מידע שימושי שעון מייקל קרוס בחיקוי מאליאקספרס > מכירים?

• פותח הנושא 102
  • פורסם בתאריך

GALAXY

משתמש מקצוען
תודה רבה
יש עוד דגמים
ואני צריכה גם לגברים
תוך כמה זמן זה הגיע אליכם

יש עוד המון המון דגמים. קשה להעלות את כולם לכאן. אם תשלחו לי בפרטי תמונה של דגם מסויים אעלה.
ולגברים יש פחות. יש יותר מותגים אחרים. לא מייקל קורס. פטק פיליפ. ארמני, אומגה ועוד

EFRAT2004

משתמש פעיל
עימוד ספרים
אני ינסה לחפש דגם
איפה אני יכולה גם להגיע לראות את כל הדגמים במקום להטריח אותך

יוצרת כתיבה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם
הקפצה, שמתי לב שכל הקישורים המצורפים כבר אינם רלוונטים יש למישהו משהו?

שרי לווין

משתמש מקצוען
קיבלתי למתנת יום הולדת את המקורי(מקווה שבאמת המקורי עלה בסביבות 500 ש"ח), עכשיו אני לומדת להעריך...
דגם חדש!

נערך לאחרונה ב:

מלכהלי גרף

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מותג מוסתר עדכון לינק
השעונים הכי מבוקשים של מייקל קורס
מחיר: 57 ש"ח
http://s.click.aliexpress.com/e/BvtjGJW
חובה לכתוב RUTI בהודעה למוכר!!!

התמונות בקישור של מוצר אחר מכיון שאסור למוכר למכור העתקים של מותגים! אתן צריכות לבחור דגם כאן בתמונות, להכנס לקישור ובבחירת הצבעים לבחור את המספר הרצוי.. תקבלו מה שמופיע כאן!

❣לא לשלוח למוכר הודעות בשום אופן, כל שאלה או בעיה תפנו אלי!! כמו כן לא לפתוח מחלוקת ולא להעלות תמונה בפידבקים!! זה יגרום לחנות להסגר!! ❣

#המציאותשלרותימותגים_שעונינשים #המציאותשלרותימותגים_שעונימייקלקורס #המציאותשלרותימותגים_נשים #המציאותשלרותימותגים_מייקלקורס
@GALAXY הזמנתי וכבר עברו 30 יום. זמן ההגנה מסתיים והמוכר לא מעוניין להאריך. האם לפנות אליו?

זהבהלה

כל מה ששווה באליאקספרס !!!
מנוי פרימיום
למי שיש ווטסאפ שיפנה לרותי והיא תוסיף אותו לקבוצה יש שם המון המון מכירות של חיקויים ממש שוים!!!
זה המספר שלה 0585430531

tami s

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני הזמנתי שעון מייקל קורס מאליאקספרס ב-50 ש"ח,
ע----ד שהוא הגיע-הייתי צריכה ללכת לשען להוריד חוליות,
זכיתי ללבוש אותו בדיוק חצי דקה, כי הוא התפרק לי על היד...
לא ממליצה

GALAXY

משתמש מקצוען
@GALAXY
יש קישור זמין?

*מוצר מוסתר* העתק שעוני מייקל קורס הכי מבוקשים לנשים . המחיר: *59 ש"ח בלבד!* ✅ספק אמין. ✅איכות מעולה.✅משלוח מהיר. לרכישה

http://s.click.aliexpress.com/e/cke7zv0k

שימו לב❣: המוכר מסתיר את המוצר,(היות ואסור למכור העתקים באליאקספרס) לכן בלינק מופיעות סתם תמונות, אך בפועל מגיע מה שמוצג בתמונות שהעלנו.. *להזמנת הדגם הרצוי יש להתאים את מספר הדגם שרשום כאן על התמונה שאתם רוצים(קוד), ולהזמין את אותו מספר דגם שבבחירת הצבעים בקישור.* חשוב מאוד- לא לשלוח למוכר הודעות המכילות תמונות או שמות של מותגים, שליחת הודעות מסכנות את המוכר ועלולות לגרום לסגירת החנות שלו. לכל שאלה ניתן לפנות אלינו גם אם רוצים לפתוח מחלוקת. אנו בקשר יומיומי עם המוכר.❗

GALAXY

משתמש מקצוען
יש לך את התמונות של הדגמים. ? יש בראש האשכול כמדומני.

GALAXY

משתמש מקצוען
אני הזמנתי שעון מייקל קורס מאליאקספרס ב-50 ש"ח,
ע----ד שהוא הגיע-הייתי צריכה ללכת לשען להוריד חוליות,
זכיתי ללבוש אותו בדיוק חצי דקה, כי הוא התפרק לי על היד...
לא ממליצה

זה לא קורה לכולם. אצל הרבה זה עובד מצויין ושווה את מחירו.

מלכהלי גרף

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תפני לרותי בהודעה במספר לעיל שנתנו. אם אין לכם הודעה ניתן לפנות אלי בפרטי ואגשר ביניכן.
תודה
פניתי. היא בדקה באתר של דואר ישראל וראתה שזה מחכה כבר שבועיים שם. אני בדקתי באתר של עלי אקספרס וכתוב שם שזה עדיין לא נשלח.
למדתי מסקנה להבא לא לבדוק באתר של עלי אקספרס רק בדואר ישראל.....
תודה!!

GALAXY

משתמש מקצוען
פניתי. היא בדקה באתר של דואר ישראל וראתה שזה מחכה כבר שבועיים שם. אני בדקתי באתר של עלי אקספרס וכתוב שם שזה עדיין לא נשלח.
למדתי מסקנה להבא לא לבדוק באתר של עלי אקספרס רק בדואר ישראל.....
תודה!!

זה ברור. אף פעם לא בודקים באלי

בינה

משתמש מקצוען
*מוצר מוסתר* העתק שעוני מייקל קורס הכי מבוקשים לנשים . המחיר: *59 ש"ח בלבד!* ✅ספק אמין. ✅איכות מעולה.✅משלוח מהיר. לרכישה

http://s.click.aliexpress.com/e/cke7zv0k

שימו לב❣: המוכר מסתיר את המוצר,(היות ואסור למכור העתקים באליאקספרס) לכן בלינק מופיעות סתם תמונות, אך בפועל מגיע מה שמוצג בתמונות שהעלנו.. *להזמנת הדגם הרצוי יש להתאים את מספר הדגם שרשום כאן על התמונה שאתם רוצים(קוד), ולהזמין את אותו מספר דגם שבבחירת הצבעים בקישור.* חשוב מאוד- לא לשלוח למוכר הודעות המכילות תמונות או שמות של מותגים, שליחת הודעות מסכנות את המוכר ועלולות לגרום לסגירת החנות שלו. לכל שאלה ניתן לפנות אלינו גם אם רוצים לפתוח מחלוקת. אנו בקשר יומיומי עם המוכר.❗

אשמח לקבל תמונות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה