שיתוף קבצים לנוקיה c2-01

מצב
הנושא נעול.

שרגאי

משתמש רשום
למה אני לא מצליח לפתוח את הקבצים בפלאפון ?
הוא כותב לי תבנית קובץ לא נתמכת
בבקשה מי יודע מה הבעיה ?

נעם.

משתמש צעיר
צילום מקצועי
יש לך תוכנת חילץ
אם יש לך זה ע"י מקש ימני - חלץ לכאן
אם אין לך תתקין מפה
שלחו לי את זה... ואני לא מצליח להוריד... אפשר הסבר מפורט? ראה תמונות מצורפות....
אחרי שאני מוריד אני עושה פתח ואז המסך מחשיך ויש איזה משהו באנגלית וא"א לצלם מסך אז צילמתי ב c2...
זה דחוף!! אני לא מצליח לחלץ כלום...

קבצים מצורפים

• image (6).png
    image (6).png
    KB 130.3 · צפיות: 45
  • תצלום0859[1].jpg
    תצלום0859[1].jpg
    KB 322.2 · צפיות: 48
  • תצלום0858[1].jpg
    תצלום0858[1].jpg
    KB 340.6 · צפיות: 43
  • תצלום0857[1].jpg
    תצלום0857[1].jpg
    KB 368.8 · צפיות: 41

נעם.

משתמש צעיר
צילום מקצועי
הרבה מהקבצים שמורידים הם דחוסים... צריך לחלץ אותם... שלחו לי קישור לתוכנה לחילוץ קבצים ואני לא מצליח להתקין אותה. מה לעשות? האם כדי להתקין אותה צריך ללחוץ על יס - yes ראה התמונות לעיל...

אם פי 17

משתמש מקצוען
האם ניתן לנעול תקיה באמצעות סיסמא בנוקיה?
(למשל את תיקית המשחקים שאני יצרתי)

נעם.

משתמש צעיר
צילום מקצועי
שלחו לי את זה... ואני לא מצליח להוריד... אפשר הסבר מפורט? ראה תמונות מצורפות....
אחרי שאני מוריד אני עושה פתח ואז המסך מחשיך ויש איזה משהו באנגלית וא"א לצלם מסך אז צילמתי ב c2...
זה דחוף!! אני לא מצליח לחלץ כלום...
אפשר עזרה?

בחור בן תורה

משתמש צעיר

שלמה נהון

משתמש חדש
יש אפשרות בC2 לעלות את המצלמה מהמקש העליון על ידי שמוציאים את הכרטיס ומסריטים עד שנגמר המקום ואז מוחקים את הלוח העברי וישירות נכנסים למצלמה אם זה עבד תגיבו

יש אפשרות בC2 לעלות את המצלמה מהמקש העליון על ידי שמוציאים את הכרטיס ומסריטים עד שנגמר המקום ואז מוחקים את הלוח העברי וישירות נכנסים למצלמה אם זה עבד תגיבו
ואז אין לוח עברי
עדיף לשנות תפריט אם תוכנה ושלום ואז לשנות את הקיצורים במקום למחוק

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה