@הספרן באיזה אתר זה? (חוץ מהירח שאני משערת שזה באתר אחר)
באיזה אתר אתם עושים את זה?
תודה על המידע, ובאיזה אתרים ayala bimuy והספרן משתמשים?
@הספרן איפה אתם משתמשים? באיזה אתר?
באיזה אתר אתם עושים את זה? אפשר סרטון הדרכה?
טוב זו שאלה מתבקשת שחוזרת על עצמה באשכול@הספרן עשה עבודה מבורכת ופרסם מאמר מעניין ומקיף, ובו יש קישורים להרבה אתרים שפתוחים בנטפרי
אנסה לעזור בקצרה
א. אם מודל דאלי 3 פתוח לכם (בצ'אט של בינג) אז כמעט כל מה שאכתוב מיותר.
פשוט כנסו לצ'אט של בינג, כתבו כל רעיון שעולה על דעתכם, והמודל יפיק לכם תמונה טובה
ואל דאגה, הוא (המודל) ישדרג לכם את הפרומפט בלי לטרוח..
בנוסף, הוא מפיק תמונות יהודיות אותנטיות, ומסתמך על פרומפטים קודמים (מה שכמעט ולא מצוי באתרים אחרים)
כל זה לא רלוונטי למשתמשי נטפרי (ואני בכללם..)
ב. כאחד שמנוי לנטפרי, דאלי 3 וצ'אט של בינג חסום, וכל הפקת תמונה דורשת בד"כ כתיבת פרומפט מדויק
(בשונה מהמשתמשים בדאלי שמתקן את הפרומפט ומשדרג אותו פי עשרים...)
ובכל זאת, אני מרבה להשתמש בלונארדו, בשלל מודלים שהאתר מציע.
בנוסף אני דואג לאפיין את התמונה, ריאלי, אומנותי וכוליה ועוד כמה טיפים שארחיב עליו ב"ה באחד המדריכים
ג. אתרים נוספים (פתוחים בנטפרי) ליצירת תמונות נחמדות +
Everything you need to create images with AI | getimg.ai
Magical AI art tools. Generate original images, modify existing ones, expand pictures beyond their borders, and more.
getimg.ai
רובי הבוט - בינה מלאכותית AI בעברית
רובי הבוט AI - מגוון כלי בינה מלאכותית בעברית במקום אחד! כולל צ׳אט עם בינה מלאכותית בעברית, מחולל תמונות עם בינה מלאכותית בעברית, עובדי בינה מלאכותית בעברית, שימוש ב-AI ובמסמכים, מצגות, אתרים, ועוד מגוון אפשרויות נוספות.
rubybot.co.il
AI Image Generator: AI Picture & Video Maker to Create AI Art Photos Animation | Deep Dream Generator DDG
With Deep Dream Generator, make amazing AI art, photos, videos in seconds! Unleash your creativity – and join DDG's vibrant online community of AI artists!
deepdreamgenerator.com
Freepik AI image generator - Free text-to-image generator
Create images by describing them in real time
www.freepik.com
וכאן הצעתי עוד עשרות אתרים, כולל הדרכה למתחילים
ד. אתר 'קפה לילה' מציע בתוכנית החינמית אפשרות מוגבלת ליצור בדאלי 3 (תמונות בודדות)
AI Art Generator: Create Stunning AI Art
AI Art Generator App. ✅ Fast ✅ Free ✅ Easy. Create amazing artworks using artificial intelligence.
creator.nightcafe.studio
לסיכום: ישנם יוצרים באשכול שמשתמשים במודל דאלי המשודרג, ולחילופין לונארדו לקסיקה ועוד