צודקת לחלוטין. גם אני לא רוצה להיות השנייה שמביאה את אותו משלוחרק לבטח את עצמי, יש כאן משהי ממערב ב"ב?
לדעתי עדיף לא לתת מאשר שיראה מועתק
רק לבטח את עצמי, יש כאן משהי ממערב ב"ב?
לדעתי עדיף לא לתת מאשר שיראה מועתק
צודקת לחלוטין. גם אני לא רוצה להיות השנייה שמביאה את אותו משלוח
יש כאן מישהי ששולחת למשפחתון במערב ב"ב?
הנה העתקהדבק:קיבלתי כמה וכמה בקשות באישי האם אפשר להעביר הלאה
(תיכף אציין מה הייתה תגובתי )
תודה רבה על המחמאות!חיכיתי לשיתוף שלך... (פעם היית מעלה בפורים ובסוף שנה, עכשיו את כבר מצ'פרת את הצוות סביב מעגל השנה ).
וואו! גם למנהלת! איזה יופי! כל הכבוד!שלחתי למטפלות במעון ולמנהלת בזכותך @קלרינט
אל תדאגי זה לא בבני ברק אלא במעלות...כך שאין סיכוי לכפל מתנות...תודה ממש!
תודה רבה רבה! איזה כיף לשמוע שהגננות שמחו!אחרי שכבר די וויתרת על לתת משהו לגננות מחוסר זמן/פניות, הכנתי, הדבקתי, עטפתי ונתתי , והגננות כ"כ שמחו! הכל בזכותך!
צריך זמן וכח, ובעיקר לבהכנתי, הדבקתי, עטפתי ונתתי ,
חחח...עכשיו אני יודעת למה בעלי שכח לשלם לגננת של הקטנה לפני חנוכה... כמה היה לי לא נעים, אבל עכשיו אני מקווה שאפילו הגננת תסכים, שהיה שווה לחכות.
לתגובה הזו חיכיתי!בעלי מלמד
אין לכן מושג עד כמה המשלוחים האלו והמילים הנלוות להם עושים טוב על הנשמה. נושבת מהם הכרה במאמץ ובהשקעה והיא נותנת למקבל זריקת מרץ להמשיך הלאה.
(נראה כאילו הזמנתי משלוחים כאלו, אז אל"ף, כן, למה לא (: ובי"ת, סתם שיתפתי מהתחושות של המלמדים ומשפחתם, תדעו ששמחים מאד עם משלוחים כאלו).
כן עשיתי עריכה למילים וכתבתי "למנהלת היקרה"ואו! גם למנהלת! איזה יופי! כל הכבוד!
@קלרינט את לא נחה לשניה .. אני במתח במה תפתיעי השנהבינתיים את יכולה להתחיל לחשוב על ט"ו בשבט
תודה על המילים החמות!אין מילים... מושלם ומפרגן ברמות שלא רואים...!
חבל שראיתי רק עכשיו...!
סורי, רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך...אני מצטערת שרק עכשיו אני רואה...
אבל מה שכן@קלרינט את ממש מהווה השראה עבורי!
את יצירתית והכל מוקפד בטוב טעם ומכל הלב.
בט"ו בשבט אתארגן מוקדם ב"ה.
ואגב לגבי פורים הרעיון עם המטרנה, מעניין אותי אם אני העלתי את הרעיון. היה מצורף תמונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: