זה הכי קרוב שהגעתי עם הכיתוב על החולצהפצצה כי רציתי משהו מותגי,
אבל בא לי גם איזה ילדון שוויצר שמכריז כאילו - כן זה אני!
תודה מראש
וזה עוד תמונות:
זה הכי קרוב שהגעתי עם הכיתוב על החולצהפצצה כי רציתי משהו מותגי,
אבל בא לי גם איזה ילדון שוויצר שמכריז כאילו - כן זה אני!
תודה מראש
שים לב: לפרחים הצבעונים שהולכים ונמוגים, ושאר הפרטים שמבטאים את המפשטתודה הספרן, אבל אם אפשר להתאים את זה למשפט "אני לא מת לחיות אני חי למות"
מטורף
וואו ממש אלופה!!!
הבינה עדיין לא יודעת לעשות בעברית לצעריוואו ממש אלופה!!!
אני מרשה לעצמי לבקש עוד משהו קטן, אפשר את המילה אקורד בעברית...
אהבתי במיוחד את האחרון! הוא עדין יותר, בקו נקי, הזהב והמדרגות משדרים יוקרה..
אבל ניסיתי בבינה לנסות שהוא יעשה עם זהב בתלת מימד כמובן שהוא עשה בערךהבינה עדיין לא יודעת לעשות בעברית לצערי
מקווה שלא ביקשתם בעברית, כי בקושי הצלחתי במודלים שפתוחים בנטפרי עם הטקסט באנגליתאפשר
אלי7
ו "תודה ששיתפת" שיהיה קשור איכשהו לקלפים..
תודה
איזה חמודדמקווה שלא ביקשתם בעברית, כי בקושי הצלחתי במודלים שפתוחים בנטפרי עם הטקסט באנגלית
בקשתם אלי7?
קבלתם קופי אלי7!!
צפה בקובץ המצורף 1625587צפה בקובץ המצורף 1625582
זה מה שה-AI הבין מהמשפט....... דווקא יצא דיי חיובי...להתאים את זה למשפט "אני לא מת לחיות אני חי למות"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: