תודה רבה
יש עוד דגמים
ואני צריכה גם לגברים
תוך כמה זמן זה הגיע אליכם
יש עוד המון המון דגמים. קשה להעלות את כולם לכאן. אם תשלחו לי בפרטי תמונה של דגם מסויים אעלה.
ולגברים יש פחות. יש יותר מותגים אחרים. לא מייקל קורס. פטק פיליפ. ארמני, אומגה ועוד
תודה רבה
יש עוד דגמים
ואני צריכה גם לגברים
תוך כמה זמן זה הגיע אליכם
@GALAXY הזמנתי וכבר עברו 30 יום. זמן ההגנה מסתיים והמוכר לא מעוניין להאריך. האם לפנות אליו?מותג מוסתר עדכון לינק
השעונים הכי מבוקשים של מייקל קורס
מחיר: 57 ש"ח
http://s.click.aliexpress.com/e/BvtjGJW
חובה לכתוב RUTI בהודעה למוכר!!!
התמונות בקישור של מוצר אחר מכיון שאסור למוכר למכור העתקים של מותגים! אתן צריכות לבחור דגם כאן בתמונות, להכנס לקישור ובבחירת הצבעים לבחור את המספר הרצוי.. תקבלו מה שמופיע כאן!
❣לא לשלוח למוכר הודעות בשום אופן, כל שאלה או בעיה תפנו אלי!! כמו כן לא לפתוח מחלוקת ולא להעלות תמונה בפידבקים!! זה יגרום לחנות להסגר!! ❣
#המציאותשלרותימותגים_שעונינשים #המציאותשלרותימותגים_שעונימייקלקורס #המציאותשלרותימותגים_נשים #המציאותשלרותימותגים_מייקלקורס
גם אצלי עבר חודש לא ניסיתי להאריך נשארו לי 6 ימים ובמעקב המשלוח עדיין כתוב מוכן לשיגור , מה עושים?@GALAXY הזמנתי וכבר עברו 30 יום. זמן ההגנה מסתיים והמוכר לא מעוניין להאריך. האם לפנות אליו?
@GALAXY הזמנתי וכבר עברו 30 יום. זמן ההגנה מסתיים והמוכר לא מעוניין להאריך. האם לפנות אליו?
גם אצלי עבר חודש לא ניסיתי להאריך נשארו לי 6 ימים ובמעקב המשלוח עדיין כתוב מוכן לשיגור , מה עושים?
@GALAXY
יש קישור זמין?
אני הזמנתי שעון מייקל קורס מאליאקספרס ב-50 ש"ח,
ע----ד שהוא הגיע-הייתי צריכה ללכת לשען להוריד חוליות,
זכיתי ללבוש אותו בדיוק חצי דקה, כי הוא התפרק לי על היד...
לא ממליצה
פניתי. היא בדקה באתר של דואר ישראל וראתה שזה מחכה כבר שבועיים שם. אני בדקתי באתר של עלי אקספרס וכתוב שם שזה עדיין לא נשלח.תפני לרותי בהודעה במספר לעיל שנתנו. אם אין לכם הודעה ניתן לפנות אלי בפרטי ואגשר ביניכן.
תודה
פניתי. היא בדקה באתר של דואר ישראל וראתה שזה מחכה כבר שבועיים שם. אני בדקתי באתר של עלי אקספרס וכתוב שם שזה עדיין לא נשלח.
למדתי מסקנה להבא לא לבדוק באתר של עלי אקספרס רק בדואר ישראל.....
תודה!!
למה זה ברור?זה ברור. אף פעם לא בודקים באלי
*מוצר מוסתר* העתק שעוני מייקל קורס הכי מבוקשים לנשים . המחיר: *59 ש"ח בלבד!* ספק אמין. איכות מעולה.משלוח מהיר. לרכישה
http://s.click.aliexpress.com/e/cke7zv0k
שימו לב❣: המוכר מסתיר את המוצר,(היות ואסור למכור העתקים באליאקספרס) לכן בלינק מופיעות סתם תמונות, אך בפועל מגיע מה שמוצג בתמונות שהעלנו.. *להזמנת הדגם הרצוי יש להתאים את מספר הדגם שרשום כאן על התמונה שאתם רוצים(קוד), ולהזמין את אותו מספר דגם שבבחירת הצבעים בקישור.* חשוב מאוד- לא לשלוח למוכר הודעות המכילות תמונות או שמות של מותגים, שליחת הודעות מסכנות את המוכר ועלולות לגרום לסגירת החנות שלו. לכל שאלה ניתן לפנות אלינו גם אם רוצים לפתוח מחלוקת. אנו בקשר יומיומי עם המוכר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: