שמעון גוטליב
משתמש מקצוען
אולי צריך תביעה אחד גדולה נגדם ?
בשנים האחרונות יש יותר נהגים חרדים כגון ביתר..ומכאן עולה שוב התהיה מדוע אין יותר נהגים חרדיים..
( רוצה לקוות שהם יותר אנושיים)
אני הייתי מתלונן עליו בהנהלה כמו שצריך אני מזועזע איפה זה היה אם לא אכפת לומרמצטרף לשאלה על יחס משפיל של בנקאי, הגעתי עם תור מוזמן והוא ייבש אותי חצי שעה, הוא פנה ללקוחה אחרת ואז ישב איתה כחצי שעה...
פניתי לבנקאית חרדית ואמרתי לה אני יושב כאן כבר שעה על תור מוזמן וכולם עוברים כאן ורק אני מתייבש אז היא אמרה לי שהיא תתקשר לבנקאי ההוא ואז לא היה לו ברירה והוא הזמין אותי וקרה לי "בחור בוא רגע מה אתה צריך? זה דחוף??"
התישבתי לידו והוא עזר לי והוא שאל אותי יש לך sms אז עניתי לו לא אז הוא ציחקק לו מה הבעיה של sns זה שיקצע?? והוא המשיך בעוד כמה הקנטות על הציבור החרדי שלא כאן המקום לפרטם...
תכל'ס יש מה לעשות? אפשר לתבוע או לפנות להנהלה או שהוא יכול להכחיש את הכל??
[דווקא הוא היה נראה מסורתי והוא חבש כיפה...]
מאה אחוז, שאלה קשה מאוד והתשובה לצערנו פשוטה מאוד וכואבת לחץ חברתי/ סטיגמות ומה יאמרו הבריות...ומכאן עולה שוב התהיה מדוע אין יותר נהגים חרדיים..
לדעתי לא פחות מכובד מלעבוד כמסדר מדפים בסופר למשל, וגם משכורת יותר טובה..
אמרו פה באשכולות דומים שמשטרה וחברת האוטובוסים לא כ”כ רלוונטים המליצו על גוף שמאוד עוזר נראה לי מטעם משרד התחבורה צריך לבדוקבכל מקרה,
ללכת למשטרהזו מצווה גדולה מאוד.
ציבור הנהגים עושה ככל העולה על רוחו, ותביעה כזו, גם אם לא יצא ממנה כלום מבחינה כספית, תביא תועלת עצומה מבחינה הרתעתית.
זה יהיה חסד ענק עם ציבור הנוסעים והנוסעות.
בחברת קווים יש נהג ערבי שבאופן קבוע מוציא לשון לכל אישה חרדית. על כזה דבר באמת קשה לתבוע. (אם כי, עו"ד טוב יכול לטעון שזו הטרדה).
במידה ויגישו מסה של תביעות (מוצדקות) זה ירתיע מאוד. גם נהגים מהסוג הזה מפחדים בסוף על עורם.
כמובן מדובר על תלונותבמשטרה.ולא במשרד החבורה ובוודאי לא בחברת האטובוסים... התביעות שם נגנזות לפני שמסתכלים עליהם בכלל.
מי העו”ד?מכירה סיפור דומה של השפלה. הנהג הושעה, נרשמה לו הערת אזהרה,
והוא פיצה את התובעת ב- 7000 ש"ח.
לא שייך בנק שיותר גרוע מפאגי דעת כל מי שהיה שםנראה לי שיש לנו את אותו בנקאי...נורא, גועל של בנאדם... התייחסות אפס!!!
התלוננתי למנהל הבנק, התלוננתי במקוד פניות וכדו' וכלום לא עוזר,
עדיין יושב שם כמו מלך...
בגלל המקרה הזה עזבנו את הבנק ועברנו לפאג"י,
בנק שנותן הרגשה מאוד טובה ומכבדת, שווה כל רגע!
כן בטח אם עושים עם הפלאפון תנוחה של צילום הם מיד מאמינים, שמעתי מהרבה מקומות.מספיק שלא נצעק על מי שכן מצלם... "חילול ד'" וכו'...
ואם אנשים היו באמת רוצים, היית מגלה הרבה מצלמות בפלאפונים... (וד"ל)
וטיפ קטן... אפשר "לצלם" בכאילו... נראה לי יכול להועיל רק בשביל "להרגיע" את הרוחות...מנסיון זה עובד! (עמדתי כמה פעמים בתחנות ה"שכוחות" שנהגים לא אוהבים "לראות" את הממתינים בתחנה, ולהוריד מהירות ולעצור. החלטתי לעשות כאילו אני מצלם. והפלא ופלא כל האוטובוסים החלו לעצור א' אחרי השני, אפי' קווים שלא אמורים לעצור בתחנה הזו...)
לי קרה מקרה דומה בהסעה של הסמינר, הנהגים רגילים לעצור מול הפתח של הסמינר, ופעם אחת נהג עצר בתחנה ליד, שבשביל ללכת לסמינר צריך לעלות עלייה, וממילא בשביל לחזור, הנהגים צריכים להסתובב ולעבור ממש מול הפתח, אז בקשנו ממנו (וגם המורות שהיו בהסעה) אם הוא יכול להמשיך ולהוריד אותנו בפתח, והוא אמר לנו- אם אתן לא יורדות עכשיו, אני נוסע, ולא התייחסנו (המורות כן ירדו...) ואמרנו לו שהוא אמור להוריד אותנו ליד הסמינר, (זה קורה מידי פעם, ובדרך כלל הנהגים מתייחסים) ואז הוא פשוט סגר את הדלתות והתחיל לנסוע!!! ואז כשראינו שהוא מתכוון ברצינות, ביקשנו ממנו לעצור, והוא לא התייחס... זה היה נהג ערבי, מה שעשה את זה עוד יותר מפחיד, והוא גם נסע ממש ליד שכונה ערבית, עד שבת אחת צעקה לו שהיא מתקשרת למשטרה, ובאמת היא התקשרה למורה מהסמינר שאחראית על ההסעות, והנהג היה בטוח שהיא באמת התקשרה למשטרה, אז הוא נבהל, (היה צריך לראות את הפרצוף שלו) ועצר לנו באותה שניה (חבל באמת שהיא לא התקשרה קודם...) והיינו צריכות לקחת אוטובוס ולחזור לסמינר...יעלי אל תצפי יותר מידי
כי אנחנו הגשנו תלונה על נהג שביצע כמו חטיפה הוא סגר את הדלתות ולא הסכים לפתוח או לעצור ודהר במהירות מטורפת בלי לעצור בתחנות ויצא כך מהעיר המשטרה לא עצרה אותנו אפילו שהתחננו אליהם כי פחדנו שיכנס לחוסאן
תכלס דפקנו חזק על החלונות במחסום ורק כך נגמרה הסאגה
הגשנו תלונה במשטרה ו.................. כלום
אם אתה משווה תביעת ביטוח רכב לתביעה כזו, צ"ל שאינך מבין כלל את הנושא מבחינה הלכתית, כך שסביר להניח שמה שאתה יודע על רבים מהדיינים שסוברים שאין בעיה, זה גם על דברים לא ממש דומים...מניין הפסק הזה?
למיטב ידיעתי רבים מהדיינים החשובים סוברים שאין בעייה.
אתה לא תובע ביטוח רכב כי זה גזל? סתם שאלה
טעות שלי.אם אתה משווה תביעת ביטוח רכב לתביעה כזו, צ"ל שאינך מבין כלל את הנושא מבחינה הלכתית, כך שסביר להניח שמה שאתה יודע על רבים מהדיינים שסוברים שאין בעיה, זה גם על דברים לא ממש דומים...
לגבי תביעת ביטוח, אין ספק שזה מותר.טעות שלי.
אם אתה רציני,
תעשה טובה תשאל דיינים רציניים ותחזור עם תובנות לטובת כולנו:
- על הנושא דידן
- על נושא תביעת ביטוח - של חברה, של אדם פרטי, של גן, של עירייה, לגבי נזקי גוף באדם
חבל באמתומכאן עולה שוב התהיה מדוע אין יותר נהגים חרדיים..
לדעתי לא פחות מכובד מלעבוד כמסדר מדפים בסופר למשל, וגם משכורת יותר טובה..
ניצחתנילגבי תביעת ביטוח, אין ספק שזה מותר
כמעט ולא. כלומר, בתוך העיר ברור שהילדים נוסעים בתחב"צ ולפעמים גם מחוץ לעיר. אבל בהרבה מקרים כן. בלי רכב מאוד קשה להסתדר בפריפריה, אם לא בלתי אפשרי.אתם לא משתמשים בתחבורה ציבורית, את נהגת צמודה לכל הילדים שלך??
אם כן אז שאפו!!
אשמח מאד לשמוע מי היה העו"דמכירה סיפור דומה של השפלה. הנהג הושעה, נרשמה לו הערת אזהרה,
והוא פיצה את התובעת ב- 7000 ש"ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: