מה הקשר להבנה?גם באשכול שננעל, וגם בעמוד 25 באשכול זה - ישאלו.
ככה זה,
מי שלא רוצה להבין ימשיך להקשות.
בויכוח טפשי כמו בויכוח טפשי, אף אחד לא משתכנע מהשני.
עובדה - שני הצדדים עדיין מתוכחים עד הנה...
מה הקשר להבנה?גם באשכול שננעל, וגם בעמוד 25 באשכול זה - ישאלו.
ככה זה,
מי שלא רוצה להבין ימשיך להקשות.
ולכן היא כתבה מי שלא רוצה להבין.מה הקשר להבנה?
בויכוח טפשי כמו בויכוח טפשי, אף אחד לא משתכנע מהשני.
עובדה - שני הצדדים עדיין מתוכחים עד הנה...
אכן.ולכן היא כתבה מי שלא רוצה להבין.
או שהפרטנר לא מבין מה הבעיה.אבל אם הויכוח עדיין מתנהל, משמע יש פרטנר שסובל בדיוק מאותה בעיה...
אגב לא היה פה ויכוח בעמודים האחרונים על חל"ת בגין הקורונה אלא דיון כללי על התנאים הסוציאליים של מגזר זה לעומת מגזרים אחרים.אכן.
אבל אם הויכוח עדיין מתנהל, משמע יש פרטנר שסובל בדיוק מאותה בעיה...
שירה, כל מילה!!אגב לא היה פה ויכוח בעמודים האחרונים על חל"ת בגין הקורונה אלא דיון כללי על התנאים הסוציאליים של מגזר זה לעומת מגזרים אחרים.
יובהר: אין לי עניין להתנצח ולהוכיח שהמורים לכאורה חיים על חשבוננו.
בתור בת לשני אנשי חינוך מסורים ואם לילדים שזכו למורים נהדרים רוב הזמן אני יודעת שיש אנשי חינוך מסורים וטובים.
יש לי עניין להביא לידיעתם שהתנאים הסוציאליים (לא שכר לשעה) הם יוצאי דופן לעומת המגזר הפרטי וכן את הסיבה לתסכול שחשים שאר עובדי המגזר הפרטי בימים אלו כאשר אין מענה למי שיוצא לחל"ת למשך של פחות משלושים יום.
תגובות מצד מורים שמאשימות בקנאה וצרות עין לא רק שאינן רלוונטיות אלא מכעיסות ועושות למגזר זה שירות דוב.
כל מילה פנינה.אגב לא היה פה ויכוח בעמודים האחרונים על חל"ת בגין הקורונה אלא דיון כללי על התנאים הסוציאליים של מגזר זה לעומת מגזרים אחרים.
יובהר: אין לי עניין להתנצח ולהוכיח שהמורים לכאורה חיים על חשבוננו.
בתור בת לשני אנשי חינוך ותיקים ומסורים ואם לילדים שזכו למורים נהדרים רוב הזמן אני יודעת שיש אנשי חינוך מסורים וטובים.
יש לי עניין להביא לידיעתם שהתנאים הסוציאליים (לא שכר לשעה) הם יוצאי דופן לעומת המגזר הפרטי.
(אמא שלי היקרה נדהמת כל שנה לגלות שלא משולמת לי מחלה מהיום הראשון ושכל יום חופש בבין הזמנים הוא על חשבוני ושאין לי קה"ש).
יש לי עניין להביא לידיעתם שהכיס ממנו משולם תקציב המדינה הוא אחד ויחיד וכאשר מגזר אחד משולם באופן מלא על אבטלה זה בהכרח יתקיים על חשבון מגזרי עובדים אחרים.
וזו ורק זו הסיבה לתסכול שחשים שאר עובדי המגזר הפרטי וגם העצמאים בימים אלו כאשר אין מענה ופיצוי כספי למי שיוצא לחל"ת למשך של פחות משלושים יום.
תגובות מצד מורים שמאשימות בקנאה וצרות עין לא רק שאינן רלוונטיות ולא שייכות לדיון אלא מכעיסות ועושות למגזר זה שירות דוב.
באמת?יש החזרים על שכר לימוד.
מורות לא היו לומדות קורסים ותארים אם זה לא היה משתלם להן כלכלית מהשקל הראשון.
בבעלות פרטית החוקים דרקוניים. זה ידוע.באמת?
אני עבדתי שנים בבעלות פרטית ועשיתי את התואר שלי בלי החזר.
ולכל המתעצבנים בעם:
הוראה זה תואר, לא קורס.
אני מחפשת עוד מקצועות של תואר ראשון שמרויחים בהם כך.
זאת הנקודה, את עובדת בבעלות פרטית ולכן תנאי העבודה שלך נושקים לרצפהבאמת?
אני עבדתי שנים בבעלות פרטית ועשיתי את התואר שלי בלי החזר.
ולכל המתעצבנים בעם:
הוראה זה תואר, לא קורס.
אני מחפשת עוד מקצועות של תואר ראשון שמרויחים בהם כך.
מתנגדת!היקף שעות העבודה שלהם קטן משמעותית מול משרה מלאה.
וכמה כאלו יש?זאת הנקודה, את עובדת בבעלות פרטית ולכן תנאי העבודה שלך נושקים לרצפה
תצרפי את השעות האלו ועדיין השכר לשעה יהיה סביר מול המגזר הפרטי.מתנגדת!
אני מכינה שיעורים
בודקת מבחנים
משוחחת עם הורים
הולכת לאספות הורים
הולכת לאספות מורים
משתתפת בהשתלמויות חובה
משתתפת בטיולים ומסיבות ביה"ס
על כל אלו לא מופיעה אפילו שעה אחת בתלוש.
אוי נו.וגם בשל העובדה שבשידוכים ירדה קרנו של המקצוע. (מה לעשות שכל הבחורים מחפשים מקצוע רווחי?).
בטוח שזה כולל החזר נסיעות והיא כנראה מלמדת במרחק גדול מהבית כך שההחזר נסיעות יכול להיות קרוב ל1300 שקל מידיעה!השורה התחתונה - 23 שעות שבועיות (שעה = 45 דקות ) - קרוב ל-9000 ברוטו.
אז לפי זה, אנחנו מקבלות שכר סביר ולא עושקות את הציבור?תצרפי את השעות האלו ועדיין השכר לשעה יהיה סביר מול המגזר הפרטי.
סביר פלוס בהשוואה למגזר הפרטי.אז לפי זה, אנחנו מקבלות שכר סביר
זה לא הוגן להכניס לי מילים לפה שלא אמרתי.ולא עושקות את הציבור?
ח"ו, שירהה לא הוגן להכניס לי מילים לפה שלא אמרתי.
לא הגון זו הגדרה מעודנת.כששאר עובדי המשק מפוצים חלקית או לא מפוצים בכלל הוא מצב לא הגון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: