זה ברור.
אבל ראיתי שאני ממשיכה ללכת כרגיל. אחרי שכבר ראיתי את הרכב מדי קרוב אלי והספקתי לחשוב שעוד שניה אני עפה באוויר, הייתי בהלם כשקלטתי שאני ממשכיה ללכת ''ורק'' חטפתי מכה.
נראה לי שהנהגת דווקא התכוונה לצאת מהרכב ולבדוק מה קורה איתי, אבל אני עשיתי לה סימון שהכל בסדר וכבר הייתי בקצה השני של הכביש....
רק על האוטובוס חשבתי לעצמי מה קורה אם בעצם זה יותר רציני ממה שחשבתי ואני אצטרך להתאשפז בעיר זרה ואפילו את התעודת זהות שלי שכחתי בבית....
סתם שופכת פה הכל, שתבינו למה אפילו לא לא חשבתי לעצור את הנהגת.
הייתי באמצע ריצה להספיק את האוטובווהאוטובוס כמעט התחיל ליסוע ס ולא הספקתי לחשוב מעבר...
זה מזכיר את מה שהיה לי בדיוק
הייתי באוטבס והיה כביש של 2 נתיבות ורציתי להספיק את האוטובס במצד השיני והנג ב\סימן לי שאני יכולה להעבור והגיע טנדר והעיף אותי המזל שלישהאוטובוס לא התחיל ליסוע כי הייתי פסיעה מהקדימה שלו
בעל הטנדר יצא והתחיל לצעוק עלי מה עשיתי ואני אמרי לי שזה אשמתי והכל בסדר איתי
פתאום ראיתי שהנעל נקרעה והגרב וזה היה ההלם שלי(הרגל לא כאבה כי הבנתי שמרב השוק הגוף לא הגיב לכאב עדיין)
בעל הרכב נסע והמזל שלי שהיה מולי קופת חולים
הלכתי והיה איזה בן אדם רוסי שאמר לי בחיים על תגידי שזה אשמתי את חייבת לעשות צילום בואי ניתפוס את הנהג דרך המצלמות של האוטובוס הוא הסיעה אותי לחפס ואז הסיע אותי לטרם (ממש בן אדם נחמד)
והיתברר שזה היה אולי מתיחה ברגל לא משנה שאחר כך איזה כמה ימים לא יכלתי לדרוך על הרגל