סיפור כואבהיום הייתי בסופר, וכל שמן זית שם עולה 59.90!!
מה נסגר?!?! לאן המחירים יעלו?
למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג שמן זית במחיר שפוי ולא מעורבב עם שמן קנולה?
יש השנה מחסור עולמי בשמן זית, מה שגרם לזינוק במחירים.מה נסגר?!?! לאן המחירים יעלו?
ביש חסד קנינו ב-27.9 אחרי פסחהיום הייתי בסופר, וכל שמן זית שם עולה 59.90!!
מה נסגר?!?! לאן המחירים יעלו?
למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג שמן זית במחיר שפוי ולא מעורבב עם שמן קנולה?
הלוואייש השנה מחסור עולמי בשמן זית, מה שגרם לזינוק במחירים.
אפשר רק לקוות שעונת המסיק הבאה (באזור חגי תשרי) תהיה טובה יותר ותביא לירידת מחירים.
גם עכשיו יש?ביש חסד קנינו ב-27.9 אחרי פסח
למה לא?(לא יצא לי להיות שם כדי לבדוק זאת שוב מאז)גם עכשיו יש?
השאלה עד כמה איכותי...
כמדומני שעדיין יש,גם עכשיו יש?
השאלה עד כמה איכותי...
ציינתי מקודם,במשנת יוסף מכרו שבוע שעבר ב39.9
זה הכי זול שמצאתי.
הנטיה התאוותנית של היבואנים והחברות הגדולות היא להעלות מחירים בכל הזדמנות באמטלה של סיבה אמיתית (מלחמה באוקריינה, בצורת, חותים וכו') וכאשר חולפת הסיבה המחירים נשארים למעלה. הערב הייתי בקניות המחירים גבוהים בעשר עד עשרים אחוז ממה שהיה לפני כמה חודשים שילמתי כ500 שח על סל שהייתי משלם עליו כ350 שח בזמנו.יש השנה מחסור עולמי בשמן זית, מה שגרם לזינוק במחירים.
אפשר רק לקוות שעונת המסיק הבאה (באזור חגי תשרי) תהיה טובה יותר ותביא לירידת מחירים.
בדיוק.הנטיה התאוותנית של היבואנים והחברות הגדולות היא להעלות מחירים בכל הזדמנות באמטלה של סיבה אמיתית (מלחמה באוקריינה, בצורת, חותים וכו') וכאשר חולפת הסיבה המחירים נשארים למעלה. הערב הייתי בקניות המחירים גבוהים בעשר עד עשרים אחוז ממה שהיה לפני כמה חודשים שילמתי כ500 שח על סל שהייתי משלם עליו כ350 שח בזמנו.
מה אתם מצפים מהדרג הפוליטי והמקצועי שאמונים לאכוף את התקנות הרי מחר שיפסיקו לעבוד במשרד האוצר ובמשרד הכלכלה יקבלו תפקיד נחשק בהנהלת אחת מהחברות שעליהם הוא פיקח.
יש חברות שוות שידועות וגם טועמיםכמדומני שעדיין יש,
אומנם לא בכמות כ"כ גדולה.
ובקשר לאיכות, גם כשאתה קונה ב-60 ש"ח ויותר לא נראה לי שיש הוכחה שזה כ"כ איכותי...
אחת ההונאותדרך אגב, קניתי שמן זית של קבר רחל מתוך ידיעה שהוא הכי טוב
אח"כ ראיתי שכתוב עליו- 90% שמן זית מזוכך ו-10 % כתית
המזוכך הכי גרוע כי הוא מוריד את רמת החומציות בצורה מלאכותית
החלפתי אותו באחר
הוא לא שווה את הכסף
אח"כ באתי לסופר וראיתי מישהו שואל את הקופאי איזה שמן יותר טוב. והוא ענה- ברור ש"קבר רחל". זה המרצדס של השמן זית (כך הוא אמר). אבל צריך לדעת שזה ממש לא ככה.
@דרך אגב, קניתי שמן זית של קבר רחל מתוך ידיעה שהוא הכי טוב
החלפתי אותו באחר
הוא לא שווה את הכסף
אח"כ באתי לסופר וראיתי מישהו שואל את הקופאי איזה שמן יותר טוב. והוא ענה- ברור ש"קבר רחל". זה המרצדס של השמן זית (כך הוא אמר). אבל צריך לדעת שזה ממש לא ככה.
אין בין השמן הזה לשמן זית שום קשר בטעמיםבאושר עד יש שמן זית ב27 ש"ח 750 מ"ל,
היום יש מבצע יומי על שמן זית של קבר רחל בזול ובגדול.. נראה לי ב-47.9
לא הייתי קונה אותו גם אם היה עולה 20 ש"ח. אולי להדלקה.דרך אגב, קניתי שמן זית של קבר רחל מתוך ידיעה שהוא הכי טוב
החלפתי אותו באחר
הוא לא שווה את הכסף
הפוך אמור להיות זול יותר...קבר רחל טוב רק להדלקה ולכן המחיר שלו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: