בבית שמש יש הרבה בעיות עם נהגים.איפה יש נהגים טובים ?
להתעלל ביהודים (נסיון דריסה) עם חיוך זה אנטישמיותאני לא חושב שזה כלול בלימוד זכות,
להגדיר נהג אדיב עם חיוך כחיוך שטני זה אנטישמיות,
להגדיר פעולה אנטי חינוכית של ירידה לכביש והיצמדות לדלת האוטובוס לפני עצירה האוטובוס כספונטניות היא הבעייה,
חוץ מזה שזה חב לאחריני כל הנהגים מאחור שתקועים בפקק מזה שהנהג לא נכנס לתחנה.
יפה מאוד עושה מה באלי ושכולם יקפצו אני לא שומעלפני כמה חודשים ראיתי איך נהג משלנו מסביר לגבאי בית כנסת איך צריך לעבוד
הנהג שם אצבעות על האוזניים
כך
ניתן לפנות לבנק ישראלנראה לי שיש לנו את אותו בנקאי...
נורא, גועל של בנאדם... התייחסות אפס!!!
התלוננתי למנהל הבנק, התלוננתי במקוד פניות וכדו' וכלום לא עוזר,
עדיין יושב שם כמו מלך...
בגלל המקרה הזה עזבנו את הבנק ועברנו לפאג"י,
בנק שנותן הרגשה מאוד טובה ומכבדת, שווה כל רגע!
מזאת החגורה שיש לך בחיים לא ניתקלתי בהבהחלט יש דבר כזה נהגים אנושיים, ותתפלאו, ערבים...
יצא לי לנסוע השנה באוטובוס באיזור תל אביב, יחד עם אישה מבוגרת ושתי ילדות.
התחנה שבה היינו הייתה תחנת המוצא של האוטובוס, והאישה המבוגרת ניגשה לנהג לשאול אותו מתי הוא יוצא, והנהג התבטא כלפיה בצורה מאוד מאוד לא יפה, וכשבאנו לעלות לאוטובוס, הוא סגר עליה את הדלת ונסע [היא נשארה בחוץ]. והיה קר, והילדה הקטנה שהייתה איתנו התחילה לבכות.
והיה שם נהג, ערבי, שהיה אמור לצאת רק רבע שעה אחר כך, אבל הוא פתח את האוטובוס והמזגן, ונתן לנו להיכנס כדי שלא יהיה לנו קר וכדי שהילדה תרגע.
אז כן, מידי פעם גם מוצאים נהגים כאלה...
מזאת החגורה שיש לך בחיים לא ניתקלתי בה
הייתי בתחנת משטרה כרגע
הגשתי תלונה
בגלל שבין היתר הנהג ירק לכיווני (לא במטרה להגיע אליי אלא להשפיל ) הם התייחסו יותר ברצינות
נאמר לי שזה כבר סוג של אלימות
הנהג יחקר ע"י שוטר קהילתי או יזומן לחקירה (תלוי אם יחשבו את היריקה לפלילית או לא )
אך בכל מקרה הוא יקבל אזהרה וכן חברת קווים
אני יעודכן מה הוחלט ובסוף התהליך אני אקבל פרטים של הנהג כדי לתבוע אותו אזרחית
ואז העו"ד שלי יוכל לבקש מהמשטרה את ההסרטות שהם הוציאו מהאוטובוס
תודה לכל העוזרים
לצערי התיק נסגר@יעלי1 נשמח לשמוע ולהתעדכן.
תגישו תביעה בבית משפט לתביעות קטנות...לצערי התיק נסגר
נאמר לי שזה לא עבירה פלילית
פתאום המשטרה אומרת שזה כבר לה תחת טיפולה וזה עבר לקב"ט של קווים
בפועל אין דרך ליצור קשר עם אותו קב"ט
פניתי למשרד התחבורה עוד לא קיבלתי תשובה חוץ מבקשה לאשר הגעה לחקירה במידת הצורך
החלטתי לעזוב את הנושא בשביל בריאות הנפש שלי למרות שאני יודעת שבכך הנהג ימשיך בהתנהגות דומה בעתיד
טענתם שהפסדתם משהו בגללם או על עצם זה שהאוטובוס לא עצר התלוננתם?מנסיון! תבענו חברת תח"צ לאחר שפעמיים אוטובוסים לא עצרו בתחנה.
שהפסדנו שעות עבודה מצטברות... תיארנו הרבה כיצד היום שלנו לא מסודר בעקבות כך...טענתם שהפסדתם משהו בגללם או על עצם זה שהאוטובוס לא עצר התלוננתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: