תגיד למה זה גזל? הם מחויבים לעובדים שלהם משהו, כל העובדים הגיעו לעבוד על דעת שהם יקבלו שכר מינימום (או פחות מכך... ) ועל מה טענתם, אם רוצים שינהלו בעצמם. (אין לא בא להצדיק אותם, לדעתי זה ממש לא התנהגות הולמת, אך אני לא בטוח שאני ואתה היינו עומדים בנסיון הזה)מקור?
מפרגנים מאוד לעובדי ההיטק מצידי שירוויחו 30.000 ש'ח בחודש אך אנא לא לסטות מנושא האשכולהמורות כנראה צודקות והגננות גם
אבל גם עובדות ההיטק שמאוד רוצות לשמור על צביון חרדי ועובדות במקומות תעסוקה חרדיים מרוויחות משכורת בהתאם
לא אוהבת את הנושאים האלה.... בהצלחה לכולם
העובד יכול להתלונן אך לא על הבוס, הבוס עושה על פי ההלכה, ואם הוא רוצה להתלונן שיתלונן על ה' ויתפלל אליו שיעזור לו למצוא עבודה שמשלמת יותרלא נראה לי שעל פי הלכה נאסר לעובדים להעלות טענות בשביל לשפר את שכרם
אני [פותח האשכול] לא צעקתי גזל באתי לעלות את הנושא כן בשביל לעשות בלאגן לעלות את העניין למודעות ציבוריתתגיד למה זה גזל? הם מחויבים לעובדים שלהם משהו, כל העובדים הגיעו לעבוד על דעת שהם יקבלו שכר מינימום (או פחות מכך... ) ועל מה טענתם, אם רוצים שינהלו בעצמם. (אין לא בא להצדיק אותם, לדעתי זה ממש לא התנהגות הולמת, אך אני לא בטוח שאני ואתה היינו עומדים בנסיון הזה)
האם ע"פ ההלכה מותר לרשת מתוקצבת ב100% לקחת כסף שמגיע לי ולגנוב אותו?לא נראה לי שעל פי ההלכה יכול להיות לעובדים איזשהי טענה, מי שלא רוצה שלא יעבוד
זה אותו נושאמפרגנים מאוד לעובדי ההיטק מצידי שירוויחו 30.000 ש'ח בחודש אך אנא לא לסטות מנושא האשכול
זה לא מדוייק, הרי הכסף מגיע מהתלמידים, ומהמדינה שמשלמת למוסד,תגיד למה זה גזל?
"... חבר גנבים"זה אותו נושא
במטריקס העובדות החרדיות מקבלות חצי ממה שמקבלות החילוניות שיושבות בחדר ליד ועושות אותה עבודה
גם שם המנהלים לוקחים את זה לעצמם.
בהייטק עושים רק 5.000 בחודש...
אגב הרב שך כבר אמר לא לבקש מאה אחוז..לדעתי עיקר הבעיה היא באפליה בתקציב הממשלה לרשתות החינו''הע ואה''מע
מקור..?תשמעו סיפור,
עובדת במשרד החינוך,
יצא לה לעבור לאגף אחר..
רואה אותה אחד העמיתים, כמובן מסמן לה את הדרך החוצה.
אין קבלת קהל היום...
היא אומרת לו., אני פה בדיוק כמו שאתה פה,
היא מספרת שהמבט שלו היה, אין סיכוי, וכדאי לך להתעופף, לפני שהוא קורא למאבטח..
זה סוד גלוי שמדיניות המשרד לא לקבל עודות חרדיות, גם אם יש תקן!
וגם אם אין אף אחד שימלא את התקן הזה...
פה מגיע סמייל עצוב, אכן עצוב....
הנקודה המרתיחה פה היא, שבגלל שא"א לוותר על 'התרומה', אז זה גם א"א להחשיב את זה כמעשר. ז"א שזה נטו הורדה מהמשכורת בשם ה'צדקה'...תרומות לקרנות
הם מתוקצבים ב100%לדעתי עיקר הבעיה היא באפליה בתקציב הממשלה לרשתות החינו''הע ואה''מע
מקור?אגב הרב שך כבר אמר לא לבקש מאה אחוז..
בידיוק כמו בממלכתי.?הם מתוקצבים ב100%
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: