שכר המורים החרדים\חרדיות הגיע הזמן לזעוק די !!! מגיע למורים ולמחנכים ה-ר-ב-ה יותר!!!

מצב
הנושא נעול.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
זכור לי שזה לא מאה...

זה מכספים קואליציוניים...
בגלל זה המפלגות החרדית נכנסות לכל ממשלה
ונראה לך שכשהיתה כאן ממשלת בנט ולפיד, המורות בחינוך העצמאי הפסיקו לקבל משכורת?
האמת שהם ניסו לעשות זאת, אבל בג"ץ מנע את זה.
בכל אופן, זכור לי שפעם @Ruty Kepler עשתה על זה תחקיר ב'משפחה', והתברר שהרשתות החרדיות לא ממש מקבלות תקצוב מלא, ואם הם יתנו לעובדות שלהן את כל הזכויות, הן פשוט יקרסו.
כך גם היתה טענה ש'רשת הגנים של אגו"י' היתה הרשת הנדיבה ביותר, עד שהיא פשוט קרסה, והיתה חייבת לעבור תהליך הבראה, שנמשך עד עצם היום הזה...

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
חינוך עצמאי מקבל, לפי מיטב ידיעתי, תקצוב מלא
רק א משלמים לו בניגוד לבתי ספר ממלכתיים הוצאות תיפעול בית הספר חשמל, מיזוג, ריהוט ותכניות - וכן החזקת כיתות לא ריווחיות -הוצאות אלו צריכים המנהלים לגרד מאיפשהו.
רשתות החינוך, החיידרים, וגני הילדים מתוקצבים חלקית מלכתחילה. באזור ה-70 אחוז.
כך שאין שום אפשרות בעולם שהם ישלמו מלא. מאיפה?
זה בנוסף לאמור לעיל- הוצאות תפעול, חשמל, שיפוצים, איבזור ועוד.

לכן שמבקר המדינה קודם כל יועיל לבדוק מה רמת התקצוב, ואז בהתאמה מה רמת התשלומים לעובדים.
אף אחד לא חושב שמנהל מוסד אמור לשלם מכיסו או לאסוף כסף ברחובות בשביל לשלם משכורת שלימה לעובדים. למרות שזה מגיע להם והם ראויים לקבל שכר כמו עמיתיהם הלא חרדים.

פרפר סגול

משתמש מקצוען
מורה מתחיל לא מקבל 8,000
למה לא?
באופק חדש ובעוז?
להזכירכם
במגזר הכללי מורים לא מתחילים לעבוד מ2 ש"ש ותוך 10 שנים הם מקבלים 12.
בד"כ מורים עובדים על משרה מלאה או כמעט מלאה.
וזה עוד אחת מהתנהלויות המקוממות של הרשתות
פיצול משרות....

פרפר סגול

משתמש מקצוען
ואם הם יתנו לעובדות שלהן את כל הזכויות, הן פשוט יקרסו.
כן,
המנגנון המשומן של עשרות המזכירות והמפקחות והמנחות וה וה...
יקרוס
אה, וגם ההסתדרות המופלאה שלהם שדואגת למורות במסירות...

פרפר סגול

משתמש מקצוען
תיפעול בית הספר חשמל, מיזוג, ריהוט
חוק נהרי?
מה איתו?
החזקת כיתות לא ריווחיות -הוצאות אלו צריכים המנהלים לגרד מאיפשהו.
שלא יחזיקו כיתות לא רוחיות
ושלא יגנבו לי כסף מהכיס.
ושיפסיקו להתבכין על המסנ"ש שלהם.
וממש לא מציק לי שלא יהיו תוכניות בבתי הספר.
רוצים תוכניות? תאספו תרומות!
למה להכניס יד לכיס שלי?
למה?

דודקע

משתמש פעיל
הבנו את תגובתיך כל הכבוד לך והמשך ערב טוב אנא אל תגיב יותר אם יש לך חיזוקים בענייני אמונה לך תפתח אשכול מיוחד לכך .אשמח לראות את דברי חוכמתך שם בעניני אמונה ואולי אף אצטט מהם בשולחן שבת [אחרי שאצטט מרבי מיילך בידרמן...]
אני לא מבין כלל וכלל, אצלך דיברוי אמונה זה לשולחן שבת ותו לא? אותי לימדו ליישם גם וכך אני משתדל לעשות. בהצלחה גם לך

ותקם בעוד לילה

משתמש צעיר
תכלס:
1. נראה לכם שאנחנו יכולים לעשות משהו מעשי???[חוץ מאשר להמשיך לרטון על המוסדות ומקורביהם.. ובצדק !!!]
2. האם טענות מבקר המדינה יזיזו מזהו בשטח, או שהנושא העגום ימשיך להיות מטוייח????
3. האם ידוע לכם על עוד הבדלים-אפליות ידוע לכם שיש בין עובד במוסד חרדי לבין הציבור הכללי?

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
ונראה לך שכשהיתה כאן ממשלת בנט ולפיד, המורות בחינוך העצמאי הפסיקו לקבל משכורת?
האמת שהם ניסו לעשות זאת, אבל בג"ץ מנע את זה.
בכל אופן, זכור לי שפעם @Ruty Kepler עשתה על זה תחקיר ב'משפחה', והתברר שהרשתות החרדיות לא ממש מקבלות תקצוב מלא, ואם הם יתנו לעובדות שלהן את כל הזכויות, הן פשוט יקרסו.
כך גם היתה טענה ש'רשת הגנים של אגו"י' היתה הרשת הנדיבה ביותר, עד שהיא פשוט קרסה, והיתה חייבת לעבור תהליך הבראה, שנמשך עד עצם היום הזה...

זה היה לגבי הגנים.
תקצוב של גן חרדי היה בזמנו 90% (בגן חובה, כמדומתני, בגנים הנמוכים יותר אפילו פחות).
וחושב לפי סכום אחיד - כל הגננות תוקצבו כאילו הן עם ותק ודרגה מסויימים (כמדומתני בכיר), כשבפועל - לרוב הגננות החרדיות יש תואר גבוה יותר (BA).
ומי מדבר על תוספת מעונות ומשרות אם. (כאשר גננות חרדיות הן אמהות לילדים, באחוזים גבוהים יותר מהציבור הכללי).

כמובן, למנהלי הרשתות אסור לגבות שכר לימוד מההורים.

ותקם בעוד לילה

משתמש צעיר
תשמעו סיפור אמיתי שהיה לאחרונה:
חברתי הלכה למשרד החינוך והתלוננה אצל המנהל על מה שקורה בחינוך החרדי [באגף הנמצא ליד], הוא שלח אותה לאחד שמבין בזה [גילוי נאות הוא היה גלוי ראש]
השאלה הייתה האם יש מה לעשות עם כל האפליות המשוועות שקורה במוסדות?
והוא אמר לה בהאי לישנא: "אנחנו מודעים לכל מה שקורה במוסדות בחרדים, אבל אין לנו מה לעשות, הם מגובים בזה חוקית ומשפטית עם מיטב העורכי דין, כך שאני חושב שאין מה לעשות בענין"
השאלה האם הם כ"כ חזקים גם כנגד מבקר המדינה?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה