שיתוף | געציל נוסע לכותל + נסיעה רווית זעם לראשון לציון...

מרשמלו

מנהלת איש את רעהו מנהלת פורום נשים
מנהל
מנוי פרימיום

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
בעזהי"ת

זה אחד הטובים. הייתי מסמן ציטוטים אבל יש ה-מ-ו-ן.

אבל יש דבר אחד שאני חייב חייב לשאול. העובדות על סעודיה, זה אמיתי? ואם כן מנין לך?
אמיתי, כך אכן אמר לי נהג המונית. (ללא ציניות)

הסיפור בדוי מעיקרו, הרי לראשל"צ יש אוטובוסים ישירים מירושלים! מקסימום לוקחים מאסף ועוברים ברמלה.
כל היתר - נכון ומדויק.

הערה קטנה, לגבי הגידוף הישיר מול השר: לענ"ד, רצוי בכתיבה יצירתית להמנע מקללות, מובנות ככל שתהיינה. (הח"מ נסעה היום בקו 75 שהתברבר לחלוטין ממסלולו, לרגל השינויים. כך שאין לחשוד בה באי הבנת מצב התחבורה המתסכל).
מכירה מקרוב גם את החשק להכניס איזה 'ימ**ו כולם' או 'מחשמם' עסיסי, אבל נכון יותר לא לעשות את זה. מכמה סיבות.
ההערה הקטנטנה הזו מופנית גם ל @תופרת חרישית על הטור היפהפה שלה על ההם שגיסתם עברה לתשעה חדרים בשנלר. אבל אולי מוטב נעבור לכתוב לה באשכול שלה.
אמיתי. אלו האופציות שהיו מירושלים. בדקתי בגוגל ובעוד כמה אתרי תכנון נסיעה.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
אמיתי. אלו האופציות שהיו מירושלים. בדקתי בגוגל ובעוד כמה אתרי תכנון נסיעה.

לקראת החתונה הבאה, מומלץ לבדוק לעומק את קווי 433,432,404.
מאספים אבל הגיוניים יותר מנסיעה לת"א.
הקו הישיר - 431, מוציא נסיעה אחרונה בשש בערב.

404 נוסע בעקרון לחולון או משהו, אבל אפשר לרדת ליד צריפין ולקחת משם אוטובוס פנימי לתוך העיר ראשל"צ. (נוסה על משפחה עם ילדים). (בחזור מצאה המשפחה את עצמה מסיירת ברחבי ביה"ח אסף הרופא, בגלל נהג מעצבן אחר, שראוי לטור שלם נוסף ונפרד).

אשר שרבר

משתמש סופר מקצוען
(בחזור מצאה המשפחה את עצמה מסיירת ברחבי ביה"ח אסף הרופא, בגלל נהג מעצבן אחר, שראוי לטור שלם נוסף ונפרד).
אני דווקא מצפה לטור על הסיור באסף הרופא, שמורת טבע כמעט אחרונה של בית חולים בצריפים, זן הולך ונכחד.

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
(בחזור מצאה המשפחה את עצמה מסיירת ברחבי ביה"ח אסף הרופא, בגלל נהג מעצבן אחר, שראוי לטור שלם נוסף ונפרד).

טור על נהג מעצבן נשמע טוב. (ויש לי גם טור כזה, מחכה לפרסום מתישהו)
(היה פה פעם אשכול על תח"צ וסיפורים, אשכול שנפתח ע"י ניק שמאז לא הופיע פה...)

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים
היי, גלנט!
אקוטאליה, ועוד כזו פוליטית, היא התחום שלי בפורום. אם לא תותיר לי את שלי אפלוש אני לשטחך חמוש במקלדות טעונות!
@נריה מגן - לך על זה. רוץ. דהר על הסוסים!
בפוליטיקה יש מקום לכולם...

האמן לי, כולנו מצפים לשוב ולהתענג על כתיבתך הצרופה.
נתן עולה עכשיו על מונית אל עבר עיירת רחמסטריווקא - קפוץ על ההזדמנות... ;)

גרפולוג

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
היי, גלנט!
אקוטאליה, ועוד כזו פוליטית, היא התחום שלי בפורום. אם לא תותיר לי את שלי אפלוש אני לשטחך חמוש במקלדות טעונות!

על זה נאמר ולא כמליצה 'קנאת סופרים תרבה מאמרים'!

@נריה מגן - לך על זה. רוץ. דהר על הסוסים!
בפוליטיקה יש מקום לכולם...

אאוץ'. ורק אני חשבתי כי אחסוך את שבט לשוני הפוליטית?...
עקב האמירה החד משמעית כי אל תאמר 'פוליטיקה', אמור ''פה לא תהא קאי"...
מה אין להעלות? טורי הטפה משום סוג, פרסומת מוסווית לעסק, בלוג או ביקורת פוליטית. כמו כן אין להשתמש ברגשונים (אימוג'י) בחומרים המועלים לביקורת ולשיתוף.
ואולי סוף כל סוף הגיעה העת לעט, ו"הפה שאסר הוא הפה שהתיר"...

"מי שהסתובב במסדרונות הפורום לא יכול היה שלא לחוש את המתח הסמוי.
המזנון המלא כמידי יום רחש ספקולציות כמיטב המסורת. ולא. הנושא המדובר לא עסק בסיבת איחור יציאת המרקים היומיים. מאז נסגר המטבח לתקופה בלתי צפויה, מסיבות שאינן צפויות, לשיפוץ שתקציבו אף הוא אינו צפוי. המנות הטעימות, (מניסיון, יש לומר א.ס.), שהגיעו מידי יום ארוזות בחמגשיות... לא כללו יותר את מנת המרק היומי.

היו ימים, יזכרו חברי הבית, בו יכלו לגשת ולצקת מרק סמיך מעל לראשם של חבריהם לסיעה ללא כל בעיה. היום נותרו רק חמגשיות שניתן להעביר מעל לראש החברים בסיעה, או אפילו על ראשו של יו"ר הסיעה. וייתכן ואפילו על ראשו של ראש הבית הלזה. וכמו שסיכם זאת החבר הצעיר בבית 'החמגשיות פה די חמות, ואתה אפילו לא יודע מה יש בפנים'....

סביב אחד השולחנות נצפו שניים שהסתודדותם הלא שגרתית, על מנות חמגשיות במזנון, במקום ההזמנות הפרטיות של ארוחות הגורמה שהוכנוסו אחר כבוד מידי צהרים ללשכותיהם, התקיפה בעצבנות את יו"ר ועדת הקליטה וההבעה, להכריז כי מתוכנן פוטש נגד ראה"מ.

הם קלטו שמה שנאמר בשנת 89 כאמירה חד משמעית וללא אימוג'ים כלשהם, הרי שהיא אינה מחייבת את הציבוריות הישראלית בשנת 18 במאה ה 21"

אח, לפחות בואה דבבואה ממנעמי סיקור הפוליטיקה הישראלי!
:)

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
לקראת החתונה הבאה, מומלץ לבדוק לעומק את קווי 433,432,404.
מאספים אבל הגיוניים יותר מנסיעה לת"א.
הקו הישיר - 431, מוציא נסיעה אחרונה בשש בערב.

404 נוסע בעקרון לחולון או משהו, אבל אפשר לרדת ליד צריפין ולקחת משם אוטובוס פנימי לתוך העיר ראשל"צ. (נוסה על משפחה עם ילדים). (בחזור מצאה המשפחה את עצמה מסיירת ברחבי ביה"ח אסף הרופא, בגלל נהג מעצבן אחר, שראוי לטור שלם נוסף ונפרד).

או כל קו שמגיע לגנות (ויש המון) ומשם 164
פשוט ומהיר.

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
על זה נאמר ולא כמליצה 'קנאת סופרים תרבה מאמרים'!

אאוץ'. ורק אני חשבתי כי אחסוך את שבט לשוני הפוליטית?...
עקב האמירה החד משמעית כי אל תאמר 'פוליטיקה', אמור ''פה לא תהא קאי"...

ואולי סוף כל סוף הגיעה העת לעט, ו"הפה שאסר הוא הפה שהתיר"...

"מי שהסתובב במסדרונות הפורום לא יכול היה שלא לחוש את המתח הסמוי.
המזנון המלא כמידי יום רחש ספקולציות כמיטב המסורת. ולא. הנושא המדובר לא עסק בסיבת איחור יציאת המרקים היומיים. מאז נסגר המטבח לתקופה בלתי צפויה, מסיבות שאינן צפויות, לשיפוץ שתקציבו אף הוא אינו צפוי. המנות הטעימות, (מניסיון, יש לומר א.ס.), שהגיעו מידי יום ארוזות בחמגשיות... לא כללו יותר את מנת המרק היומי.

היו ימים, יזכרו חברי הבית, בו יכלו לגשת ולצקת מרק סמיך מעל לראשם של חבריהם לסיעה ללא כל בעיה. היום נותרו רק חמגשיות שניתן להעביר מעל לראש החברים בסיעה, או אפילו על ראשו של יו"ר הסיעה. וייתכן ואפילו על ראשו של ראש הבית הלזה. וכמו שסיכם זאת החבר הצעיר בבית 'החמגשיות פה די חמות, ואתה אפילו לא יודע מה יש בפנים'....

סביב אחד השולחנות נצפו שניים שהסתודדותם הלא שגרתית, על מנות חמגשיות במזנון, במקום ההזמנות הפרטיות של ארוחות הגורמה שהוכנוסו אחר כבוד מידי צהרים ללשכותיהם, התקיפה בעצבנות את יו"ר ועדת הקליטה וההבעה, להכריז כי מתוכנן פוטש נגד ראה"מ.

הם קלטו שמה שנאמר בשנת 89 כאמירה חד משמעית וללא אימוג'ים כלשהם, הרי שהיא אינה מחייבת את הציבוריות הישראלית בשנת 18 במאה ה 21"

אח, לפחות בואה דבבואה ממנעמי סיקור הפוליטיקה הישראלי!
:)
תודה על ההערה.
אטעם להגנתי כי הסמיילי הופיע כהערה ולא כחלק מהטקסט, ועם זאת אקח לתשומת ליבי.

ובלי קשר...
גרפולוג, אתה הרווח המיידי של הפורום מ'אשכול האיום' המינהלי...

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה