בשרי שיתוף טעים מידי

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
בס"ד
רק כי זה ערב שבת ואין לי זמן להכביר בהסברים
אז אני רק משתפת מבטיחה בעז"ה שבוע הבא להסברים ומתכונים

אבל תודות חייבת ל @java @ציפס קידס @BIZZARC- עשירה וסליחה אם פספסתי מישו
IMG_5364.JPG
IMG_5357.JPG
IMG_5362.JPG
IMG_5348.JPG
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
בס''ד

שלום @חנה חיה

מזל טוב לפני הכל !!
שתזכו תמיד לשמוח ולשמח !!

ההשקעה ניכרת - כל הכבוד על המאמץ !!

מאיזו חנות/חברה הצלחות והמפיות ? העיצוב ממש ברמה גבוהה (בלי עין רעה)

(נחכה למתכונים שבעז''ה יתפרסמו ..)
תודה על הפרגון

הצלחות הן אמיתיות הסט של שבת של בריליאנט

ממפיות מרובין
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
מתכון ללחמניות באן בבקשה
הכל נראה מגרה עד אימה...
את הלחמניות באן לקחתי מכאן - ממליצה בחם כל כך מדוייק ונכון https://www.prog.co.il/threads/לחמניות-באן-מזונות-קמח-תירס.920877/#post-12841319
הכול נראה טוב!!!
מה זה?
נתח בשר מס 3 מתכון מאשכול של @java מעט שינויים בתיבול אבל תהליך ההכנה לגמרי ממנה ושאפו על כך
 

shali

משתמש מקצוען
את מוכשרת ברמות שאין כאלה דברים
חוצמיזה את מצלחתת מטורף!
ממש השראה בשבילי

שאלה יש לך תקציב בלתי נידלה לכל הארועים האלה שאת מפיקה?
ו--האם את עובדת בבקרים??
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
את מוכשרת ברמות שאין כאלה דברים
חוצמיזה את מצלחתת מטורף!
ממש השראה בשבילי

שאלה יש לך תקציב בלתי נידלה לכל הארועים האלה שאת מפיקה?
ו--האם את עובדת בבקרים??
אז אני עובדת בבקרים כן
באותו בוקר לקחתי חופש כמובן....
וברור שהיה לי תקציב לחומרים אחרת זה לא היה אפשרי...
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
יאלה מתכונים?
אז את האגרול הזה
1705829757147.png

העליתי כאן מתכון באשכול נפרד
מה עוד היה לנו?

קוראסון כבדים
1705829833870.png

ליקטתי רעיונות שזרמו פה כפי שכבר ציינתי למעלה
את הקוראסון עשיתי מבצק שמרים עלים של מעדנות
מרחתי אותו בקונפיטורת דובדבנים שהטעם החמצמץ שלה היה שוסססס.
לכבדים
טיגנתי מלא רצועות בצל
את הכבדים חתכתי לקוביות חצי גסות ואחרי שהבצל השחים כראוי הוספתי אותם
המשכתי להקפיץ יחד (ביננו זה טעים ככה)
תיבלתי במלח פלפל סילאן וטחינה גולמית (!)
שילוב טעמים נדיר הטחינה לא מורגשת מידי אבל נותנת מלא טעם
אין לי כמויות כי אחרי הכל לדעתי זה עניין של טעם וריח

מה עוד תרצו?
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
כנאפה בשרית
לבשר עצמו:
1/2 קילו בקר טחון
2 בצלים
2 שיני שום
לחתוך את הבצל גס לטגן להזהבה לטחון בבלנדר ידני יחד עם השום החי
להחזיר למחבת ולהוסיף את הבשר לתבל במלח פלפל וכמון

להרכבה
1 חב שערות קדאיף
לחמם מחבת עם מעט שמן
לקחת מהשערות קדאיף להפריד באצבעות ולמלא שכבה ע"ז 1/3 מכמות הבשר
ע"ז שוב מהקדאיף, להפוף שיתפוס צבע מהצד השני
(הכנתי בצהרים וחיממתי פתוח פתנור לפני ההגשה לא הרגישו!!)



1 חב זייתים שלמים
לתיבול (סורי אינלי כמויות)
שמן זית
שמן רגיל
פפריקה מתוקה (הרבה)
שום גבישי
מלח פלפל
לאפות בתנור עד להתייבשות הכי טעים שהזייתים יוצאים קריספיים
וואי איזה ריח יש בבית מזה
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה