מים אחרונים
משתמש מקצוען
ואולי אפ' מגיע להם סיוע הומניטרי?אולי מגיעה לכם קצבה של נפגעי פעולות איבה....
ואולי אפ' מגיע להם סיוע הומניטרי?אולי מגיעה לכם קצבה של נפגעי פעולות איבה....
את החוקאני אסכם את מה שידוע לי (וכך נראה בכל-זכות)
קו שבעת שעליתי עליו - לא היה בו מכשיר תיקוף פעיל, אני פטור מתשלום!
גם אם אח"כ עולה פקחון נחמד, וגם אם הוא לא יעכב את הנסיעה.
אני כבר נפטרתי מהתשלום!.
החברות שעוצרות מחוץ לעיר לכא' מפירות את זה ברגל גסה.
לצערינו: ברורכן, בתור נוסע.
אז למה לא עושים עם זה כלום?לצערינו: ברור
אנא. מקורות. (במה שציינת אין קשר למה שכתבת).קו שבעת שעליתי עליו - לא היה בו מכשיר תיקוף פעיל, אני פטור מתשלום!
גם אם אח"כ עולה פקחון נחמד, וגם אם הוא לא יעכב את הנסיעה.
אני כבר נפטרתי מהתשלום!.
אבל בזה ⬇- הנהג צודק, והרבה פעמים יש מדבקה ליד הנהג שלא לדבר בטלפון ליד הנהגהאוטובוס ריק, דוד שלי מתיישב מקדימה, הנהג צועק עליו!!!!
"מה אתה ילד קטן? יושב מקדימה לראות את הדרך?"
אחרי זה כשדודי דיבר בטלפון, והנהג מבקש ממנו לעבור לאחור.
ואם הוא לא עובר לאחור הוא נוסע למשטרה.
נכוןאבל בזה ⬇- הנהג צודק, והרבה פעמים יש מדבקה ליד הנהג שלא לדבר בטלפון ליד הנהג
יש נוהל למקרים כאלו, אין שם מילה שתאפשר תשלום אח"כ.אנא. מקורות. (במה שציינת אין קשר למה שכתבת).
לדבריך. אם המכשיר לא היה פעיל בעת עליית הנוסע הוא פטור מלשלם גם אם בהמשך הנסיעה ניתנת אפשרות לשלם על ידי הפעלת המכשיר או על יד עליית גובה. לזה צריך מקור ברור.
הוא אשר דיברתי כל זמן שלא מפורש שלא צריך לשלם - צריך (אני עשוי להסכים שבית המשפט יוכל לדון בדבר ולפחות לדון את זה שלש שילם כתום לב). בגלל שההבנה הפשוטה שהנוסע אמור לשלם על נסיעתו (לא ?)יש נוהל למקרים כאלו, אין שם מילה שתאפשר תשלום אח"כ.צפה בקובץ המצורף 1644908
אנא. מקורות. (במה שציינת אין קשר למה שכתבת).
לדבריך. אם המכשיר לא היה פעיל בעת עליית הנוסע הוא פטור מלשלם גם אם בהמשך הנסיעה ניתנת אפשרות לשלם על ידי הפעלת המכשיר או על יד עליית גובה. לזה צריך מקור ברור.
פשוט מאוד!@יעקב הרמתי
למה תכעס ?
אני אצטט שוב בעברית: 'ויאסוף נוסעים ללא תשלום'.הוא אשר דיברתי כל זמן שלא מפורש שלא צריך לשלם - צריך (אני עשוי להסכים שבית המשפט יוכל לדון בדבר ולפחות לדון את זה שלש שילם כתום לב). בגלל שההבנה הפשוטה שהנוסע אמור לשלם על נסיעתו (לא ?)
נ.ב. אין לי אינטרס אישי ואני בכלל בעד תח"צ חינם
אם היו מקיימים את זה- חסל סדר עצירות במחלף חמד או בר אילן של לפחות פעם ביום בקווי בני ברקאני אצטט שוב בעברית: 'ויאסוף נוסעים ללא תשלום'.
נא לדייק. מדובר באופן שהמכשיר לא פעיל. לא כתוב מה יקרה כאשר יהיה פעיל.אני אצטט שוב בעברית: 'ויאסוף נוסעים ללא תשלום'.
בלי כל הסיפורים, הנוסע יירד בשלב כלשהו (ער או ישן), ואז אם המכשיר עובד למה שלא ישלם ?פשוט מאוד!
תאר לעצמך אם עלית לאוטובוס וניסית לתקף ולא הצלחת, אח"כ סידרת לעצמך מקום באוטובוס התיישבת ואתה רוצה עכשיו רק לישון! (חוקי לישון באוטובוס?)
אתה מתעורר לקול תרועות הפקח שלא יודע שבתחילת הנסיעה המכשיר 'עבד', עבד על כולם כמובן! ומבקש תשלום
אז אני צריך עכשיו להתעורר מהחלומות כדי לשלם??????
ע"פ חוק אני פטור גם ללא מקור ברור!
מפורש בתקנות. שלא יעצור נהג שלא בתחנה אלא.... או כדי להעלות גובה תשלום !!!אם היו מקיימים את זה- חסל סדר עצירות במחלף חמד או בר אילן של לפחות פעם ביום בקווי בני ברק
איך זה מסתדר עם זה שאם המכשיר לא עובד- הנסיעה חינם?מפורש בתקנות. שלא יעצור נהג שלא בתחנה אלא.... או כדי להעלות גובה תשלום !!!
אפשר קישור (בשביל לראות את ההקשר)?מפורש בתקנות. שלא יעצור נהג שלא בתחנה אלא.... או כדי להעלות גובה תשלום !!!
הזמן בו הנוסע מחויב לחפש אמצעי תשלום זה הזמן בו הוא עולה לאוטובוס, ככל שזה לא מתאפשר, שוב אנו לא מחייבים אותו לשלם בזמן אחר. ובוודאי שלא מחויב לבדוק האם אמצעי התשלום חזרו לפעולבלי כל הסיפורים, הנוסע ירד בשלב כלשהו (ער או ישן), ואז אם המכשיר עובד למה שלא ישלם ?
חס ושלום אסור לכעוס פשוט פרוג לא נותנת אפשרות הצבעת נגד אחרת חוץ מסימון 'פרצוף כועס',בכל מקרה אתה מסכים שאין חוק שפוטר ואתה מניח שפטור ואתה מניח שזה כל כך פשוט שלא ניתן לחשוב אחרת (אתה הרי כועס) לא הגזמת ?
יש נוהל למקרים כאלו, אין שם מילה שתאפשר תשלום אח"כ.צפה בקובץ המצורף 1644908
זה לא כתוב ב'שולחן ערוך' וזה לא חנות נעלייםמפורש בתקנות. שלא יעצור נהג שלא בתחנה אלא.... או כדי להעלות גובה תשלום !!!
אני אעצבן אם אגיד שקצת קצת הגזמתם?איך זה מסתדר עם זה שאם המכשיר לא עובד- הנסיעה חינם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: