אני מקפיץ את זה לטובת הציבורשלום כאן אנחנו נעשה תיקיה שיתופית של משחקים ויישומים ותוכנות עבור C2 אתם מוזמנים לאסיף משלכם
להדביק בסוף 8pzUk9PVA
אני מקפיץ את זה לטובת הציבורשלום כאן אנחנו נעשה תיקיה שיתופית של משחקים ויישומים ותוכנות עבור C2 אתם מוזמנים לאסיף משלכם
להדביק בסוף 8pzUk9PVA
אני חושב שזה לא מיועד באמת לc2?אחרי מחקר מעמיקזה נשמע מסובך לעבוד על זה
אני לא יודע בכל אופן לי יש 208 והתוכנה נפתחת רק אני לא יודע איך עובדים איתהאני חושב שזה לא מיועד באמת לc2?אחרי מחקר מעמיק
לא נפתח!אני מקפיץ את זה לטובת הציבור
מה זה אומר לא ניפתחלא נפתח!
כנראה לא הדבקתה את סוף הקישורהוא כותב שגיאה 404
שלום כאן אנחנו נעשה תיקיה שיתופית של משחקים ויישומים ותוכנות עבור C2 אתם מוזמנים לאסיף משלכםכנראה לא הדבקתה את סוף הקישור
גם בסי2אני לא יודע בכל אופן לי יש 208 והתוכנה נפתחת רק אני לא יודע איך עובדים איתה
קבלתה גישה תהנהצודק.
אבל עכשיו הוא דורש הרשאת גישה!
תוכל לשלוח גם אלי? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>הצלחתי להיכנס ולהוריד אותו(הקובץ של משחקים) אבל הוא נורא כבד... א"א להעלות אותו... שלח לי אימייל אשלח לך שמה...(מקווה שהוא בלי וירוס).
תראה שהרבה ביקשו ממנו להוריד...
קיבלת?
העלו פה מספר פעמים קורא טקסט וPDF וזה היה שווה לכפרותלמישהו יש קורא טקסט (txt) שקורא בעברית? ממש יעזור לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: