למה אצלי בתלוש לא כתוב הפרשה לקרןתשלחי להם מכתב בקשה לבטל את ההפרשה הזו.
הבנתי שהם עושים את זה בשיטת מצליח. אם מבקשים להוריד- הם מורידים.
למה אצלי בתלוש לא כתוב הפרשה לקרןתשלחי להם מכתב בקשה לבטל את ההפרשה הזו.
הבנתי שהם עושים את זה בשיטת מצליח. אם מבקשים להוריד- הם מורידים.
כי את ברת מזל..למה אצלי בתלוש לא כתוב הפרשה לקרן
את כותבת נפלא! נהניתי לקרוא...וואו, אני מורה, היה לי ממש שווה לקרוא את האשכול
חשבתי שאני עובדת במשרה שוחקת סביב השעון שלא מסתיימת כשנשמע הצלצול(טלפונים כל ערב , אסיפות, מערכים, דוחות ) ומשכורת מינימום...
אנשים פה כותבים לי שאני עובדת קצת שעות ומרוויחה 15,000 יש!
חשבתי שהמנהלת הודיעה לי שלשום שיצאנו עכשיו לחופשה ללא תשלום ולמרות זאת אני צריכה להכין מערכי שיעור לשלוח לתלמידים לעמוד אתם בקשר ולהיות זמינה 24/6 (בעצם כמו תמיד....)
מסתבר מהנאמר פה שאני יושבת על כוס קפה ומקבלת את כל הכסף ביד....
התלבטתי אם להרשם עכשיו לעוד השתלמות ולהשלים גמולים... אם עשרות אלפי השקלים האלה יצדיקו את עצמם מתישהו....
אבל הי! כותבים לי פה שאני לא צריכה לשלם על הלימודים מקבלת סבסוד! רצה להירשם!
חשבתי שאני יודעת הכי טוב מכולם מה כתוב בתלוש המשכורת שלי ושל הרבה ההרבה מעמיתותיי למקצוע שעובדות בלי תקנים, בעמותות שונות וכו'(והן רבות כל כך!)
מסתבר שיש פה כאלה שיודעים יותר טוב כי דודה... וסבתא... ואמא... ואחיינית.....
אני מבקשת סליחה! רק 0פה התוודעתי שהמשכורת המנופחת שלי יצאת מהכיס שלכם! מצטערת ....מבינה את כל הכעס וההתלהמות... תשאירו פרטי בנק שאני אדע למי להעביר את כל אלפי השקלים האלה...
אז תודה לכולם בהתחלה כעסתי מאד! ונפגעתי מאד! לא רואה פה עוד אשכול שבו מעלים לשולחן הניתוחים את המקצוע שלכם וכמה אתם מנצלים וכמה אתם לא עובדים מספיק קשה.....וכמה.....
אבל אז הבנתי בעצם בזכותכם איזו עבודה מהחלומות יש לי! בנוסף לתחושות הסיפוק האדירה מהמקצוע והאהבה לילדים (באמת!) איזה תנאים! רצה להראות למנהלת שלי את כל העובדות שציינתם!
תודה!
והמלצה קטנה שלי יש כל כך הרבה ומכללות וסמינרים ללימודי הוראה רוצו לשם בהמוניכם כי כמו כמו שכתבתם אין כמו להיות עובדי הוראה! ואין כמו התקופה הנוכחית שנפלה עלינו עכשיו בשביל ההתנסות הזו עם הילדים שלכם....
את רוצה לדון או סתם להתנצח? כי עניתי על הכל ובפרט הדגשתי את התנאים הסוציאליים.
ולאשה חרדית זה מאד חשוב.
אין סתירה.עדיין לא מצאתי תשובה לסתירה בין 2 חלקי ההודעה.
מישהו אמר שאת צריכה? מישהו הזכיר את זה פה?אני לא חושבת שאני צריכה להתבייש בבחירות מושכלות שעשיתי אותן תוך שיקול הצרכים ותנאי החיים הנוכחיים שלי
חושבת שלהוציא את דברי מהקשרם ולהכניס לי מילים שלא אמרתי לפה זה לא הוגן עוד יותר.חושבת שלבוא בטענות על מגזר עובדים אחר יהיה לא יעיל ואפילו לא הוגן.
טענתי שחזרה ונשנתה פה היא שיש לפצות את כל עובדי המשק שיוצאים לחל"ת ולא רק את המורים.
ואם זה כרוך בכך שכולנו כולל המורים נקבל פיצוי חלקי אז זה עדיף על פני המציאות שבה מורים מקבלים פיצוי מלא ועצמאים מקבלים אפס ושכירים מקבלים 70% בתנאי שיצאו לחל"ת של שלושים יום.
טענתי השניה היתה שאל להם למורים להטיף מוסר ולהרביץ אמונה בעובדים ועצמאים בשעת צערם כשהם מבוטחים לעניין השכר.
זה בטוח נכון.טענתי השניה היתה שאל להם למורים להטיף מוסר ולהרביץ אמונה בעובדים ועצמאים בשעת צערם כשהם מבוטחים לעניין השכר.
ועל כן אני אמרתי עוד כשהתחילה הסערה, באשכול הקודם שננעל,רוצה לסייג את זה שחלק (בהדגשה על חלק) מההודעות היו התגוננות מפני הטחות והשמצות לא יפות. ושהרבה מהמורות החרדיות עומדות במצב זהה לעובדים אחרים בחל"ת ועדיין מושמצות בדברים שלא קשורים לענין כמו "המשכורת שלך היא מהכיס שלי ואת חופשת." או "המורות לא עושות כלום בשביל משכורות גבוהות."
כל מילה!!!וואו, אני מורה, היה לי ממש שווה לקרוא את האשכול
חשבתי שאני עובדת במשרה שוחקת סביב השעון שלא מסתיימת כשנשמע הצלצול(טלפונים כל ערב , אסיפות, מערכים, דוחות ) ומשכורת מינימום...
אנשים פה כותבים לי שאני עובדת קצת שעות ומרוויחה 15,000 יש!
חשבתי שהמנהלת הודיעה לי שלשום שיצאנו עכשיו לחופשה ללא תשלום ולמרות זאת אני צריכה להכין מערכי שיעור לשלוח לתלמידים לעמוד אתם בקשר ולהיות זמינה 24/6 (בעצם כמו תמיד....)
מסתבר מהנאמר פה שאני יושבת על כוס קפה ומקבלת את כל הכסף ביד....
התלבטתי אם להרשם עכשיו לעוד השתלמות ולהשלים גמולים... אם עשרות אלפי השקלים האלה יצדיקו את עצמם מתישהו....
אבל הי! כותבים לי פה שאני לא צריכה לשלם על הלימודים מקבלת סבסוד! רצה להירשם!
חשבתי שאני יודעת הכי טוב מכולם מה כתוב בתלוש המשכורת שלי ושל הרבה ההרבה מעמיתותיי למקצוע שעובדות בלי תקנים, בעמותות שונות וכו'(והן רבות כל כך!)
מסתבר שיש פה כאלה שיודעים יותר טוב כי דודה... וסבתא... ואמא... ואחיינית.....
אני מבקשת סליחה! רק 0פה התוודעתי שהמשכורת המנופחת שלי יצאת מהכיס שלכם! מצטערת ....מבינה את כל הכעס וההתלהמות... תשאירו פרטי בנק שאני אדע למי להעביר את כל אלפי השקלים האלה...
אז תודה לכולם בהתחלה כעסתי מאד! ונפגעתי מאד! לא רואה פה עוד אשכול שבו מעלים לשולחן הניתוחים את המקצוע שלכם וכמה אתם מנצלים וכמה אתם לא עובדים מספיק קשה.....וכמה.....
אבל אז הבנתי בעצם בזכותכם איזו עבודה מהחלומות יש לי! בנוסף לתחושות הסיפוק האדירה מהמקצוע והאהבה לילדים (באמת!) איזה תנאים! רצה להראות למנהלת שלי את כל העובדות שציינתם!
תודה!
והמלצה קטנה שלי יש כל כך הרבה ומכללות וסמינרים ללימודי הוראה רוצו לשם בהמוניכם כי כמו כמו שכתבתם אין כמו להיות עובדי הוראה! ואין כמו התקופה הנוכחית שנפלה עלינו עכשיו בשביל ההתנסות הזו עם הילדים שלכם....
אם הן כל כך מוכנות,ידוע לי על הרבה מורות שמוכנות להחליף את השכר שיקבלו מלא בחודש זה מכיס שאר עובדי המשק תמורת 70% מהשכר של אלו שיצאו לחל"ת מהביטוח הלאומי על חשבון כולנו...
שתתחלפנה איתנו גם בהיקף השעות, מספר ימי החופש ואני אשמח גם לקבל את הקה"ש כל שבע שנים.ידוע לי על הרבה מורות שמוכנות להחליף את השכר שיקבלו מלא בחודש זה מכיס שאר עובדי המשק תמורת 70% מהשכר של אלו שיצאו לחל"ת מהביטוח הלאומי על חשבון כולנו...
לצערי הפער הוא בדרך כלל {לא תמיד}. הפוך....אם הן כל כך מוכנות,
אז שתשלמנה ישירות את הפער לנשים שמקבלות 70%, במקום להתחלף איתן.
יש תקרה לאבטלה, מלבד האחוזים.לצערי הפער הוא בדרך כלל {לא תמיד}. הפוך....
הממוצע,70% של ממוצע במשק 10500
אם הן כל כך מוכנות,
אז שתשלמנה ישירות את הפער לנשים שמקבלות 70%, במקום להתחלף איתן.
לא.[
ושוב את חוזרת להתחלה בו את מתלוננת על שכר המורות ומאשימה אותן שאת משלמת להם מכספך. אני מרגישה בהודעותייך שאת כועסת על שכר המורות.
בעוד שאני בטענותי ניסיתי לענות על טענות לא נכונות. ולא סתמתי את הפה לאף אחת.
אמרתי ואני אחזור שוב הרבה מציבור המורות נפגע לא פחות מאחרים וגם זכה להשמצות ולהודעות שלא נכתבו בשפה יפה.
יש ווצאפ קולילא
"בני יוסף".
לא בבית ספרנו.יש ווצאפ קולי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: