מייל ששלח היום:
באחד הבלוגים המיועד לעסקים זעירים, מספר אנשים לכלכו עלי והשמיצו אותי.
כשקראתי את זה לראשונה נורא התעצבנתי.
חשבתי לעצמי, הרי אני עובד מאד קשה כל החיים למען השם הטוב שלי ופתאום לראות השמצות?
אבל כאשר בדקתי את זה יותר לעומק, גיליתי משהו שמאד עודד אותי.
בבלוג הזה התקיים דיון אודות יוסי לוי והיו שם שתי קבוצות, בעד ונגד.
מה שמעניין הוא, שכל מי שהיה נגדי והשמיץ- מעולם לא היה לקוח שלי ולא קנה ממני כלום…
ואילו כל מי שרכש ממני אי פעם משהו והכיר אותי באמת- היה לטובתי.
ואז אני אומר לעצמי, המממ. מעניין?
ומה כל כך עצבן אותם?
הנה מבחר ציטוטים מהמשמיצים :
״איך יכול להיות שיוסי לוי הזה גורם לאנשים להעריץ אותו?
הוא בטח משחד את כולם…
הוא בטח מסמם אותם בכנס שלו (אמיתי, זה מה שהם כותבים…)
הוא בכלל כמו כת…
איך יכול להיות שיש לו כל כך הרבה סיפורי הצלחה??? זה לא הגיוני!״
ואני חושב לעצמי…
הרי זה בדיוק מה שכל בעל עסק חייב לעשות עם הלקוחות שלו!
לתת להם מעל ומעבר להפתיע אותם לטובה עד שהם נהפכים למעריצים שרוצים לקנות ממנו שוב ושוב והם מפיצים את הבשורה שלו לאחרים!
זה מה שאתם רוצים לעשות בעסק שלכם.
זה ישנה לכם את החיים כאשר אתם תתנו רמה כה גבוהה של שביעות רצון ללקוחות שלכם.
אז מי שנמצא באמונות מגבילות ופתאום רואה אצל אנשים אחרים סיפורי הצלחה אמתיים, הוא מעדיף לחשוב שזה לא אמיתי ולא יכול להיות, כי במיינדסט שלו, לא ייתכן להכפיל את העסק.
הכי קל לו לומר לעצמו, שאין סיכוי להכפיל את העסק ושאין סיכוי שזה אמיתי.
ואילו הוא? נשאר תקוע כל החיים בהכנסה הדלה שלו.
עוד תלונה והשמצה שנכתבה שם הייתה, שאני רחמנא ליצלן, יודע ממש טוב לשווק ולמכור.
נו, באמת? ממי תרצו ללמוד שיווק ומכירות? ממישהו שמפחד למכור ולשווק? ממישהו שלא יודע איך לסגור עסקאות או ממאסטר בשיווק?
מי שיש לו בעיות עם מישהו שיודע למכור ולשווק, בחיים לא יעז לבקש כסף מהלקוחות שלו, ובחיים לא יצליח בעסק.
אין שום חברה בעולם שמצליחה להתקיים ללא שיווק ומכירות.
איך העסק שלך יצליח, אם הלקוח לא נותן לך את כרטיס האשראי???
אגב, מי שמכיר אותי יודע שאני כמעט ולא מוכר! זו לא השיטה שלי.
אנשים פשוט לוחצים עלי למכור להם.
השיטה של שיווק אסטרטגי, היא לייצר מוצר מטורף עם ביקוש גבוה והצעה כל כך טובה שהלקוח מפציר בך למכור לו.
הסיבה שאני מוכר במיליונים רבים כל שנה, היא איננה שימוש במניפולציות שיווקיות אלא שימוש ביכולת לייצר מוצרים כל כך מעולים שיש בהם ערך מטורף עבור הלקוח.
זו הסיבה, שהלקוחות שלי שהכירו אותי ורכשו ממני בעבר, הם אלו שנלחמו למעני כנגד כל המשמיצים הללו באותו פורום, והאמת, זה מאד ריגש אותי לראות איך רכשתי את אמון הלקוחות שלי, עד כדי כך שהם נלחמים למעני והפכו להיות מפיצי הבשורה שלי לעולם.
לסיכום, יצירת לקוחות מעריצים, זהו הדבר שיעזור לך להקפיץ את העסק שלך לליגה הבאה!
מחויב להצלחתך,
יוסי לוי
נ.ב. בסמינר האחרון שערכתי בשבוע שעבר, עם 230 בעלי עסקים, היו שם כשלושים איש לפחות, שרצו לרכוש ממני ליווי מתקדם בעשרות אלפי שקלים – ולא אפשרתי להם, כי הם לא התאימו! אז אם הייתי רוצה, הייתי יכול להכניס עוד מיליון שקל לשנת 2018, אך סירבתי כי יושרה ואמינות הם הדבר החשוב ביותר שיש לנו.
אז, אם אתם פוגשים או מכירים מישהו שנכח בסמינר שלי- לכו ותשאלו אותו, והוא ישמח לספר לכם כמה זה אמיתי, כמה עשרות בעלי עסקים ישראלים הכפילו הכנסות בטירוף בשנת 2018 וכמה כדאי לכם להיות בסמינר הבא...
באחד הבלוגים המיועד לעסקים זעירים, מספר אנשים לכלכו עלי והשמיצו אותי.
כשקראתי את זה לראשונה נורא התעצבנתי.
חשבתי לעצמי, הרי אני עובד מאד קשה כל החיים למען השם הטוב שלי ופתאום לראות השמצות?
אבל כאשר בדקתי את זה יותר לעומק, גיליתי משהו שמאד עודד אותי.
בבלוג הזה התקיים דיון אודות יוסי לוי והיו שם שתי קבוצות, בעד ונגד.
מה שמעניין הוא, שכל מי שהיה נגדי והשמיץ- מעולם לא היה לקוח שלי ולא קנה ממני כלום…
ואילו כל מי שרכש ממני אי פעם משהו והכיר אותי באמת- היה לטובתי.
ואז אני אומר לעצמי, המממ. מעניין?
ומה כל כך עצבן אותם?
הנה מבחר ציטוטים מהמשמיצים :
״איך יכול להיות שיוסי לוי הזה גורם לאנשים להעריץ אותו?
הוא בטח משחד את כולם…
הוא בטח מסמם אותם בכנס שלו (אמיתי, זה מה שהם כותבים…)
הוא בכלל כמו כת…
איך יכול להיות שיש לו כל כך הרבה סיפורי הצלחה??? זה לא הגיוני!״
ואני חושב לעצמי…
הרי זה בדיוק מה שכל בעל עסק חייב לעשות עם הלקוחות שלו!
לתת להם מעל ומעבר להפתיע אותם לטובה עד שהם נהפכים למעריצים שרוצים לקנות ממנו שוב ושוב והם מפיצים את הבשורה שלו לאחרים!
זה מה שאתם רוצים לעשות בעסק שלכם.
זה ישנה לכם את החיים כאשר אתם תתנו רמה כה גבוהה של שביעות רצון ללקוחות שלכם.
אז מי שנמצא באמונות מגבילות ופתאום רואה אצל אנשים אחרים סיפורי הצלחה אמתיים, הוא מעדיף לחשוב שזה לא אמיתי ולא יכול להיות, כי במיינדסט שלו, לא ייתכן להכפיל את העסק.
הכי קל לו לומר לעצמו, שאין סיכוי להכפיל את העסק ושאין סיכוי שזה אמיתי.
ואילו הוא? נשאר תקוע כל החיים בהכנסה הדלה שלו.
עוד תלונה והשמצה שנכתבה שם הייתה, שאני רחמנא ליצלן, יודע ממש טוב לשווק ולמכור.
נו, באמת? ממי תרצו ללמוד שיווק ומכירות? ממישהו שמפחד למכור ולשווק? ממישהו שלא יודע איך לסגור עסקאות או ממאסטר בשיווק?
מי שיש לו בעיות עם מישהו שיודע למכור ולשווק, בחיים לא יעז לבקש כסף מהלקוחות שלו, ובחיים לא יצליח בעסק.
אין שום חברה בעולם שמצליחה להתקיים ללא שיווק ומכירות.
איך העסק שלך יצליח, אם הלקוח לא נותן לך את כרטיס האשראי???
אגב, מי שמכיר אותי יודע שאני כמעט ולא מוכר! זו לא השיטה שלי.
אנשים פשוט לוחצים עלי למכור להם.
השיטה של שיווק אסטרטגי, היא לייצר מוצר מטורף עם ביקוש גבוה והצעה כל כך טובה שהלקוח מפציר בך למכור לו.
הסיבה שאני מוכר במיליונים רבים כל שנה, היא איננה שימוש במניפולציות שיווקיות אלא שימוש ביכולת לייצר מוצרים כל כך מעולים שיש בהם ערך מטורף עבור הלקוח.
זו הסיבה, שהלקוחות שלי שהכירו אותי ורכשו ממני בעבר, הם אלו שנלחמו למעני כנגד כל המשמיצים הללו באותו פורום, והאמת, זה מאד ריגש אותי לראות איך רכשתי את אמון הלקוחות שלי, עד כדי כך שהם נלחמים למעני והפכו להיות מפיצי הבשורה שלי לעולם.
לסיכום, יצירת לקוחות מעריצים, זהו הדבר שיעזור לך להקפיץ את העסק שלך לליגה הבאה!
מחויב להצלחתך,
יוסי לוי
נ.ב. בסמינר האחרון שערכתי בשבוע שעבר, עם 230 בעלי עסקים, היו שם כשלושים איש לפחות, שרצו לרכוש ממני ליווי מתקדם בעשרות אלפי שקלים – ולא אפשרתי להם, כי הם לא התאימו! אז אם הייתי רוצה, הייתי יכול להכניס עוד מיליון שקל לשנת 2018, אך סירבתי כי יושרה ואמינות הם הדבר החשוב ביותר שיש לנו.
אז, אם אתם פוגשים או מכירים מישהו שנכח בסמינר שלי- לכו ותשאלו אותו, והוא ישמח לספר לכם כמה זה אמיתי, כמה עשרות בעלי עסקים ישראלים הכפילו הכנסות בטירוף בשנת 2018 וכמה כדאי לכם להיות בסמינר הבא...