורים" (בתרגום מ'אשרי יושבי ביתך'), אבל
תביעה בבית המשפט זו "מצווה", כן? אני בעד, אבל מסריח (אלי שלזינגר)
צפה בקובץ המצורף 637313
לכל התמימים מליצי היושר של השוטרים הצדיקים מה תענו על הסרטון אגב שימו לב שהשוטר הדוחף בכלל נמצא בצד ורץ ברשעות כדי לזכות לדחוף את הדוסב"ה
מעניין אותי מה יאמרו על זה"בטיפול של מח"ש": מצלמות האבטחה חשפו את האלימות המשטרתית • צפו | JDN - חדשות
בתיעוד שנחשף ממצלמות האבטחה במאה שערים נראים קבוצת שוטרים מפילים באלימות חסיד תולדות אהרן שהלך לתומו ברחוב ולאחר מכן ממשיכים בדרכם. המשטרה: "האירוע מצוי בבדיקת מח"ש ובהתאם לתוצאותיה ינקטו הצעדים המתאימים"www.jdn.co.il
האם על זה צריך "תרגום" מאשרי יושבי ביתך
או שכאן הוא כבר בלי תרגום
כאן הכל חשוף מהתחלה עד הסוף
לא רק שוטר אחד אלא פלוגה שלימה
ואין פוצה פה - לא מעניין את אף אחד - מה קרה אתו
מקומם ומזעזע !!!!
אפשר רק את הסרטוןלכל התמימים מליצי היושר של השוטרים הצדיקים מה תענו על הסרטון אגב שימו לב שהשוטר הדוחף בכלל נמצא בצד ורץ ברשעות כדי לזכות לדחוף את הדוס
אפשר רק את הסרטון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: