דוקא נראה לי שרובם אינם מוכנים שיסתובבו להם בבית כשאינם נמצאים יש דברים שאדם לא עושה אותם בפני אחרים שגרים שם כגון פתיחת ארונות וכו'רוב השוכרים מעדיפים שנביא שוכרים פוטנציאליים כשהם לא בבית (כמובן אחרי הודעה מראש).
הזויאנחנו גרנו כזוג צעיר ביחידה על הגג, אמנם קטנטונת אבל שמחנו מאוד שהיתה לה מרפסת, בסוכות השוכרים הנחמדים החליטו לבקש/ לדרוש מאיתנו את המרפסת כלומר ללכת ולבוא בסוכות בתוך היחידה. כשסרבנו זכינו בעיקומי אף ובמבטים עוינים מצידם... הם ניסו להפציר עוד כמה פעמים אבל סרבנו בתוקף. זה לא סוכם מראש ואני לא מוכנה שילכו הלוך ושוב בתוך הבית שלי, גם כשאני לא נמצאת שם!!
זה ששלמתם על חצי שנה לא אומר שכשאתם יוצאים ומשאירים חוב אחריכם שתבואו לשלם אותו, אני לקחתי תמיד צ'ק בטחון אבל בהחלט אם לא היה לי צ'ק בטחון והשוכרים היו יוצאים כשנשאר איזה חוב הייתי חייב שישאירו איזה פקדון כמו כרטיס אשראי או צ'ק פתוח אחרת הם יעלמו ולא חסר מקרים כאלה...אנחנו שילמנו את כל הכסף מראש בצ'ק אחד עבור חצי שנה. כשבאנו לעזוב נשאר לנו חוב של 1000 שח עבור החשמל, וכשהוצאנו את אחד החפצים מהבית על מנת להעביר אותו לדירה החדשה- בעלת הדירה תפסה את בעלי ואמרה לו- תשאיר את החפץ הזה אצלי בתור משכון שיהיה לי בטחון שתשלמו את החוב