התייעצות תביעה על נהג שדיבר בצורה גסה ?

הודיה בן חיים

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בהחלט יש דבר כזה נהגים אנושיים, ותתפלאו, ערבים...
יצא לי לנסוע השנה באוטובוס באיזור תל אביב, יחד עם אישה מבוגרת ושתי ילדות.
התחנה שבה היינו הייתה תחנת המוצא של האוטובוס, והאישה המבוגרת ניגשה לנהג לשאול אותו מתי הוא יוצא, והנהג התבטא כלפיה בצורה מאוד מאוד לא יפה, וכשבאנו לעלות לאוטובוס, הוא סגר עליה את הדלת ונסע [היא נשארה בחוץ]. והיה קר, והילדה הקטנה שהייתה איתנו התחילה לבכות.

והיה שם נהג, ערבי, שהיה אמור לצאת רק רבע שעה אחר כך, אבל הוא פתח את האוטובוס והמזגן, ונתן לנו להיכנס כדי שלא יהיה לנו קר וכדי שהילדה תרגע.

אז כן, מידי פעם גם מוצאים נהגים כאלה...

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איפה יש נהגים טובים ?
בבית שמש יש הרבה בעיות עם נהגים.
אבל לפעמים יש גם נהגים טובים...

קרוב לתחנת המוצא (קו 4 ברב חנן, רמה ד' 2) בשעת ערב עייפה היו אמורות לשוב הביתה 4 ילדות כשאחת מהן עקשנית בת שנתיים וחצי שכשעולה לה העייפות היא יודעת לעשות צרות...
הן ירדו לאוטובוס והקטנה התחילה לעשות סצנות בפתח הבניין ולא הסכימה להתקרב לתחנה בכלל. ושתיים התקדמו בינתיים לתחנה, הזמן אוזל ושעת היציאה מתקרבת, הנהג אומר ל-2 לעלות, מתקדם, עוצר בפתח הבניין ומעלה את הנסיכה המפונקת שלכזו מחווה לא יכלה להפנות גב.

אז כן כמובן שהנהג תמיד יכול לעצום עיניים וזבש"ם, ומי שבתחנה יעלה, ואסור לו לעצור לא בתחנה... אבל בחר אחרת באנושיות יפה מאד.

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני לא חושב שזה כלול בלימוד זכות,
להגדיר נהג אדיב עם חיוך כחיוך שטני זה אנטישמיות,
להגדיר פעולה אנטי חינוכית של ירידה לכביש והיצמדות לדלת האוטובוס לפני עצירה האוטובוס כספונטניות היא הבעייה,
חוץ מזה שזה חב לאחריני כל הנהגים מאחור שתקועים בפקק מזה שהנהג לא נכנס לתחנה.
להתעלל ביהודים (נסיון דריסה) עם חיוך זה אנטישמיות
הבעייה היא שהיהודונים חוששים לאור נסיון העבר שיש סיכוי סביר שבמידה ולא ישאר מקום אין חלופה והם יאלצו להתקע במקום שעתיים עד לאוטובוס הבא
חוץ מזה שמדובר בכביש רחב מאוד ולא ע"כ שנכנס לתחנה הלינותי אלא ע"כ שלאחר שנצמד למדרכה המשיך הרבה מעבר לתחנה כשמאחריו שובל של אנשים שחוששים שהם עומדים להשאר במקום כך שאותה אישה זקנה שעמדה בתחנה נאלצה להשתרך מאחור ולרוץ אחריו כשנראה שהוא נהנה מהמחזה ואם כבודו לא מבין למה אני מתכוון כנראה שיש לו רכב פרטי והוא מכיר את האוטובוס רק כשהנהג חותך אותו בכביש

ביני עמודי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
נראה לי שיש לנו את אותו בנקאי... :(
נורא, גועל של בנאדם... התייחסות אפס!!!
התלוננתי למנהל הבנק, התלוננתי במקוד פניות וכדו' וכלום לא עוזר,
עדיין יושב שם כמו מלך...
בגלל המקרה הזה עזבנו את הבנק ועברנו לפאג"י,
בנק שנותן הרגשה מאוד טובה ומכבדת, שווה כל רגע!
ניתן לפנות לבנק ישראל
במקרים רבים זה עוזר מאוד

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
בהחלט יש דבר כזה נהגים אנושיים, ותתפלאו, ערבים...
יצא לי לנסוע השנה באוטובוס באיזור תל אביב, יחד עם אישה מבוגרת ושתי ילדות.
התחנה שבה היינו הייתה תחנת המוצא של האוטובוס, והאישה המבוגרת ניגשה לנהג לשאול אותו מתי הוא יוצא, והנהג התבטא כלפיה בצורה מאוד מאוד לא יפה, וכשבאנו לעלות לאוטובוס, הוא סגר עליה את הדלת ונסע [היא נשארה בחוץ]. והיה קר, והילדה הקטנה שהייתה איתנו התחילה לבכות.

והיה שם נהג, ערבי, שהיה אמור לצאת רק רבע שעה אחר כך, אבל הוא פתח את האוטובוס והמזגן, ונתן לנו להיכנס כדי שלא יהיה לנו קר וכדי שהילדה תרגע.

אז כן, מידי פעם גם מוצאים נהגים כאלה...
מזאת החגורה שיש לך בחיים לא ניתקלתי בה

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
מזאת החגורה שיש לך בחיים לא ניתקלתי בה

סוניה

משתמש מקצוען
נהגים אנושיים, סבלנים ומסבירי פנים יש בטבריה לרוב

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אתמול בבוקר נסעתי בז'בוטינסקי, הנהג היה פשוט מלך!
א. הוא דאג לא לסגור על אנשים (ברגעים שהיה ממש עמוס ולא הייתה לו גישה לראות, הוא פשוט שאל!)
ב. אם הוא ראה מישהו רץ, הוא לא סגר ונסע!
ועוד כמה קטעים יפים.
נהגוס, תבורך!

אברך.

משתמש מקצוען
הייתי בתחנת משטרה כרגע
הגשתי תלונה
בגלל שבין היתר הנהג ירק לכיווני (לא במטרה להגיע אליי אלא להשפיל ) הם התייחסו יותר ברצינות
נאמר לי שזה כבר סוג של אלימות
הנהג יחקר ע"י שוטר קהילתי או יזומן לחקירה (תלוי אם יחשבו את היריקה לפלילית או לא )
אך בכל מקרה הוא יקבל אזהרה וכן חברת קווים

אני יעודכן מה הוחלט ובסוף התהליך אני אקבל פרטים של הנהג כדי לתבוע אותו אזרחית
ואז העו"ד שלי יוכל לבקש מהמשטרה את ההסרטות שהם הוציאו מהאוטובוס

תודה לכל העוזרים

@יעלי1 נשמח לשמוע ולהתעדכן.

יעלי1

משתמש מקצוען
@יעלי1 נשמח לשמוע ולהתעדכן.
לצערי התיק נסגר
נאמר לי שזה לא עבירה פלילית
פתאום המשטרה אומרת שזה כבר לה תחת טיפולה וזה עבר לקב"ט של קווים
בפועל אין דרך ליצור קשר עם אותו קב"ט
פניתי למשרד התחבורה עוד לא קיבלתי תשובה חוץ מבקשה לאשר הגעה לחקירה במידת הצורך

החלטתי לעזוב את הנושא בשביל בריאות הנפש שלי למרות שאני יודעת שבכך הנהג ימשיך בהתנהגות דומה בעתיד

והאיש משה

משתמש צעיר
לצערי התיק נסגר
נאמר לי שזה לא עבירה פלילית
פתאום המשטרה אומרת שזה כבר לה תחת טיפולה וזה עבר לקב"ט של קווים
בפועל אין דרך ליצור קשר עם אותו קב"ט
פניתי למשרד התחבורה עוד לא קיבלתי תשובה חוץ מבקשה לאשר הגעה לחקירה במידת הצורך

החלטתי לעזוב את הנושא בשביל בריאות הנפש שלי למרות שאני יודעת שבכך הנהג ימשיך בהתנהגות דומה בעתיד
תגישו תביעה בבית משפט לתביעות קטנות...
חברת התח"צ "ירוצו" אחריכם להתנצל ולפצות.
יש מלא מידע ברחבי הרשת, לדוגמא ארגון 15 דק'

מנסיון! תבענו חברת תח"צ לאחר שפעמיים אוטובוסים לא עצרו בתחנה.
בתחילה שלחנו להם מכתב תלונה, קיבלנו תגובה שלא סיפקה אותנו
הגשנו תביעה קטנה (בעזרת המידע מארגון 15 דק' ) עם תיאור רחב על מה שקרה, ההשלכות וכו', חיכינו חודש והופ' מתקשר מנהל מחלק' תלונות מחברת התח"צ, ומבקש לסגור את העניין לפני הגעה לדיון בבית משפט, בשכנוע שכלל לא יקבלו את תביעתנו ואין לנו הוכחות קבלות וכו', בסוף השיחה סגרנו על פיצוי בסך 1000 ש"ח. (כך שגם לא נזקקנו ללכת לבית משפט...)
מה זה דורש?!
67 ש"ח - תשלום לאגרת בית משפט
זמן- כתיבת תביעה (המידע בארגון 15 דק' עוזר מאוד בהדרכה ובעריכת כתב תביעה)
וסבלנות- יותר מחודש וחצי...

ואם נשקיע להגיש תלונות ותביעות לפיצוי, לא מתוך עניין אישי להרוויח, כי כמות תלונות עם פיצויים, ישכנעו את החברות להשקיע בשירות ובטיפול בכלל בעיות התח"צ.
בהצלחה...

הילה לי

משתמש פעיל
לפני שנה בערך אני ואחי עלינו על אוטובוס בירושלים,, היה עומס מטורף ועלו הרבה אנשים ונשים עם עגלות
הנהג התחיל להתעצבן ולצרוח , והיו כמה בני נוער שנדחפו מאחורה ובגלל זה הוא לא הצליח לסגור את הדלת , אמר שהוא לא נוסע עד שירדו והתחילו ממש צעקות ואפילו קללות
עמדנו שם דחוסים בין כולם כמעט התעלפנו וכל שניה דחפו אותי, בסוף ירדנו מהאוטובוס הזה והזמנו מונית
אחי הגיש להם תלונה אבל אפחד לא התייחס.......

sk1203

משתמש מקצוען
חייבת לציין, יש פה הרבה שבחים על נהגי קבלן
אני נוסעת כל יום בערך ב 7:15 עם אוטובוס של קווים, הנהג נוסע בקצב מצוין ואני מגיעה בערך ב 7:45 - 7:55, עד שיום אחד הגיע עיד אל-פיטר והנהג יצא לחופשת חג, נתנו לנו במקומו נהג חרדי שנסע לאאאאטטטטט...... כמובן שבשלושת הימים האלו איחרתי וחיכיתי בקוצר רוח לשובו של הנהג הנורמאלי, שיגיע לעיר בשעה נורמאלית.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה