מצאתי במייל מלפני כמה שנים. הכנתי לשבת. הכפלתי כמויות והכנתי בתבנית תנור גדולה. וערבבתי סוגי אגוזים ושקדים שנשארו לי בבית. יצא מהמם!
(אין לי מושג למי הקרדיט אבל אם את כאן אז קרדיט לך )
לחתוך אפשר עם חותכן או סכין הפלא לחתיכות קטנות כי זה מאד מתוק אבל ממש טעיםםם
שכבות שוקולד וקראנץ אגוזים
לבצק לערבב בקערה (אין צורך במיקסר)
3 כפות סוכר
4 כפות מים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
חצי כוס שמן
ביצה אחת
ללוש היטב
לשטח בתבנית
לאפות כ 10 דקות
להוציא מהתנור ולפזר קוביות שוקולד חתוכות ברווחים (כחבילה וחצי) על הבצק ולהכניס לתנור
בנתיים כשהעוגה בתנור להמיס על הגז:
1 כוס סוכר
1 וחצי כוס אגוזים גרוסים
4 סוכר וניל
כוס שמן
לערבב היטב
לקרר מעט ולהוסיף 4 ביצים תוך כדי עירבוב בין ביצה לביצה
לשפוך את הבלילה על הבסיס של העוגה ולהכניס להמשך אפיה על חום 170 כ 40 דקות
העוגה מוכנה כשהלמעלה קריספי
(אין לי מושג למי הקרדיט אבל אם את כאן אז קרדיט לך )
לחתוך אפשר עם חותכן או סכין הפלא לחתיכות קטנות כי זה מאד מתוק אבל ממש טעיםםם
שכבות שוקולד וקראנץ אגוזים
לבצק לערבב בקערה (אין צורך במיקסר)
3 כפות סוכר
4 כפות מים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
חצי כוס שמן
ביצה אחת
ללוש היטב
לשטח בתבנית
לאפות כ 10 דקות
להוציא מהתנור ולפזר קוביות שוקולד חתוכות ברווחים (כחבילה וחצי) על הבצק ולהכניס לתנור
בנתיים כשהעוגה בתנור להמיס על הגז:
1 כוס סוכר
1 וחצי כוס אגוזים גרוסים
4 סוכר וניל
כוס שמן
לערבב היטב
לקרר מעט ולהוסיף 4 ביצים תוך כדי עירבוב בין ביצה לביצה
לשפוך את הבלילה על הבסיס של העוגה ולהכניס להמשך אפיה על חום 170 כ 40 דקות
העוגה מוכנה כשהלמעלה קריספי