אף אחד לא זורק ארגזים ואבניםיש מקומות שהמשטרה עושה דברים טובים...
ילד בבוסטון היה עצוב כי אף אחד לא הגיע למסיבת יום ההולדת שלו. אבא שלו פירסם פוסט ברשת, ומשטרת בוסטון לא איחרה להגיב. צפו
ישמעו אוזניך מה שפיך מדבראין לי מושג מה קרה בליל שבת כי אין הסרטות ולא שמעתי שהיה גם בליל שבת רימונים (ואגב דודה שלי גרה שם ומשום מה היא לא הריחה/ראתה רימון).
ומה שהם זרקו במאה שערים זה היה לכיון של הבית כנסת וזה פשוט עף מתוך הבית כנסת אל הפרצוף של הילדה.
לא באתי להצדיק את המשטרה רק באתי לגיד שאנחנו לא יכולים לשפוט על פי דברי פוליטקאי חרדי שרוצה טיפה יח"צ וכותב בטויטר משפטים אנטי וכו' וכך הוא זוכה לכותרות אלא לפי האמת ,וכל עוד לא ראיתם את כל הצדדים יש לנו כלל הוי דן את האדם לכף זכות.
מימי קום המדינה יש מחלוקת בין החרדים על ההתייחסות לשלטוןמי שסובל "באמת" הם תושבי מא"ש. לא יודעת איך עדיין לא ברחו משם, אני לא הייתי מסוגלת להמשיך.
הקיצונים שם השתלטו על כל השכונה, מדובר על נערים בני 14 פחות או יותר שעושים מה שמבוגרים יותר מסיטים בהם לעשות. אין קיר שלא מרוסס עליו 'שטח פלשתין', תשכחו מרבנים, אין להם כאלה וזה עושה את המצב גרוע פי כמה וכמה. לפי מה ששמעתי "הם לא הקנאים מפעם" רחוקים שנות אור מהרב עמרם בלויא ושות', לא מעניינת אותם המדינה אלא רק העקשן, עבורם זה משחק כייפי עם המשטרה 'הציונית' (שלדעתי הייתה צריכה בתחילת הדרך להגיע להסכמים עם 'הרבנים' של השכונה שהם יהיו אלו שסוגרים את בתי הכנסת, לא שזה היה עוזר לסיקריקים, הם היו מפגינים נגד הרבנים, אבל לפחות הרוב, אפילו זה שקיצוני בדעותיו, שומע לרבנים, ולא היה מרגיש שהמדינה היא זו שסוגרת ביהכנ"ס אלא המגיפה).
כל מי שמסתכל על הפגנה סטנדרטית במא"ש, רואה שם קובץ של ילדים מופרעים שלא מסתדרים באף מסגרת בארץ או בחו"ל, מכל מגזר, אשכנזים כספרדים, מן ערב רב של משוגעים, טרוריסטים במילה קצרה, שאין להם גבולות בכלל.
ועל כל זה.... באה המשטרה.
רחמיי על התושבים, הם הסובלים האמתיים.
ולמה?חוץ מזה הביאו באתרי החדשות שהיו מגעים בין העדה למשטרה שהם יאכפו את התקנות והמשטרה לא הסכימו
רק רוצה להביןולמה?
כי המשטרה רוצה להראות להם מי בעל הבית.
ולזה הם מתנגדים.
כמה פשוט.
מי אמר שלמשטרה יש מחלמה זה צריך ללכת בכח אם אפשר במח?
עם כל הכבוד לשוטרים יש חזקת פושעים [אני לא צוחק] ואני אישית שמעתי מכמה רבנים חשובים ג' ג' ג' שכל שוטר חשוד על רציחה ואכמ"ל!!!!!!אין לי מושג מה קרה בליל שבת כי אין הסרטות ולא שמעתי שהיה גם בליל שבת רימונים (ואגב דודה שלי גרה שם ומשום מה היא לא הריחה/ראתה רימון).
ומה שהם זרקו במאה שערים זה היה לכיון של הבית כנסת וזה פשוט עף מתוך הבית כנסת אל הפרצוף של הילדה.
לא באתי להצדיק את המשטרה רק באתי לגיד שאנחנו לא יכולים לשפוט על פי דברי פוליטקאי חרדי שרוצה טיפה יח"צ וכותב בטויטר משפטים אנטי וכו' וכך הוא זוכה לכותרות אלא לפי האמת ,וכל עוד לא ראיתם את כל הצדדים יש לנו כלל הוי דן את האדם לכף זכות.
ואם כל הכבוד לאנשי מאה שערים אני שמעתי אלפי רבנים שכל חסיד שם חשוד גם כן ברציחהעם כל הכבוד לשוטרים יש חזקת פושעים [אני לא צוחק] ואני אישית שמעתי מכמה רבנים חשובים ג' ג' ג' שכל שוטר חשוד על רציחה ואכמ"ל!!!!!!
המטומטמים האלה זה משהו אחר והם לא קשורים אני מדבר על השפויים שאולי לא תאמינו אבל הם הרוב שםואם כל הכבוד לאנשי מאה שערים אני שמעתי אלפי רבנים שכל חסיד שם חשוד גם כן ברציחה
מה זה נראה לך נורמלי שהם זורקים אבנים ומטות ברזל על כל איש רפואה, שוטר
או כבאי שעובר שם
מאוד מעניין שהשפויים לא מדברים כלום הם פשוט שותקים אז זה אומר שנח להם עם המצבהמטומטמים האלה זה משהו אחר והם לא קשורים אני מדבר על השפויים שאולי לא תאמינו אבל הם הרוב שם
זה בקשר לכמה אירועים מסויימים אירועים נוספים היו בצדק ראו אירועי גוש קטיף ההשואה בהחלט הגיונית!
ושוב, אני לא מצדיק את את המעשים אני בסה"כ מסביר התקיפה נגד מד"א זה בהחלט פשע וראוי לכל גינוי שהוא!!!
אני אישית לא גר שם אבל יש לי חברים שגרים שם אני יודע שהם מתנגדים לזה מה שהם לא עושים כלום זה נטו בגלל שזה לא יעזור וזה גם לא מידי מעניין אותם כיום> אם אתה תראה זקן בן 72 מפונה במצב קשה עובר ניתוח קשה בגולגולת וכו' כתוצאה מהתפרעות של שוטר אתה כבר לא תזמין אמבולנס אפי' אם תראה מחבל יורה בשוטר אז אני חושב שאין כ"כ הרבה מה להתלונן עליהם!מאוד מעניין שהשפויים לא מדברים כלום הם פשוט שותקים אז זה אומר שנח להם עם המצב
ולא אל תחשוב שהם כל כך תמימים
אבל תבחן מה גרם לשוטר לפצוע זקן שהיה בקרבת מקוםאני אישית לא גר שם אבל יש לי חברים שגרים שם אני יודע שהם מתנגדים לזה מה שהם לא עושים כלום זה נטו בגלל שזה לא יעזור וזה גם לא מידי מעניין אותם כיום> אם אתה תראה זקן בן 72 מפונה במצב קשה עובר ניתוח קשה בגולגולת וכו' כתוצאה מהתפרעות של שוטר אתה כבר לא תזמין אמבולנס אפי' אם תראה מחבל יורה בשוטר אז אני חושב שאין כ"כ הרבה מה להתלונן עליהם!
איפה תרצו שידברו?מאוד מעניין שהשפויים לא מדברים כלום הם פשוט שותקים אז זה אומר שנח להם עם המצב
ולא אל תחשוב שהם כל כך תמימים
חזק מאוד!איפה תרצו שידברו?
רשת?פרוג?טוויטר?
הם לא יודעים מה זה.
ואם יש תושב אחד שכן מביע כאבו בפרוג.
מה הוא ספג...
יש דרכים
רק למדינת ישראל יש סדר עדיפויות
כדי למצוא אותם ולעבוד בראש אחר.
הריצה, העליהום עם כל הברען לעוט.
מאפיין כל כניסה למא"ש וגורמת להתססה.
לא מדברת ,כרגע, על שאר ירושלים..
מענין שבשאר חלקי הארץ(ואפילו ב"ב) אין תופעה כזו
ויש יותר כבוד לבנ"א כבנ"א.
למרות שהאכיפה קיימת ובגדול(לא נכנסת לזה עכשיו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: