כתושב ביתר עילית אני ממש לא "מאד מרוצה", רחוק מאד מזה.משום מה רוב ככול התלונות באשכול הוא על חברת "קווים" מודיעין עילית
לעומת תושבי ביתר עילית שמאוד מרוצים ולמרבה הפלא גם שם מדובר בחברת "קווים"
מה נשתנה?
נראה שראשי העיר ועסקניה של מודיעין עילית צריכים להדבר עם ראשי העיר ועסקניה של ביתר עילית וללמוד איך דואגים לתושבים ומחזיקים את החברה קצר
אגב זה מה שכתוב באתר החברה
מחלקת קשרי לקוחות - פניות ציבור
חברת "קווים" חרטה על דגלה את הבטיחות איכות השירות, המקצועיות וכבוד האדם.
החברה על כל עובדיה, מחויבים להביא את הנוסעים למחוז חפצם בבטחה, בזמן, תוך כדי מתן שירות מקצועי,
אדיב וברמה גבוהה.
מחלקת קשרי לקוחות זמינה לציבור לקוחותיה בכל עת.
לא תמיד צריך עדיםני רוצה להגיש על קווים תביעה ואשמח ממי שהיה באוטובוס איתי לעזור לי בעדות על הנהג ועל מה שקרה באוטובוס (זה היה בעיקר גברים)
ואולי הנהג האדיב הזה קיבל פעם קנס על עצירה שלא לפי הכללים, ולכן הוא הוא נזהר בפושרין.ואני נתקלתי בנהג עם זקן ארוך שמרוב נחיתות חייב להראות שהוא מתנהג לפי הכללים
תחנה עמוסה נוסעים לחוצים ממתינים הרבה זמן לנסיעה בינעירונית ארוכה ספונטנית אנשים יורדים כדי לעלות על האוטובוס ונהגינו עם חיוך שטני נצמד למדרכה וכמובן שכולם נאלצים לעלות למדרכה ובמגביל לא להשאר מאחור והוא בהנאה ממשיך להתקדם עוד ועוד מעבר לתחנה ושוב אנשים נרמסים ומצפים שכבר יפתח אבל הוא מתקדם לאיטו עוד ועוד כשהחיוך לא מש מפיו
לצערי נתקלתי בו מס' פעמים ואישית אני מעדיף שיגיע נהג ערבי
שוב חלילה לא בהכללות אבל יש גם כאלה
איו ספק! והוא יודע את זה מצויין, ועדיין, זה פוגע בפרט כשזה בפרהסיה, מילא אם זה קורה אחת ל... אבל מספיק שקורה לו דבר כזה פעם ביום יומיים ,(מאות נוסעים ביום) אתה מבין שזה סיפור אחר, זה לחיות בהשפלה, לא כל אחד מחזיק בזה מעמד.תגיד לו שרוב הציבור החרדי שמח מאד שיש לו נהגים "אונזרע" שמכירים ומבינים אותו, ורואים את מעשיו בהערכה רבה.
ושלא צריך להתרגש מכמה שלא הצליחו בבית מדרש והלכו להסתלבט על הנהגים שבדרך.
מעניין אני מביתר עילית ממש לא מרוצה ורק באשכול הזה הבאתי כמה סיפורים של זוועותמשום מה רוב ככול התלונות באשכול הוא על חברת "קווים" מודיעין עילית
לעומת תושבי ביתר עילית שמאוד מרוצים ולמרבה הפלא גם שם מדובר בחברת "קווים"
מה נשתנה?
נראה שראשי העיר ועסקניה של מודיעין עילית צריכים להדבר עם ראשי העיר ועסקניה של ביתר עילית וללמוד איך דואגים לתושבים ומחזיקים את החברה קצר
אגב זה מה שכתוב באתר החברה
מחלקת קשרי לקוחות - פניות ציבור
חברת "קווים" חרטה על דגלה את הבטיחות איכות השירות, המקצועיות וכבוד האדם.
החברה על כל עובדיה, מחויבים להביא את הנוסעים למחוז חפצם בבטחה, בזמן, תוך כדי מתן שירות מקצועי,
אדיב וברמה גבוהה.
מחלקת קשרי לקוחות זמינה לציבור לקוחותיה בכל עת.
אשריך שאתה מסתכל על דבר שלילי בצורה כל כך חיובית, הוי דן את כל האדם לכף זכות, כל הכבוד...ואולי הנהג האדיב הזה קיבל פעם קנס על עצירה שלא לפי הכללים, ולכן הוא הוא נזהר בפושרין.
זוכרים את האסון בקו 402 בלטרון?ויש גם נהגים יהודים שנוסעים ל א ט, שאפשר פשוט להשתגע!
יש איזה נהג אחד במ.ע. שכשאני רואה אותו אני מעדיף לחכות 10 דקות לאוטובוס הבא כי הנהג "חייב" להכין קפה תוך כדי נסיעה!! ויש עוד נהג שמפצח גרעינים כאילו הוא בשבת אחרי הצ'ולנט'...
אגב, כשאני מחכה לאוטובוס הבא ברוב המקרים אני מגיע ביחד עם הקודם לתחנה או לפניו.
לצערנו החוק מתיר לנהגי אוטבוסים לנהוג 12 שעות ביממה ולדעתי זה המון זמן על הכביש וממש מסוכן... אבל הבעיה הגדולה שיש מחסור גדול מאוד בנהגים ולכן לצערנו השירות של הנהגים באופן כללי לא תקין כי אי אפשר לפטר אותם...ולידיעתך נהג שמפצח פיצוחים זה אומר שהוא עייף (10-12 שעות על ההגה) וזה כדי שהוא לא ירדם על ההגה...
מה שנכון נכון.לצערנו החוק מתיר לנהגי אוטבוסים לנהוג 12 שעות ביממה ולדעתי זה המון זמן על הכביש וממש מסוכן... אבל הבעיה הגדולה שיש מחסור גדול מאוד בנהגים ולכן לצערנו השירות של הנהגים באופן כללי לא תקין כי אי אפשר לפטר אותם...
זו גם הסיבה לנסיעות שמבוצעות ע"י קבלן.יש מחסור כי אין תנאים אנושיים בתחבורה ציבורית, וזו הסיבה לשביתות.
אני לא חושב שזה כלול בלימוד זכות,אשריך שאתה מסתכל על דבר שלילי בצורה כל כך חיובית, הוי דן את כל האדם לכף זכות, כל הכבוד...
מצטרפת לכל מילה.כתושב ביתר עילית אני ממש לא "מאד מרוצה", רחוק מאד מזה.
התושבים המרוצים הם ראש העיר וסביבתו שלא נוסעים בתח"צ.
אכן, נראה שתושבי מו"ע סובלים יותר.
הוא מפצח גם ב10 בבוקר....ולידיעתך נהג שמפצח פיצוחים זה אומר שהוא עייף (10-12 שעות על ההגה)
מה שם העו"ד?אנחנו תבענו - משפחה שלימה.
קיבלנו בבית משפט לכל אחד 600 ש"ח. כמו כן שילם קנס למדינה 10 אל"ש.
המקרה היה שספר אותנו כבהמות... בהמה אחת, בהמה שניה וכו'...
איפה יש מה?איפה יש ?
אני חייבת לסייג!
כפי שכתבתי לעיל, יש לי אין-ספור סיפורים על חוסר אנושיות של נהגים, אבל---
יש נהגים, שמגיעה להם מדליה!
על התחשבות, סבלנות ושירות מעולה.
אז תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: