ממליצה לך לנסות את של @hbecker, הם גם ברוטב חמוץ מתוק, מעלפות!גם אצלנו
רק את הקציצות האלו אוכלים פה
ממליצה לך לנסות את של @hbecker, הם גם ברוטב חמוץ מתוק, מעלפות!גם אצלנו
רק את הקציצות האלו אוכלים פה
מים.מים או רוטב?
ממליצה עליו ממש,מתכון שפרסמתי פה כמה וכמה פעמים אבל למען הסדר הטוב מעתיקה לפה.
כמה מים?4. מוסיפים לסיר את התבלינים והמים ומערבבים בעדינות. מביאים לרתיחה.
בורה שכמותי, שו הדא פלנצ'ה?על פלנצ'ה.
סוג של משטח מתכת מפוספס או חלק שמניחים אותו על הגז או בתנור ועליו צולים נתחי בשר דגים וכד'בורה שכמותי, שו הדא פלנצ'ה?
מתאים גם לכיריים חשמליות? במה הוא עדיף על פני מחבת?סוג של משטח מתכת מפוספס או חלק שמניחים אותו על הגז או בתנור ועליו צולים נתחי בשר דגים וכד'
צפה בקובץ המצורף 823345
כתבתי פה https://www.prog.co.il/threads/ארוחת-צהריים-שכולם-אוהבים.427266/page-2#post-6427707יש למישהו מתכון שווה ממש לבסיס של רסק עגבניות- בדגש על מותאם לילדים?
אני רוצה להכין קציצות בשר ברסק עגבניות למשפחה עם ילדים קטנים,
שאוהבים את המתכון הפשוט והטעים.
אני כ"כ רגילה להוסיף רטבים, עשבי תיבול וכאלה,
שאשמח לקבל מתכון הכי פשוט בעולם- אבל כזה שגם להורים יהיה נחמד לאכול.
יש?
יש. אבל על בסיס עגבניות מרוסקות ומעט רסק.יש למישהו מתכון שווה ממש לבסיס של רסק עגבניות- בדגש על מותאם לילדים?
אני רוצה להכין קציצות בשר ברסק עגבניות למשפחה עם ילדים קטנים,
שאוהבים את המתכון הפשוט והטעים.
אני כ"כ רגילה להוסיף רטבים, עשבי תיבול וכאלה,
שאשמח לקבל מתכון הכי פשוט בעולם- אבל כזה שגם להורים יהיה נחמד לאכול.
יש?
@shira bira סליחה על ההקפצה מהעבר הרחוקה-מתכון שלי לקציצות שכבר פרסמתי פה בעבר. וכל כך למה?
כי הן קלות הכנה- מערבבים בקערה אחת ואופים רבע שעה.
כי הן חביבות הילדים
כי הן מעולות בהקפאה.
כי הן מקבלות באהבה כל מיני תוספות.
כי הן פשוט טעימות, רכות ועסיסיות.
לתערובת הקציצות:
1 ק"ג בשר בקר טחון מופשר ומנוקז מנוזלים -רצוי מאד טחון פעמיים.
בצל גדול מאד / שניים בינוניים
צרור כוסברה/ פטרוזיליה
3/4 כוס (חד"פ פלסטיק)- פירורי לחם
1/2 כוס שמן .
כפית שטוחה אגוז מוסקט טחון
מלח ופלפל לבן
כף פפריקה מתוקה
כפית שטוחה כמון
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל220 מעלות ומרפדים תבנית תנור בשתי שכבות של נייר אפייה.
2. מרסקים במעבד מזון בסכין הרגילה את הבצל הכוסברה עד דק (כמעט מחית). סוחטים מנוזלים.
אם אין מעבד מזון מרסקים את הבצל בפומפיה וקוצצים דק מאד את הכוסברה.
3. מניחים בקערה את הבצל והכוסברה עם שאר הרכיבים ולשים היטב לפחות דקה וחצי. פעולה זו קושרת את סיבי החלבון בבשר ומייצבת את הקציצות.
4. מגלגלים קציצות בגודל בינוני ומשטחים.
5. מניחים בתבנית האפייה ואופים למשך כ20-25 דקות. הופכים פעם אחת באמצע האפייה.
הקציצות אמורות להשחים מעט.
הצעות הגשה:
לצד אורז/פירה וירקות
או בפיתה עם חומוס/טחינה וסלט.
הערות:
1. כיון שזמני האפייה ועוצמתה משתנים מתנור לתנור רצוי לבדוק לאחר 15 דקות אחת מן הקציצות ולוודא שהיא נאפתה די צרכה.
2. הקציצות אמורות להגיר הרבה נוזלים ומעט שמן וזה בסדר גמור.
3. הקציצות מתובלות מאד כיון שהן ללא רוטב.
4. לתוספת פיקנטיות ניתן גם להוסיף שן שום כתושה אם כי ילדים פחות מחבבים את הטעם.
5. הקציצות נשמרות מצוין בהקפאה לשבוע (וייתכן אף יותר. לא ניסיתי).
6. רוצים ללא גלוטן/לחם? ניתן להוסיף לתערובת בטטה מגורדת דק מאד. שדרוג טעים מאד.
7. רוצים לדחוף ירקות לילדים על הדרך? הוסיפו בטטה וקישוא מגורדים דק. מוצלח מאד.
אני אוהבת הודו יותר מעוףשמעתי שהודו טחון בריא יותר מעוף טחון וגם מתקבל יותר עסיסי, האם לבשלניות שכאן יש מה לומר? האם יש עניין לשלב עם עוף טחון או שטעים ובריא להשתמש בהודו הטחון בלי עוף טחון?
ועל הדרך אשמח לגוון במתכונים טובים!
תודה רבה
בפורום זה כל הקפצה רצויה@shira bira סליחה על ההקפצה מהעבר הרחוק
חיפשתי מתכון לחג בבוקר, (ביום חול אני יותר משתמשת בעוף\הודו טחון) כי בא לי גוון מהחמין, וקציצות כאלה אפשר לחמם בלי בעיה...
התלהבתי שזה בתנור...
אבל מפחיד אותי שהבשר לא מספיק מתבשל ב25 דקות.
זה בטוח בסדר?
עוף והודו זה בסדר עשיתי כמה פעמים בתנור עם מתכונים אחרים.בפורום זה כל הקפצה רצויה
לגבי עוף או הודו הם מתבשלים יותר מהר מבקר בחום כזה אבל אני לא בטוחה שמומלץ להחליף כי הם גם יבשים יותר.
גמני חששתי בהתחלה אבל כיון שהקציצות שטוחות נראה שהן נאפות מהר יותר. זה גם חום גבוה למדי וגם נאפה על תבנית תנור שהיא מוליכת חום מעולה.עוף והודו זה בסדר עשיתי כמה פעמים בתנור עם מתכונים אחרים.
הפעם אני מתכננת לעשות עם בקר שאותו אף פעם לא אפיתי... והפחיד אותי שזה מעט מידי
אולי לא הייתי מובנת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: