שמחה שאת הולכת לשמח את המטפלת,\
מחר מסיבה עם אמהות אצל בת השנה ורבע.... לא תהיה מאושרת מהמטפלת של
למחמאות שלך יש טעם מתוק יותר משוקולד! תודה!וואוו !!! מדהים מדהים מדהים!!! ועוד יותר מדהים הפרגון שלך ושאת משתפת בכזו פשטות וטבעיות!!
תודה ענקית! דמייני שאני שולחת גם לך מארז כזה
(או שתשלחי כתובת באישי ונסדר משהו )
שאלה נכונהאה, יש לי רק עוד שאלה אחת שהיא הכי חשובה ---- איך אורזים את כל היופי הזה בלי לפגום בו??
תודה רבה!!!לא הייתי מתנגדת לקבל דבר כזה
הנה רשימת הסניפים באתר החברהמישהי יודעת איפה קונים את הבישום הזה בירושלים? אשמח לכל מידע...
ברחוב יעקב מאיר יש חנות בשם סבונים.מישהי יודעת איפה קונים את הבישום הזה בירושלים? אשמח לכל מידע...
תודה רבה לקלרינט המדהימה!!!!
האמת הלכנו לרב שפע- ל13 אבניו- ובדיוק נגמר להם המבשם זהב- כנראה כל נשות פרוג רצו בהמוניהן....
אז קניתי משהו דומה...
צפה בקובץ המצורף 413933
אני קניתי בעזרה ואחווה ביום ראשון. היו שם בערך 4 יחידות של הזהב, ועוד כמה סוגים של מפיץ ריח שקוף עם נצנצים זהובים וסרט זהוב (זה מה שאני קניתי בסוף...)איך תחסכי לי עבודה איפה כן נשאר? או איפה קנית בסוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: