לעבעדיקייט
משתמש מקצוען
איסור השגת גבול. יש לי כבר 2 סניפים.מזמן חשבתי לפתוח חברת פונטים מקצועית.
לא בפונטים, בתביעות, זה מללללא כסף.
הסניף השלישי ייפתח בדובאי בשנה הקרובה. מוזמנים לטקס הסרת הלוט שתערך ע"י הנסיך ויורש העצר וכו'
איסור השגת גבול. יש לי כבר 2 סניפים.מזמן חשבתי לפתוח חברת פונטים מקצועית.
לא בפונטים, בתביעות, זה מללללא כסף.
נכון. לפחות שגם העורך דין ירויח משהו בדרך.זה לא צחוק, וכדאי להתעסק עם עו"ד שמבין בזה,
על גניבת פונטים משלמים ביוקר,
והכי כואב שזה קורה לפעמים בטעות ומחוסר ידע
כן. אבל לשיטתכם איך הם בכלל יודעים שמי שהשתמש לא עשה את העבודה אצל גרפיקאי/ת שרכש/ה את הפונט בכסף מלא?את צריכה להשיג משהו שיש לו רשיון לפונט הזה ולומר לחברה של הפונטים שעיצבת את המודעה מהמחשב שלה או שהיא בכלל עשתה לך את זה, ואז אין להם מה לעשות, כמובן את צריכה להביא פרטים מי כן עשתה לך את זה
רוב הדברים האלו אסורים על פי חוק ומותרים הלכתית.יש באמת בעיה הלכתית.
חמירא סכנתא מאיסורארוב הדברים האלו אסורים על פי חוק ומותרים הלכתית.
זו אמורה להיות מילת גנאי כלפי?
צודק!ואגב, זה שפותח האשכול לא מספר איזה חברה תבעה אותו, ובאיזה פונט הוא השתמש, ובכלל לא מגיב, קצת מחשיד.
אולי כל האשכול נפתח ע"י יצרן פונטים, כדי להפחיד אותנו מלהשתמש בפונטים גנובים.
צריך לבדוק עם ררב לא עם חברי הפורום!רוב הדברים האלו אסורים על פי חוק ומותרים הלכתית.
חלילה מלבדוק מחברי הפורום.צריך לבדוק עם ררב לא עם חברי הפורום!
אני פעם שאלתי וקבלתי תשובה שגזל מיהודי זה אסור!!!
ולכאורה, לפי דין תורה אם חתמת חוזה את חייבת לעמוד בו וכשקונים פונטים חותמים שלא מעבירים ועל כמה מחשבים זה מותקן וכו)
יש דיון אם הגזל על מי שהעביר ללא רשות או מי שקבל ...
לא יעזור. הם רואים את תאריך הרכישה.
אגב, הייתי מציע להזדרז לרכוש את אותו הפונט
כך לא תהיה להם הוכחת נזק
אם אני לא טועה, @אליהו פריד כתב שהוסיפו שותף לא יהודי בדיוק בשביל הסיבה הזאת.אבל חברות הפונטים בעברית הם יהודים ככה שמעבר לחוק יש באמת בעיה הלכתית.
אולי המודעה לא היתה מקצועית מספיק בשביל שגרפיקאי יעשה אותה?כן. אבל לשיטתכם איך הם בכלל יודעים שמי שהשתמש לא עשה את העבודה אצל גרפיקאי/ת שרכש/ה את הפונט בכסף מלא?
מכירה מישהי שהסתבכה אצלהם בגזה סיפור של פונטים מהסמינר שהתקינה אצלה במחשב.... ובקלות בודקים אם את אכן עבדת שם או ששסיימת ללמןדאם אני לוקחת פונטים שבמקום הלימודים שלי קנו אותו ואני
משתמשת בזה לפרסומות אני יכולה להגיד שאני סטודנטית
ועשיתי את הפרסומות במקום הלימודים או שזה אסור?
האם כל שימוש שאינו מורשה בגופן מהווה עילה לתביעה?
מקור.אחת התופעות הבעייתיות, הנפוצה במיוחד בשנים האחרונות, היא פעילותם של “טרולי גופנים”. אלו הם בדרך כלל נציגי חברות עסקיות, אשר יצרו או רכשו בעבר גופנים שונים, וממועד זה פעילותם העסקית מתמצה בסריקה של רשת האינטרנט בחיפוש אחר משתמשים העושים שימוש בגופנים “דומים”, ואיום עליהם בתביעה משפטית במידה ולא ישלמו סכום גבוה באופן מיידי.
חשוב לציין, כי על מנת שגופן מסוים ייחשב כיצירה מקורית המוגנת תחת חוק זכויות יוצרים, יש ראשית להוכיח כי בגופן קיים יסוד של מקוריות, כאשר בלא מעט מקרים, טרולי הפטנטים מתמקדים בגופנים נפוצים במיוחד, אשר קיימות וריאציות שונות שלהם ברשת. במקרים אלו, לא בהכרח מדובר בגופנים הנהנים מיסוד המקוריות הנדרש, ולא בטוח שהשימוש בהם אכן מהווה הפרת זכויות יוצרים. מסיבה זו מומלץ, בכל מקרה כזה, להתייעץ עם עורך דין מנוסה, הבקיא בתחום.
קרא שוב את ההודעה שלילא יעזור. הם רואים את תאריך הרכישה.
זה לא רק זה.זה אולי עצוב, אבל הרבה מהחברות מעסיקות ציידים במשכורת - כי הכסף מהתביעות הוא ממש כסף גדול, ולרוב הן יוצאות זוכות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: