זה נכון.. אבל עובדות חברות ביטוח או בנקים או הרבה חברות אחרות ממומנים ישירות או בעקיפין על חשבון כולם...לא זה לא.
כי רובן לא עובדות מדינה.
זה נכון.. אבל עובדות חברות ביטוח או בנקים או הרבה חברות אחרות ממומנים ישירות או בעקיפין על חשבון כולם...לא זה לא.
כי רובן לא עובדות מדינה.
?זה נכון.. אבל עובדות חברות ביטוח או בנקים או הרבה חברות אחרות ממומנים ישירות או בעקיפין על חשבון כולם...
אחותי עובדת ברשת (ב'למען אחי במודיעין')תודה נחמדה!
שוחחתי עם המורה היום. לא נאמר לי דבר על העניין.
אולי היא בעצמה לא עודכנה עדיין.
לא לכולן יש כח וזמן לעשות זאתכתבתי לה שתתן לי קישורים באישי.
הבנת הנקרא.
ואולי כדאי לעשות מה שרו"ח עושים. להיצמד לעובדות ולמספרים ולא לפרשנות.לא לכולן יש כח וזמן לעשות זאת
ובקצב שאני בודקת עבודות של תלמידות דרך המייל זה פשוט לא מתאפשר לי
אבל אולי כדאי לך לבדוק למה כל הזמן "מכניסים לך מילים לפה"
ו"מעוותים את מה שאת כותבת"
הא?ולא להיטפל לניקית רק כי היא מנהלת.
הגעת אחרי חגיגת המחיקות
אז את שואלת 'אה' אחרי שראית הודעות מעליבות ומשתלחות שנכתבות לגופה של ניקית בלי קשר ענייני לאשכול?שוב
ראיתי הכל
רבונו של עולם, מה כל זה קשור לתשלום שעכשיו הן מקבלות, בניגוד ליתר עובדי המשק?חצי בלת"ק
המורות עובדות כל השנה קשה ברמות ויחסית לעבודה הקשה כמעט לא מתוגמלות בכלל.
סליחה, אחרי 15 שנה להרוויח את ה10-12K זה עלבון לעבודה המתישה והשוחקת הזו.
בדיוק החופשים הללו מחזיקים הרבה עובדי הוראה.
ירססו את המורים ,לא יהיו פה בכלל אנשים שפויים שהולכים ללמוד הוראה.
ההוכחה היא כי כבר כיום סמינרים רבים סגרו את מגמת הגננות
לא כדאי לכרות בורות לעצמנו...
היא כתבה את זה ליאז את שואלת 'אה' אחרי שראית הודעות מעליבות ומשתלחות שנכתבות לגופה של ניקית בלי קשר ענייני לאשכול?
ובקשר להמשך הודעתך, אעדיף לא להגיב ולקחת כמחמאה
אז אולי פשוט, רעיון מקורי, להפסיק?רבונו של עולם, מה כל זה קשור לתשלום שעכשיו הן מקבלות, בניגוד ליתר עובדי המשק?
מחפשת כבר 12 עמודים את התשובה ולא מבינה מה כל המלל על העבודה הקשה והמשכורת הזעומה (כן או לא) קשורה לעניין..
למה?שכל אחד ישמור רק על הפה(המקלדת) שלו
ואף אחד לא ינסה לחנך אף אחד אחר.
ואם למישהו יהיה תשובה. שיכתוב.
נשמח לשמוע
אלא אם הנגיף ימוגר לפני - אז החופשה תקוצר בהתאםאיך היא יודעת מראש שזה ייקח חודשיים? חודשיים לא יהיה מעון???
אבא שלי גם סופר סת"םאיך הם חיים מ-5000 ש"ח בחודש? נשמע הזוי!
בלי קשר לעבודה הקשה והמשכורת הזעומה, המורות לא לגמרי בחופשרבונו של עולם, מה כל זה קשור לתשלום שעכשיו הן מקבלות, בניגוד ליתר עובדי המשק?
מחפשת כבר 12 עמודים את התשובה ולא מבינה מה כל המלל על העבודה הקשה והמשכורת הזעומה (כן או לא) קשורה לעניין...
כן הן עושות לי שירות מעולה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: