מידע שימושי שעון מייקל קרוס בחיקוי מאליאקספרס > מכירים?

• פותח הנושא 102
  • פורסם בתאריך

giligil

משתמש מקצוען
לכמה זמן מחזיקים מעמד?ואם זה מזויף אז מה הבעיה לשים תמונה?
לי יש שעון משם בערך חצי שנה והוא בסדר גמור.
אלו מותגים מוסתרים - חיקויים, וכנראה שע"פ הכללים אסור למכור חיקויים של מותגים עם שם המותג וכו' ולכן המוכרים פועלים ביתר זהירות. ומידי פעם גם מתחלפים הקישורים לאותם שעונים בדיוק, כדי שעלי אקספרס לא יעלו עליהם

EFRAT2004

משתמש פעיל
עימוד ספרים
הקישור לא עובד יש אפשרות לקישור מעודכן
תודה רבה

GALAXY

משתמש מקצוען
הקישור לא עובד יש אפשרות לקישור מעודכן
תודה רבה

מותג מוסתר עדכון לינק
השעונים הכי מבוקשים של מייקל קורס
מחיר: 57 ש"ח
http://s.click.aliexpress.com/e/BvtjGJW
חובה לכתוב RUTI בהודעה למוכר!!!

התמונות בקישור של מוצר אחר מכיון שאסור למוכר למכור העתקים של מותגים! אתן צריכות לבחור דגם כאן בתמונות, להכנס לקישור ובבחירת הצבעים לבחור את המספר הרצוי.. תקבלו מה שמופיע כאן!

❣לא לשלוח למוכר הודעות בשום אופן, כל שאלה או בעיה תפנו אלי!! כמו כן לא לפתוח מחלוקת ולא להעלות תמונה בפידבקים!! זה יגרום לחנות להסגר!! ❣

#המציאותשלרותימותגים_שעונינשים #המציאותשלרותימותגים_שעונימייקלקורס #המציאותשלרותימותגים_נשים #המציאותשלרותימותגים_מייקלקורס

GALAXY

משתמש מקצוען
מצורפת תמונה לשעון שהגיע לפני כשבועיים. מספר 1 בקישור 20181017_142149.jpg 20181017_142153.jpg

אני1000

משתמש מקצוען
איפה יש עוד דגמים?
האם באמת שווה את המחיר ואיכותי?

נערך לאחרונה ב:

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המוכר ישראלי?

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

EFRAT2004

משתמש פעיל
עימוד ספרים
תודה רבה
יש עוד דגמים
ואני צריכה גם לגברים
תוך כמה זמן זה הגיע אליכם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה