אויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייבנות אותה משפחה
אויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייבנות אותה משפחה
הלוואי אני כתבתי על פי מה ששמעתימקוה ומתפללת שזה לא נכון, הרבה פעמים במקרים כאלה נפוצים שמועות לא מדויקות.
בנות אותה משפחה
יש קושי בזיהוי לאחר שלאזור מגיעים הרבה נופשים בבין הזמנים
אח שלי ואחיינית שלי היו שם כשזה קרה.בעלי עם ארבעת ילדיו היו שם דקה אחרי הארוע
הבת שלי התעקבה עם האופניים ולכן ב"ה הם ניצלו בנס!
הבת שלי בטראומה... יש לה בחילות היא מבוהלת מאוד ובוכה...
היא לא ראתה אנשים על הרצפה אבל אנשי ההצלה צרחו עליה לעזוב את המקום והיא היתה על אופניים והסתבכה...
מה עושים איתה?
לצערי יש תיעוד ברשת של הבחורה בת ה21 כמה שניות אחרי התאונה...מקוה ומתפללת שזה לא נכון, הרבה פעמים במקרים כאלה נפוצים שמועות לא מדויקות.
תתקשרי למוקד 106 לעירייה יש צוות סוציאלי או שירות פסיכולוגי שמטפל.בעלי עם ארבעת ילדיו היו שם דקה אחרי הארוע
הבת שלי התעקבה עם האופניים ולכן ב"ה הם ניצלו בנס!
הבת שלי בטראומה... יש לה בחילות היא מבוהלת מאוד ובוכה...
היא לא ראתה אנשים על הרצפה אבל אנשי ההצלה צרחו עליה לעזוב את המקום והיא היתה על אופניים והסתבכה...
מה עושים איתה?
מי שצילם פשוט אכזר אין הגדרה אחרת!!!לצערי יש תיעוד ברשת של הבחורה בת ה21 כמה שניות אחרי התאונה...
אם אתם יודעים איפה היא נמצאת תתקשרו לאיחוד הצלה שישלחו את יחידת "חוסן"חברה טובה שלי היתה ממש ליד (לא בזמן התאונה ממש, אבל בזמן שהגיעו כוחות ההצלה וכל הבלאגן)
היא לא מפסיקה לבכות להקיא, בוכה לי בטלפון כבר המון זמן, היא לא רוצה בשום אופן ללכת למיון/לדרב עם אף אחד!!!
רק איתי...ולי אין מה לעזור לה!!
דחוףףףף איך מרגיעים?? מה לומר ? מה לעשות??
ב"ה דואגים לההרבה כוחות! כדאי לקבל סיוע ולהתייעץ כנ"ל. אנשים וילדים שהיו בסביבה חוו פחד מוות, איום, חרדה, בהלה
אפילו ש"לא קרה להם כלום" ב"ה שלא היו במקום עצמו אך הם נקראים נפגעים עקיפים. תרגישו טוב
היא בהיסטריה מטורפת!! לא מסכימה לאף אחד להתקרב/לדבר איתה!!אם אתם יודעים איפה היא נמצאת תתקשרו לאיחוד הצלה שישלחו אליה את יחידת "חוסן"
יש לך אפשרות להגיע להיות איתה?היא בהיסטריה מטורפת!! לא מסכימה לאף אחד להתקרב/לדבר איתה!!
אם את יכולה להיות איתה וזה מתאים-כדאי. דמות שטוב לה אתה ושהיא סומכת עליה ולא מתביישת ממנה מהמשפחה או מבחוץ. להיות. להקשיב. לחבק. לנסות לשתות, לטעום משהו. להסביר שזה נורמלי. שזו חויה קשה מה שהיא עברה. לשדר אמפטיה. את לא צריכה לומר כלום מעבר לנ"ל ואין מילים בכזה מצב. תני ללב שלך לדבר, אפילו מרחוק.חברה טובה שלי היתה ממש ליד (לא בזמן התאונה ממש, אבל בזמן שהגיעו כוחות ההצלה וכל הבלאגן)
היא לא מפסיקה לבכות להקיא, בוכה לי בטלפון כבר המון זמן, היא לא רוצה בשום אופן ללכת למיון/לדרב עם אף אחד!!!
כןלך יש אפשרות להגיע להיות איתה?
יש צוות של חוסן. אם צריך אפשר להתקשר ל1221 לומר שהייתה בתאונה ולבקש שישלחו לה כוננית חוסןהיא לא מפסיקה לבכות להקיא, בוכה לי בטלפון כבר המון זמן, היא לא רוצה בשום אופן ללכת למיון/לדרב עם אף אחד!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: