לאוזה חוקי?
לאוזה חוקי?
ואם הם אישרו לו לפני זה?כשחיפשנו דירה גם אם היא נראתה טוב אבל היו שוכרים (אבל לא היו בבית באותו רגע) ובעל הבית פתח את הדלת והראה לא שכרנו ממנו
לא נראה טוב.ואם הם אישרו לו לפני זה?
יראה טוב יותר אם בעל הבית יגיד שזה ברשות, ואם לא- תשאלו!זה
לא נראה טוב.
אני לא חושב שמותר לשוכר להחליף צילינדר. זה ממש השתלטות על הנכס.וזה חוקי?
נראה לי שהכוונה היא לתת עצה למשכיר ולא כטענה בבית דין.לא הבנתי,
הוא ממש לא חייב לכם, ולא שכרתם ממנו עוד כיסא,
ככה שהוא גם לא חייב להשאיל לכם..
נכון מאדיראה טוב יותר אם בעל הבית יגיד שזה ברשות, ואם לא- תשאלו!
אנחנו שוכרים דירה שמועמדת למכירה,
בחוזה סוכם עם בעל הבית שאנחנו מסכימים להראות את הדירה פעם בשבוע, בתאום מראש, את הדירה לקונים פוטנציאליים.
עם זה הכל בסדר, הם מתקשרים ומסכמים,
רק מה, אנשים מיוזמתם אמרו להם איפה הדירה, באיזו קומה\ מנסים את מזלם ודופקים בכל שעות היום אולי אפשר להיכנס לראות את הדירה
לא משנה מה השעה-היום- המצב שלנו- של הדירה
זה יכול להוציא מהדעת.
אנחנו משכירים יחידה. את הסעיף הנ''ל אנחנו כתבנו.אני לא חושב שמותר לשוכר להחליף צילינדר. זה ממש השתלטות על הנכס.
ומה תעשו אם תהיה נזילה כשאתם לא בבית, והמשכיר ירצה להיכנס פנימה בהסכמתכם, תספרו לו שהחלפתם צילינדר ??
הפתרון לדעתי, כשנמצאים ביחידה לסגור את הבריח,
ואם הוא נכנס כשהיחידה ריקה להעיר לו על כך.
אבל החכם עיניו בראשו, ובשעת חתימת החוזה הוא יכול לומר למשכיר:
"שמע נא משכיר יקר ונכבד, אני מאוד מכבד ומעריך אותך, אבל - ביחידה הקודמת שהייתי בה המשכיר היה נכנס ליחידה בלי רשות, וכמובן אני לא חושד וכו' וכו', אבל רק להרגשה הפנימית שלי נוסיף סעיף בחוזה - שאסור למשכיר להיכנס ליח"ד בלי רשות, מלבד במקרה של נזק גדול מאוד או פיקו"נ כשהשוכרים אינם זמינים, ואם יעבור על כך המשכיר זו עילה להתרת החוזה, ולתשלום קנס מצד המשכיר של חודש שכירות !!"
אני בטוח שרוב המשכירים לא יתנגדו להתחייב בפניכם שהם לא נכנסים ליח"ד, הם יתווכחו אולי על הקנס (כי זה לא נעים).
ומי שיתחיל להתווכח - זו תהיה הוכחה שזה מסוג המשכירים הלא טובים, ותברחו ממנו.
אפשר ללבן את העניין עוד בשלב ההיכרות ולא צריך להמתין עד לחתימת החוזה.
כנ"ל תשאלו את השוכרים שלפניכם שלא בנוכחות המשכיר, האם הוא נכנס ליח"ד בלי רשות.
בהצלחה.
רגישות מיותרת.כשחיפשנו דירה גם אם היא נראתה טוב אבל היו שוכרים (אבל לא היו בבית באותו רגע) ובעל הבית פתח את הדלת והראה לא שכרנו ממנו
ממש לא!!רגישות מיותרת.
רוב השוכרים מעדיפים שנביא שוכרים פוטנציאליים כשהם לא בבית (כמובן אחרי הודעה מראש).
למה להפריע להם בשעה שהם בבית?
אם תשכרי את היחידה שלנו, נכבד את הרצון שלך, ולא נכניס אנשים כשאת לא נמצאת.ממש לא!!
לא מוכנה שיכנסו לבית שלי כשאני לא נמצאת בו!
אל תשכרי דירה כזאתמשכיר יקר, אל תיקח כסף על דירה מרוהטת ותזרוק שם אוסף גרוטאות יד שלישית בלי התאמה למשל בחדר שינה בין הארון למיטות לשידה, ארונות מטבח למעלה ולמטה בשני צבעים ועוד כיד הדמון הטובה.
כשמשלמים על דירה מרוהטת צריך לקל אחת כזו.
אל תנסה לחסוך בכסף על גב של מישהו אחר
אני באמת לא שוכרת, אבל רק רוצה להציע לאנשים שלא יעמידו דירות כאלו להשכרה...אל תשכרי דירה כזאת
מעניין מה את עוד לא רוצהאני באמת לא שוכרת, אבל רק רוצה להציע לאנשים שלא יעמידו דירות כאלו להשכרה...
דווקא לא תמיד. מאד תלוי במשכיר. ולפעמים זה נוח שהמשכיר קרוב ויכול לבדוק מה קורה כשיש תקלות.ככלל וקצת בהומור אבל אני חושב שרוב השוכרים יסכימו איתי ,השוכר לא אוהב שהמשכיר גר באיזור של הדירה השכורה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: