כנראה עדה מסוימת.לא יודעת מה מקובל איפה ואצל מי... עשיתי שתי שידוכים לספרדים ונתנו לי מתנות
אני נשואה למעלה מעשור והורי שילמו ובדולרים דמי שדכנות עבורי ועבור אחיותי. גם כשהשדכנים היו קרובי משפחה מדרגה ראשונה.
כנראה עדה מסוימת.לא יודעת מה מקובל איפה ואצל מי... עשיתי שתי שידוכים לספרדים ונתנו לי מתנות
לפי מה שהם אומרים בקו המידע של הארגון, מאז שהמיזם נפתח לפני כמה שבועות הם כבר סגרו כמה שידוכים, וכל הצדדים מרוצים - כולל הזוצי"ם (כנראה הזוצי"ם ראו כי טוב, ומתכננים לשדך גם את ילדיהם בעתיד דרך הארגון הזה...)כן, כנראה בדרך הזו הם משיגים בחורים טובים שנרשמים, כמו שכתבו קודם ...
דווקא הרב שטיימן [הגר"ח, איני יודע] היה מעודד את האנשים שהתייעצו איתו, להתאמץ לקחת על עצמם חובות.הרב קנייבסקי או הרב שטיינמן אמר שמי שאין לו שלא יתחייב לתת מעבר למה שיש לו
אשרי המאמין ....ודרך אגב, רציתי לספר כאן על ארגון חדש בצבור הליטאי שמתמקד במיוחד בשדוכים עם דרישות כספיות ראליות. יש להם אינטרס להראות שאפשר לסגור כך שידוכים טובים ולכן הם מרכזים את המידע על בחורים טובים שמסיבות כאלו ואחרות אינם דורשים הרבה
מאז שפניתי אליהם הם כל הזמן בקשר ומציעים הצעות טובות מאוד, והכל במאור פנים ותוך נתינת התחושה הכי טובה
הם בקשר עם לב אחד ולכן מי שיש לו כרטיס בלב אחד לא צריך למלא פרטים מחדש כי הם לוקחים את הכרטיס משם
המייל שלהם s035465150
לא באופן גורף, כל מקרה לגופודווקא הרב שטיימן [הגר"ח, איני יודע] היה מעודד
לא צריך לשנות את השוק, מספיק קבוצה של משפחותאשרי המאמין ....
אבל אין לשום ארגון ולשום רב, יכולת לשנות את 'כוחות השוק' של השידוכים.
דווקא העלאת גיל הנישואין (בגבול, משהו כמו גיל 25) מסייע מאד במקרים של חוסר כסף.צריך להבדיל בין לדון בצורה תיאורטית מה היה נכון לעשות, לבין מבחינה מעשית.
למעשה צריך להתאמץ לא להיתקע עם בת מבוגרת בבית.
מכיר מישהו שקרובי משפחתו התחננו אליו שיקח על עצמו חובות ואפילו רצו לסייע לו, והוא אמר 'אין לי...'.
אחר כך הבנות נתקעו והוא התחרט מאוד ...
ילד מבוגר בבית זה 'עולה בריאות' להורים ולילד.
זה לא שווה את זהדווקא העלאת גיל הנישואין (בגבול, משהו כמו גיל 25) מסייע מאד במקרים של חוסר כסף.
הבת עובדת וחוסכת, ובמקביל הבחורים מורידים את רף הדרישות.
נכוןזה לא שווה את זה
לא אמרתי ששווה.זה לא שווה את זה
מכמה בחורות שאני מכירה - הן התחילו לקבל הצעות טובות יותר. כמו שכתבתי קודם, זה הגיוני במקרים שהורי הבחורה מציעים מעט כסף.וגם ההצעות מתמעטות ככל שמתבגרים
יש בזה משהו...נכון המבחר יותר קטן, אבל לפעמים זה עוזר, פחות התלבטויות...
ברורלא אמרתי ששווה.
אבל גם התקף לב לאבא לא שווה נישואין בגיל צעיר.
אני יכולה לומר לך שהשיטה הזאת כבר יצאה לפועל בחסידות באבוב בארצות הברית, ההאדמו"ר נותן 5,000 דולר למי שעושה שידוחים לבחורים מעל גיל 24.שידוך מורכב יותר- 10,000 $.
הרבה דברים טובים התחילו מהציבור החרדי באמריקה ולאט לאט עברו אלינו..אני יכולה לומר לך שהשיטה הזאת כבר יצאה לפועל בחסידות באבוב בארצות הברית, ההאדמו"ר נותן 5,000 דולר למי שעושה שידוחים לבחורים מעל גיל 24.
שבוע טובאני יכולה לומר לך שהשיטה הזאת כבר יצאה לפועל בחסידות באבוב בארצות הברית, ההאדמו"ר נותן 5,000 דולר למי שעושה שידוחים לבחורים מעל גיל 24.
ההורים נותנים כרגיל והאדמור מוסיף,שבוע טוב
למה האדמו"ר נותן?
למה לא ההורים?
זה כל כך נכון!אבל למען האמת, לא רואה קשר במציאות בין שני הדברים
מכירה בחורות שההורים לא נתנו כמעט כלום - והתחתנו צעירות ממש
ולעומת זאת בחורות שמבטיחים עליהן המון - ועדיין רווקות
האדמור לא יכל להכתיב להורים להוסיף ע"מ שילדיהם ימצאו את זיווגם?ההורים נותנים כרגיל והאדמור מוסיף,
כדי שהשדכנים ירצו בכלל להתחיל להתעסק עם הרווקים
לגמרי.אבל אם רוצים תוצאות, היום, עכשיו, הדור שלנו צריך שדכנים ושדכניות שיקחו את זה כמשרה וכעבודה לכל דבר, עם הכשרה, השקעה, התמקצעות, וכמובן שכר פר שעות עבודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: