התייעצות תביעה על נהג שדיבר בצורה גסה ?

מחפש עצה

משתמש פעיל
יעלי אל תצפי יותר מידי
כי אנחנו הגשנו תלונה על נהג שביצע כמו חטיפה הוא סגר את הדלתות ולא הסכים לפתוח או לעצור ודהר במהירות מטורפת בלי לעצור בתחנות ויצא כך מהעיר המשטרה לא עצרה אותנו אפילו שהתחננו אליהם כי פחדנו שיכנס לחוסאן
תכלס דפקנו חזק על החלונות במחסום ורק כך נגמרה הסאגה
הגשנו תלונה במשטרה ו.................. כלום
מדינת חלם
אין הגדרה אחרת..

שנים

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
הייתי בתחנת משטרה כרגע
הגשתי תלונה
בגלל שבין היתר הנהג ירק לכיווני (לא במטרה להגיע אליי אלא להשפיל ) הם התייחסו יותר ברצינות
נאמר לי שזה כבר סוג של אלימות
הנהג יחקר ע"י שוטר קהילתי או יזומן לחקירה (תלוי אם יחשבו את היריקה לפלילית או לא )
אך בכל מקרה הוא יקבל אזהרה וכן חברת קווים

אני יעודכן מה הוחלט ובסוף התהליך אני אקבל פרטים של הנהג כדי לתבוע אותו אזרחית
ואז העו"ד שלי יוכל לבקש מהמשטרה את ההסרטות שהם הוציאו מהאוטובוס

תודה לכל העוזרים
כל הכבוד. השם יהיה בעזרכם. שיצא מזה הרבה כסף

miri#

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מה עם נהג שסגר את התא מטען על הגב שלי תוך שאני מכניסה עגלה?

יעלי1

משתמש מקצוען
יעלי אל תצפי יותר מידי
כי אנחנו הגשנו תלונה על נהג שביצע כמו חטיפה הוא סגר את הדלתות ולא הסכים לפתוח או לעצור ודהר במהירות מטורפת בלי לעצור בתחנות ויצא כך מהעיר המשטרה לא עצרה אותנו אפילו שהתחננו אליהם כי פחדנו שיכנס לחוסאן
מה זה אומר כלום ?
התקשרתם לברר מה יצא עם התיק?
לי נאמר בפרוש שהנהג יזומן לחקירה או בחברה מול שוטר קהילתי או במשטרה תלוי בהחלטה של קצין האם היריקה נחשבת אלימות או לא
ונאמר לי בפרוש שאחרי כן אני אקבל פרטים שלו כדי לפנות לתביעה אזרחית

מחפש עצה

משתמש פעיל
עלי אל תצפי יותר מידי

תגידו,
הסיפורים האלה קרו כאן או בדרום אפריקה???

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
מצטרף לשאלה על יחס משפיל של בנקאי, הגעתי עם תור מוזמן והוא ייבש אותי חצי שעה, הוא פנה ללקוחה אחרת ואז ישב איתה כחצי שעה...
פניתי לבנקאית חרדית ואמרתי לה אני יושב כאן כבר שעה על תור מוזמן וכולם עוברים כאן ורק אני מתייבש אז היא אמרה לי שהיא תתקשר לבנקאי ההוא ואז לא היה לו ברירה והוא הזמין אותי וקרה לי "בחור בוא רגע מה אתה צריך? זה דחוף??"
התישבתי לידו והוא עזר לי והוא שאל אותי יש לך sms אז עניתי לו לא אז הוא ציחקק לו מה הבעיה של sns זה שיקצע?? והוא המשיך בעוד כמה הקנטות על הציבור החרדי שלא כאן המקום לפרטם...
תכל'ס יש מה לעשות? אפשר לתבוע או לפנות להנהלה או שהוא יכול להכחיש את הכל??
[דווקא הוא היה נראה מסורתי והוא חבש כיפה...]
נראה לי שיש לנו את אותו בנקאי... :(
נורא, גועל של בנאדם... התייחסות אפס!!!
התלוננתי למנהל הבנק, התלוננתי במקוד פניות וכדו' וכלום לא עוזר,
עדיין יושב שם כמו מלך...
בגלל המקרה הזה עזבנו את הבנק ועברנו לפאג"י,
בנק שנותן הרגשה מאוד טובה ומכבדת, שווה כל רגע!

והאיש משה

משתמש צעיר
אולי כבר הגיע הזמן. לטובת כולנו (נוסעי התח"צ החרדיים) שבציבור שלנו יבינו 2 דברים
1. לצלם נהגים ומבקרים פוחזים... כשכולנו מרגישים שהולך לקרות משהו באוטובוס (נהג מתחיל להעלות "טונים", מבקר מתעקש מדי...) פשוט להוציא פלאפון או מצלמה ביתית ולצלם (חשוב ביותר! בלי להפריע\לחסום לנהג\מבקר בעבודתם)

2. בו בזמן אם היתה אלימות או רשלנות כמו שתיארת בנסיעה כזאת, זה גובל בפלילי ולהתקשר למשטרה שזה קורה!!! (לאחר הנסיעה זה לא רלוונטי, החברה והמשטרה מנפנפים את זה, המקסימום זה ללכת למשפט... שזה עניין אישי שכמעט כולם ובתוכם אני, לא נלך)
כן, שהאוטובוס יעצור (ויעשו טובה המתחסדים "למה להדליק סתם", "הנה גרמתם שיתעכבו" וכו'), כי רק כך, אחרי כמה פעמים שתבוא משטרה ו"תסדר עניינים" (חשוב מאוד להיות בצד הנכון, ולא לתקוף ולא לצעוק ולהפריע לנהג, מותר וחובה לצלם, זה יוכיח אלימות וכו)
לאחר כמה פעמים שזה יקרה, ולאט לאט נהגים, מבקרים, מנהלי חברות התח"צ יבינו שהרעש הזה לא שווה להם, והם פשוט ילמדו "לסתום" ולחנך נהגים ומבקרים בעל כרחם!

ורגע לפני התגובות...
תחשבו רגע, מתי בפעם האחרונה נחשפתם לתח"צ באזורים חילוניים עם "סיפורים" כמו שקורה באזורי המגזר החרדי על בסיס יומיומי (נהגים צועקים, מרביצים, בורחים, תוקפים...)
כי שם, נהג שקילל או תקף בתחילת יום, בסוף היום התנצל ו\או פוטר כי המצלמות תיעדו הכל... וכל עם ישראל כבר שפט אותו... (כמובן שדרך זו של "שיימינג" פסולה מעיקרה, אך לצלם ולהשתמש בתיעוד להוכחה בחברה ו\או בטשטוש בפרסום בא. חדשות הרלוונטים נראה לי הגיוני ומחייב המציאות...)

לורנס

משתמש מקצוען
אולי כבר הגיע הזמן. לטובת כולנו (נוסעי התח"צ החרדיים) שבציבור שלנו יבינו 2 דברים
1. לצלם נהגים ומבקרים פוחזים... כשכולנו מרגישים שהולך לקרות משהו באוטובוס (נהג מתחיל להעלות "טונים", מבקר מתעקש מדי...) פשוט להוציא פלאפון או מצלמה ביתית ולצלם (חשוב ביותר! בלי להפריע\לחסום לנהג\מבקר בעבודתם)
לציבור שלנו ברובו אין מצלמות בטלפון.

think about it

משתמש מקצוען

מה עם נהג שלכד את בעלי בתא מטען למשך כמה תחנות? והמשיך בנסיעה בלי לשים לב בכלל (סיפור ישן... עוד מזמן שהיה בחור בישיבה)
ומה עם נהג שנסע ובלם כמו משוגע וגרם לעגלה של בני ליפול (וזה למרות שעמדתי צמוד והחזקתי אותה) וכשקלט מה הוא עולל התחיל להתקיף אותי בצרחות למה לא קשרתי את העגלה במקום המיועד לכך

זה בשלוף ונראה לי שאם אתאמץ בטח אזכר בעוד כמה

מחפש עצה

משתמש פעיל
מה עם נהג שלכד את בעלי בתא מטען למשך כמה תחנות? והמשיך בנסיעה בלי לקלוט אפילו (סיפור ישן... עוד מזמן שהיה בחור בישיבה)
ומה עם נהג שנסע ובלם כמו משוגע וגרם לעגלה של בני ליפול (וזה למרות שעמדתי צמוד והחזקתי אותה) וכשקלט מה הוא עולל התחיל להתקיף אותי בצרחות למה לא קשרתי את העגלה במקום המיועד לכך

זה בשלוף ונראה לי שאם אתאמץ בטח אזכר בעוד כמה
...I'll @think about it

והאיש משה

משתמש צעיר
לציבור שלנו ברובו אין מצלמות בטלפון.
די נדיר במחוזותנו ב''ה

זה בדר''כ יש לבחורות סמינר שלא בדיוק ישושו לעמוד ולצלם..

מספיק שלא נצעק על מי שכן מצלם... "חילול ד'" וכו'...

ואם אנשים היו באמת רוצים, היית מגלה הרבה מצלמות בפלאפונים... (וד"ל)

וטיפ קטן... אפשר "לצלם" בכאילו... נראה לי יכול להועיל רק בשביל "להרגיע" את הרוחות...
מנסיון זה עובד! (עמדתי כמה פעמים בתחנות ה"שכוחות" שנהגים לא אוהבים "לראות" את הממתינים בתחנה, ולהוריד מהירות ולעצור. החלטתי לעשות כאילו אני מצלם. והפלא ופלא כל האוטובוסים החלו לעצור א' אחרי השני, אפי' קווים שלא אמורים לעצור בתחנה הזו...)

שנים

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

2. בו בזמן אם היתה אלימות או רשלנות כמו שתיארת בנסיעה כזאת, זה גובל בפלילי ולהתקשר למשטרה שזה קורה!!! (לאחר הנסיעה זה לא רלוונטי, החברה והמשטרה מנפנפים את זה, המקסימום זה ללכת למשפט... שזה עניין אישי שכמעט כולם ובתוכם אני, לא נלך)
כן, שהאוטובוס יעצור (ויעשו טובה המתחסדים "למה להדליק סתם", "הנה גרמתם שיתעכבו" וכו'), כי רק כך, אחרי כמה פעמים שתבוא משטרה ו"תסדר עניינים" (חשוב מאוד להיות בצד הנכון, ולא לתקוף ולא לצעוק ולהפריע לנהג, מותר וחובה לצלם, זה יוכיח אלימות וכו)
לאחר כמה פעמים שזה יקרה, ולאט לאט נהגים, מבקרים, מנהלי חברות התח"צ יבינו שהרעש הזה לא שווה להם, והם פשוט ילמדו "לסתום" ולחנך נהגים ומבקרים בעל כרחם!

ורגע לפני התגובות...
תחשבו רגע, מתי בפעם האחרונה נחשפתם לתח"צ באזורים חילוניים עם "סיפורים" כמו שקורה באזורי המגזר החרדי על בסיס יומיומי (נהגים צועקים, מרביצים, בורחים, תוקפים...)
כי שם, נהג שקילל או תקף בתחילת יום, בסוף היום התנצל ו\או פוטר כי המצלמות תיעדו הכל... וכל עם ישראל כבר שפט אותו... (כמובן שדרך זו של "שיימינג" פסולה מעיקרה, אך לצלם ולהשתמש בתיעוד להוכחה בחברה ו\או בטשטוש בפרסום בא. חדשות הרלוונטים נראה לי הגיוני ומחייב המציאות...)
כל מילה!!!!
בקשר למצלמות וטלפונים וכו'
תזכירו לי מתי פעם אחרונה היה לכם נסיעה באוטובוס בלי סמארטפון אחד?

מחפש עצה

משתמש פעיל
טיפ קטן... אפשר "לצלם" בכאילו... נראה לי יכול להועיל רק בשביל "להרגיע" את הרוחות...
מנסיון זה עובד! (עמדתי כמה פעמים בתחנות ה"שכוחות" שנהגים לא אוהבים "לראות" את הממתינים בתחנה, ולהוריד מהירות ולעצור. החלטתי לעשות כאילו אני מצלם. והפלא ופלא כל האוטובוסים החלו לעצור א' אחרי השני, אפי' קווים שלא אמורים לעצור בתחנה הזו...)
מה שנכון נכון.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
וטיפ קטן... אפשר "לצלם" בכאילו... נראה לי יכול להועיל רק בשביל "להרגיע" את הרוחות...
בדיוק שמעתי השבוע על מקרה דומה, זה עובד נהדר!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה