מידע שימושי שמעתם על יוסי לוי?

תהילה ה.

משתמש פעיל
אולי את לא רואה שינוי משמעותי בנ"ל- אבל במציאות כשאת רואה את הסכומים שאנשים מגיעים כשהם פועלים במדויק כמוהו- זה עובד יותר מאצל אחרים. ועם תוצאות במספרים- קשה להתווכח, זה הכל.

ושוב, אני אומרת לך, תנסי תלכי לראות, נכון זה השקעה ראשונית של 4000 סכום לא מבוטל, אבל לפני שאת פוסלת, תבדקי ואל תפסלי רק על שמועות ושנראה לך שהבנת!

-חשוב לי שתביני, אני לא באה כאן להמליץ או לא להמליץ על הקורס - זה תלוי באופי שלך ביכולות שלך במוטיבציה וכו'. מפריע לי פשוט כי את פוסלת מבלי שהיית שמה!!

- תגובות כמו שלך, זה נשמע שפשוט אין לך זמן/ כח/ יכולת/כסף/ עצבים וכו' ואת מעדיפה לפתור את עצמך בתשובה כזו ושלום על ישראל..

וגילוי נאות, אני עשיתי אצלו רק הקורס הבסיסי ולא המשכתי הלאה לקומנדו. - ועדיין לא רואה מקום לפסול אותו כמו שאת מציינת כאן! - ואני עצמאית ויש לי לא מעט נסיון מול שיווק וגיוס לקוחות.
נו באמת היה הכפלה במכירות.?
סיכום סופי בבקשה.

אורח חיים

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אגב, את הטיפ הזה ראיתי בספר מדהים של מכירות שנקרא "למכור כאילו יש מחר" של לוטן סגל.
אחד הספרים המרתקים!
הוא מעניין ומסביר דברים באופן כל כך טוב, ומי שמיישם הופך את העסק שלו לשירותי מאד עבור הלקוח ומלהיב עבורו.
אני מאד מאד ממליצה!! זה שווה כל שקל והרבה יותר מכך!
השתכנעתי, רכשתי באתר https://www.yeshmachar.co.il/
נראה איך זה.

רוח סערה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אנחנו עוברים את הקורס הבסיסי של יוסי לוי, ובעלי היה בכנס לפני שבוע ,שם שכנעו אותו לחלוטין שהוא חייב ממש את הקומנדו, שעולה במבצע (הצעה שאי אפשר לסרב לה- אחת השיטות הנלמדות).
למזלנו, אני נשארתי בבית עם כמה ילדים חולים, ולא הייתי שטופת מוח מספיק, ואמרתי לו שאין מצב שבעולם.
גם על הקורס הבסיסי היה לנו מאוד קשה לשלם, ורק בגלל חמותי, שהסכימה לשלם לנו את הקורס אחרי הרבה הסברים שזה הקורס שהולך לשנות לנו את החיים נרשמנו לבסוף.
בעלי לא רואה את הדברים כמו שאני רואה. ולדעתי זה בגלל ה"מצב" המדהים!! שהוא עושה בכנס. אבל אני ממש נעלבת שהוא לא הקדים ואמר לפני שרכשנו את הקורס הבסיסי את אותם דברים שאמר בכנס- שמי שרוצה להצליח באמת חייב את הליווי האישי וכל מה שה"קומנדו" מציע.
וזאת בעצם הביקורת היחידה שלי.
אמנם, על ההצלחות שלו אין עוררין.
ייתכן ויש עוד יועצים עסקיים מוצלחים.
אבל העובדה שלא שמענו עליהם, ולא גררו אחריהם הערצה חוצת מגזרים וגבולות- זה בעצמו הראייה הגדולה ביותר על כך שהם לא יודעים לעבוד כמו יוסי.
אני כל הזמן אומרת לעצמי-
נכון, זה קצת מעצבן לדעת שאת אותן מניפולציות אותן הוא מלמד לעשות בקורס הוא עושה עלינו ברגעים אלו ממש, אבל, אם אנחנו נצליח לגנוז את האגו הפגוע ולהבין שאת אותה טכניקה מושכת שהוא מצליח לעשות לנו, אנחנו יכולים עכשיו ללמוד איך עושים אותה ללקוחות שלנו- זה בעצמו גורם לי לחשוב שאני חייבת אף על פי כן ללמוד ממנו.
בעיקרון אני בטוחה שהקומנדו מחזיר את עצמו, אפילו רק בגלל המוטיבציה שהוא מכניס בכל מי שקרע את עצמו לשלם עליו, קרי- החליט להשקיע ממש.
הליווי שלו הוא באמת מדהים והוא עשה מהפך שאף אחד לפניו לא עשה.
יעידו על כל העדויות הספונטניות של כל מי שעבר אצלו את הליווי.
אבל, אני הייתי חושבת שהוא היה יכול להציע לאנשים ליווי תמורת אחוזים למשל, עד שיחזירו את ההוצאה, או אפילו לשלם לו אחרי ש"יעלו על הגל".
אבל ההכרח להחליט ולשלם עוד לפני שראו שקל- זה החלטה לא נכונה לדעתי.

בקיצור- הקורס של יוסי מומלץ בעיקר לאנשים שמתעסקים עם מוצרים שעולים הרבה, לדעתי.
מי שמוכר מוצרים של "הכל בשקל", לא כדאי לא למשכן את עצמו בשביל זה.

כספומילי

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מי שמוכר מוצרים של "הכל בשקל", לא כדאי לא למשכן את עצמו בשביל זה.
הכל בשקל דווקא מרוויחים המון, בכלאופן באזור שלי כל חצי שנה הם עוברים לחנות יותר גדולה ;)
עוד נקודה שלהפתעתי לא קראתי אותה עד עכשיו, היא שכדי ליישם את כ-ל מה שהוא אומר וכמו שצריך, דורש להתאבד על העסק שלך במלוא מובן המילה, להתאבד זה אומר או להיקרע ולנסות לתפקד בשאר החזיתות ואז להיות מתוסכלת, מה הסיבה שאת לא מספיק מצליחה להתגייס, או פשוט לזנוח את כל מה שסובב אותך ולהתחתן עם העסק שלך בחתונה קטולית שבה את לא החתן ולא הכלה אלא אולי המלצרית או המנקה.
משם כמובן את תמיד יכולה להתקדם הלאה....
לדעתי הענייה זה לא מתאים לאימהות, בטח שלא צעירות.
גילוי נאות, מעולם לא הייתי בקורסים שלו, מה שאני יודעת זה מהצד המקצועי שלי מנשים שהיו שם וביקשו להיעזר בדילמות שהצבתי כאן עכשיו

רוח סערה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
וד נקודה שלהפתעתי לא קראתי אותה עד עכשיו, היא שכדי ליישם את כ-ל מה שהוא אומר וכמו שצריך, דורש להתאבד על העסק שלך במלוא מובן המילה, להתאבד זה אומר או להיקרע ולנסות לתפקד בשאר החזיתות ואז להיות מתוסכלת, מה הסיבה שאת לא מספיק מצליחה להתגייס, או פשוט לזנוח את כל מה שסובב אותך ולהתחתן עם העסק שלך בחתונה קטולית שבה את לא החתן ולא הכלה אלא אולי המלצרית או המנקה.
לגמרי.
הנה, שושי זליקוביץ עשתה את זה, והיא אכן מספרת שהיא מצליחה מאוד, אבל יש לה עוזרת שעושה בשבילה את כל מה שצריך במשק בית.
אני אישית לא בנויה לזה, ולא רוצה את זה.
אבל מי שרוצה להרוויח ובגדול- בדרך הטבע ההשתדלות אצל יוסי היא הדבר הנכון.
וחוץ מזה, אין ספק שיש לו סייעתא דשמיא גדולה מאוד.
מי שחושב בגדול ממש, ה50 אלף שהקפיצו לו את העסק לכל החיים זה הוצאה זניחה, במיוחד כשהוא מאפשר בתשלומים אני מניחה.

שרה100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
אני שמעתי את הוובינר שלו.
מאוד הפריע לי כמה דברים.
א- שום מילה של השגחה פרטית ואמונה וכו'
ב- הוובינר הוא מנסה לתת לך תחושה שהוא שם וישמע את הכל בתכלס זה הקלטה שהוא לא שם ולא עונה לשום שאלה וכ'.
ג- הוא אומר לך כל הזמן שיהיה זמן לשאלות ואת מחכה ובסוף יש לך איזה חצי שעה של המלצות יאני שהוא מתקשר וכו'...ושתרשמי מהר וכו' ששאם לא תפספסי.
ד. המבצע שהוא נותן באותו יום הוא מבצע קבוע. וזה לא חדפעמי .

בקיצור לא נתן שום אבל שום הרגשה שאסמוך עליו
רק הרגיש לי איך הוא עושה כסף.
ו-לא פסלתי את מה שהוא מדבר. אלא הרגשה שיצא לי מיזה.
-

YG&K

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
הם לא מקבלים כלום.. כספית כלומר

אלא אם כן יש להם רשימה גדולה
ואז הם כבר מקבלים עמלה בגלל הפרסום ברשימה.

ויש לי המון מה להגיב בנושא ..
רק לא עכשיו, אולי נמצא זמן יום אחד.

רק חשוב לי לאמר מי שלא מכיר את השיטה מבפנים
עדיף שלא יאמר דברים שאינם נכונים...

מרחבית

משתמש מקצוען
נכון, זה קצת מעצבן לדעת שאת אותן מניפולציות אותן הוא מלמד לעשות בקורס הוא עושה עלינו ברגעים אלו ממש, אבל, אם אנחנו נצליח לגנוז את האגו הפגוע ולהבין שאת אותה טכניקה מושכת שהוא מצליח לעשות לנו, אנחנו יכולים עכשיו ללמוד איך עושים אותה ללקוחות שלנו- זה בעצמו גורם לי לחשוב שאני חייבת אף על פי כן ללמוד ממנו.

לא מכירה את יוסי לוי ולא את הקורסים שלו. מתייחסת רק למה שנכתב בציטוט.
לא הייתי רוצה שיעשו עלי מניפולציות, ולא הייתי רוצה ללמוד לעשות מניפולציות על אחרים...

נערך לאחרונה ב:

גרניטא פקאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
רציתי מאד מאד להרשם לקורס שלו. ורק בעיה תקציבית 'קטנה' מנעה ממני בסופו של דבר את התענוג הזה...
לפי התגובות כאן של מי שהיתה בקורס הזה- לא השתכנעתי אבל אני באמת סקרנית לשמוע עוד.
הפריע לי בוובינר הראשון -שהוא מהלל ומשבח את עצמו בלי סוף. אחרי זמן הבנתי שאם אתה לא תעריך את עצמך, מי יעריך אותך? זה בטח חלק קטן מהאסטרטגיה שלו.

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
הם לא מקבלים כלום.. כספית כלומר

אלא אם כן יש להם רשימה גדולה
ואז הם כבר מקבלים עמלה בגלל הפרסום ברשימה.

ויש לי המון מה להגיב בנושא ..
רק לא עכשיו, אולי נמצא זמן יום אחד.

רק חשוב לי לאמר מי שלא מכיר את השיטה מבפנים
עדיף שלא יאמר דברים שאינם נכונים...
כשכמה מנסים למכור לי קורס שלו, וכל ממליץ אומר לי להרשם דווקא דרך הלינק שלו, אני מבינה שיש להם אינטרס בכך.
הם לא מרוויחים כספית? אז מה כן?

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני הייתי שם, אם מענין מישהו.
לא לקחתי את הליווי הצמוד, ולמדתי עולם חדש ומרתק בכל מקרה.
אציין, ששמעתי קודם לכן 'גורואים' אחרים של שיווק, מאד נחשבים,
ולא הצלחתי להקשיב להם אחרי כמה מילים, פשוט דחה אותי ולא התחברתי.
(לא שילמתי ולא הלכתי לקורס מלא של אף אחד, רק משמיעה ראשונית.)
הם גם היו מפוזרים מדי ומלאי עצות והכוונות אינסופיות,
וכאן היה דיבור מאד ממוקד ותכליתי, פרקטי, לא מפוזר ולא גבוה, שימושי.
מה שכן, הבנתי שבתחום העבודה שלי כיום - זה פחות רלוונטי (אם כי קבלתי כמה תובנות חשובות אש!), אבל אנשים שמוכרים ייעוץ/מוצרים בליין/חנות - ברור לי שזה מידע ששווה המון בשבילם.
ומנטור נלהב שמדביק אותך בהתלהבות שלו זה לא מעט בכלל.
פגשתי שם שתי חברות שאני מכירה - לא אנונימיות.. שהתחילו להרוויח סכומים באמת מעל ומעבר.
אבל שתיהן היו בתחום הייעוץ, כל אחת לגמרי בחלק אחר ושונה לחלוטין, ועדיין בתחום הייעוץ.
לגבי הביקורת על העוזרות בית שמגדלות את הילדים :)
זו לגמרי בחירה אישית של אישה, זה לא אומר שזו המנטרה וזו הדרך.
אחת מחברותי הנ"ל, הגיעה למצב (המגרהההה ביותר) של עבודה 4 שעות ביום בבוקר בלבד,
ו... זהו.
ברור שאם היא היתה עובדת 8 שעות ביום היא היתה מרוויחה דאבל,
אבל בשלב זה ה-4 שעות האלו מניבות לה שכר יפה מאד והיא רוצה להיות אמא לגמרי,
וזו הבחירה היפה שלה.
אין 'הכתבה' מסוימת לכולם.
ו - חשוב לי מאד לומר את זה לסיום:
אני לא מקבלת מיוסי לוי שום אחוז על אף אחד שמגיע דרכי.
כותבת לתועלת המעונינים בלבד.

חרש עץ

מטבחים ונגרות יוקרה, מפעל cnc חדשני, עבודה עברית.
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יש בעיה מובנת בללמוד שיווק, שבדרך כלל המרצה אמור להיות איש שיווק מהשורה הראשונה, ומכיוון שכך הוא יסחט כסף מהנרשמים הרבה יותר מכמה שהוא שווה באמת.
כמה מהמבינים בתחום שאני מכיר, הלכו לקורס של ניר דובדבני.

נערך לאחרונה ב:

מדבקאות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
אחת מחברותי הנ"ל, הגיעה למצב (המגרהההה ביותר) של עבודה 4 שעות ביום בבוקר בלבד,
ו... זהו.
ברור שאם היא היתה עובדת 8 שעות ביום היא היתה מרוויחה דאבל,
אבל בשלב זה ה-4 שעות האלו מניבות לה שכר יפה מאד והיא רוצה להיות אמא לגמרי,
וזו הבחירה היפה שלה.
.
ציטטתי מתוך הדברים שלך משפט אחד שתפס אותי.
ואני רוצה לשאול עליו:
כמה זמן לקח עד שהיא הגיעה למצב הזה של עבודה 4 שעות בלבד?
ומה היא היתה צריכה לעשות בדרך?

המסקנות שאני הגעתי אליהם, יחד עם כמה מחברותי, מתוך הכרות אישית של כמה שלמדו אצלו, והכרות כללית של עוד כמה:
מי שמשקיעה את כל האלפי שקלים האלה בקורס המורחב שלו, צריכה 'להתאבד' על העסק, להשקיע בו את כל נשמתה וזמנה הפנוי ושלא, לזנוח בדרך את המשפחה, את הבית וכו', ואחרי כמה שנים, שהעסק יושב טוב, אז צריך להשתקם, לחפש את הבעל והילדים שהוזנחו בדרך....
מסקנה נוספת היא - זה לא מתאים למי שמוכר מוצרים, אלא למי שמייעץ, עובד עם אנשים, וכזה סוג.
והההמטרה שהוא מפנה אליה זה לייצר קורס שיביא מעצמו את ההכנסות בלי עבודה בכלל,
ויעידו כל הוובינרים למיניהם...(שבהם רואים בדיוק מי למד אצל יוסי לוי) שכאילו באים לעזור לך בתחום מסוים, אבל בסופו של דבר המטרה היא למכור איזה קורס שעולה אלפים, ויעזור לך במליונים....
עזבו, לא קונה כבר את השטויות האלה.
ככה זה נראה לי במבט מלמעלה.
ואני אשמח אם מי שלמד אצלו יכחיש את זה (או יחזק, לחילופין)

יוסף שחק

משתמש סופר מקצוען
ולא הצלחתי להקשיב להם אחרי כמה מילים, פשוט דחה אותי ולא התחברתי.
הם גם היו מפוזרים מדי ומלאי עצות והכוונות אינסופיות,
וכאן היה דיבור מאד ממוקד ותכליתי, פרקטי, לא מפוזר ולא גבוה, שימושי.
קיצר'..
הוא יודע לדבר, זה הכל.

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
ציטטתי מתוך הדברים שלך משפט אחד שתפס אותי.
ואני רוצה לשאול עליו:
כמה זמן לקח עד שהיא הגיעה למצב הזה של עבודה 4 שעות בלבד?
ומה היא היתה צריכה לעשות בדרך?

המסקנות שאני הגעתי אליהם, יחד עם כמה מחברותי, מתוך הכרות אישית של כמה שלמדו אצלו, והכרות כללית של עוד כמה:
מי שמשקיעה את כל האלפי שקלים האלה בקורס המורחב שלו, צריכה 'להתאבד' על העסק, להשקיע בו את כל נשמתה וזמנה הפנוי ושלא, לזנוח בדרך את המשפחה, את הבית וכו', ואחרי כמה שנים, שהעסק יושב טוב, אז צריך להשתקם, לחפש את הבעל והילדים שהוזנחו בדרך....
מסקנה נוספת היא - זה לא מתאים למי שמוכר מוצרים, אלא למי שמייעץ, עובד עם אנשים, וכזה סוג.
והההמטרה שהוא מפנה אליה זה לייצר קורס שיביא מעצמו את ההכנסות בלי עבודה בכלל,
ויעידו כל הוובינרים למיניהם...(שבהם רואים בדיוק מי למד אצל יוסי לוי) שכאילו באים לעזור לך בתחום מסוים, אבל בסופו של דבר המטרה היא למכור איזה קורס שעולה אלפים, ויעזור לך במליונים....
עזבו, לא קונה כבר את השטויות האלה.
ככה זה נראה לי במבט מלמעלה.
ואני אשמח אם מי שלמד אצלו יכחיש את זה (או יחזק, לחילופין)
מי שחושב שיש דבר כזה כסף בלי עבודה, חי באשליה.
ודאי שצריך להשקיע,
אם מישהו היה מבטיח תמורה בלי השקעה, הרי זה שרלטן.
אצל שתי החברות שלי לא תועד התיאור הזה. (להתאבד, לזנוח, וכו')
אבל ודאי שהושקעה עבודה במקביל לעבודה השוטפת.
כמו שלומדים מקצוע במקביל לעבודה, אין הבדל.
(ושוב, בחירות אישיות משנות הכל כמובן)

קיצר'..
הוא יודע לדבר, זה הכל.
דווקא העברית שלו לא משהו.. ויש אנשים הרבה יותר רהוטים וכריזמטיים ממנו,
זה לא איך שהוא מדבר, זה תוכן הדברים.

מדבקאות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
מי שחושב שיש דבר כזה כסף בלי עבודה, חי באשליה.
ודאי שצריך להשקיע,
אם מישהו היה מבטיח תמורה בלי השקעה, הרי זה שרלטן.
אצל שתי החברות שלי לא תועד התיאור הזה. (להתאבד, לזנוח, וכו')
אבל ודאי שהושקעה עבודה במקביל לעבודה השוטפת.
כמו שלומדים מקצוע במקביל לעבודה, אין הבדל.
(ושוב, בחירות אישיות משנות הכל כמובן)

דווקא העברית שלו לא משהו.. ויש אנשים הרבה יותר רהוטים וכריזמטיים ממנו,
זה לא איך שהוא מדבר, זה תוכן הדברים.
ברור עבודה, השאלה עד כמה...
וזה דבר שצריך לדעת אותו מראש, לפני שמשקיעים את הכסף.
ולא כולם יודעים את זה...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה