תודה! זה ב27?
תודה! זה ב27?
תודה! זה ב27?
שוב בזה שכתוב זה לא אומר.....תודה! זה ב27?
תודה על המאמץ.שוב בזה שכתוב זה לא אומר.....
האמת לא כתוב 100%
אני אבדוק ואעדכןןן
אולי ראית שמן בסגנון של עץ הזית שהוא במפורש מעורב...כתוב על זה מעורב עם שמן קנולה- מה שאני ראיתי
שמן זית כתית מעולהאולי ראית שמן בסגנון של עץ הזית שהוא במפורש מעורב...
מה הקשר?השאלה בשמן זית של טעמן היא גם על הבדץ איך נתנו הכשר???????
משתפים פעולה עם עוולה????מה הקשר?
מה אכפת לבדץ לתת הכשר לשמן מעורב?
מה הקשר?משתפים פעולה עם עוולה????
אם כבר,סליחה על הבורות וחוסר המבינות,
אולי מישהו יסביר לי מה קרה אם מעורב בשמן זית שמן קנולה?
באמת אתם כ"כ אניני טעם ומרגישים הבדל בטעם או במרקם?
אני אף פעם לא חשבתי ולא בדקתי, קניתי מה שזול, ואני נהנה בלי לחשוב יותר מדי למה עשו לי ככה ולהתעצבן...
א -לא בריא בעליל.סליחה על הבורות וחוסר המבינות,
אני אף פעם לא חשבתי ולא בדקתי, קניתי מה שזול, ואני נהנה בלי לחשוב יותר מדי למה עשו לי ככה ולהתעצבן...
זה בכבישה קרה?
כן.זה בכבישה קרה?
לרוב מי שרוצה שמן זית קונה רק שמן זית, וכן אותו דבר עם שמן קנולה, אז למה לשלם פי 2 או 3 על שמן קנולה אם אתה לא מרגיש הבדלסליחה על הבורות וחוסר המבינות,
כנראה שלא הבנת אותי,לרוב מי שרוצה שמן זית קונה רק שמן זית, וכן אותו דבר עם שמן קנולה, אז למה לשלם פי 2 או 3 על שמן קנולה אם אתה לא מרגיש הבדל
מה שמעצבן פה זה המחיר הגבוה.
לא רוצה להסיט את הנושאמשום מה אף פעם לא שמעתי על דברים כאלו... ולכן גם אין לי כ"כ איך לברר...
אבל אם אתה חושב שיש אולי תגיד בלי להתחמק...
אתה מבין שאין לזה קשר לאיכות או לזה שעובדים עלינו במה שמכניסים למוצר,לא רוצה להסיט את הנושא
אבל על מסטיקים אתה יודע שהם פעם לא נתנו הכשר ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: