להיות שיש שם וירוסלמה אני לא מצליח לפתוח את הקבצים בפלאפון ?
הוא כותב לי תבנית קובץ לא נתמכת
בבקשה מי יודע מה הבעיה ?
אני לא מצליח לשלוח
מה כוונתך
שלח לי בפרטי את המייל...אם תוכל אשמח גם אני לקבל
<מסוכן לפרסם מייל בצורה פומבית>
תודה רבה
[/QUOTE]אם תוכל לשלוח לי ואני הסרוק אותו
למייל <מסוכן לפרסם מייל בצורה פומבית>
שלחו לי את זה... ואני לא מצליח להוריד... אפשר הסבר מפורט? ראה תמונות מצורפות....יש לך תוכנת חילץ
אם יש לך זה ע"י מקש ימני - חלץ לכאן
אם אין לך תתקין מפה
הרבה מהקבצים שמורידים הם דחוסים... צריך לחלץ אותם... שלחו לי קישור לתוכנה לחילוץ קבצים ואני לא מצליח להתקין אותה. מה לעשות? האם כדי להתקין אותה צריך ללחוץ על יס - yes ראה התמונות לעיל...לא הבנתי
ודאי
מה? אז איך אני מחלץ את הקבצים? ללחוץץ על יס? ראית את התמונות? אני מפחד, המחשב של ההורים שלי...!כך זה תמיד שמתקינים תוכנה
יש מצב להסבר?יש אפשרות אבל זה קצת מסובך
אפשר עזרה?שלחו לי את זה... ואני לא מצליח להוריד... אפשר הסבר מפורט? ראה תמונות מצורפות....
אחרי שאני מוריד אני עושה פתח ואז המסך מחשיך ויש איזה משהו באנגלית וא"א לצלם מסך אז צילמתי ב c2...
זה דחוף!! אני לא מצליח לחלץ כלום...
ואז אין לוח עברייש אפשרות בC2 לעלות את המצלמה מהמקש העליון על ידי שמוציאים את הכרטיס ומסריטים עד שנגמר המקום ואז מוחקים את הלוח העברי וישירות נכנסים למצלמה אם זה עבד תגיבו
יש לך תוכנה? אם כן אשמח שתביא ליואז אין לוח עברי
עדיף לשנות תפריט אם תוכנה ושלום ואז לשנות את הקיצורים במקום למחוק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: